Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tām, kas no blondīnēm kļuvušas par brunetēm :)

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
jau labu laiku gribu kaut ko pamainīt matos, jo apnikuši gaišie, kā arī grūti kopt un bieži lūst utt :) Tad nu gribu kādas pārmaiņas, nokrāsot gaiši brūnus, piemēram. Ir bijuši pašai brūni mati, bet tas jau bija ļoti sen, un īsti nezinu, kā ir - tā krāsa ļoti ātri neizmazgājās ārā? Un pat ja nekrāsošu visus brūnus, tad gribētos kko tumšāku mazliet, jo sāk šķist, ka tā laikam arī labāk piestāv, vairāk izceļas seja un tā :) Nenožēlojāt pēc tam, kad nokrāsojāt, jo pie gaišajiem tomēr tiiik ļoti pierasts :)

+ Man nav ne jausmas uz kuru frizētavu iet .. Varbūt varat ieteikt kādu Rīgā, kur strādā tiešām jauka friziera un māk ieteikt, kas piestāv, labāk izskatās? Cena laikam nav ļooti svarīga, bet nu 40 Ls atdot ar negribās :)
08.05.2012 16:14 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
man uz saviem dabīgi tumšajiem bija nokrāsotas it kā gaišas šķipsnas- bet tik un tā biju "gaišā' galva 95%. Tad uz dullo nokrāsoju sarkanus (ar draudzeni, mājās, netīšām), braucu labot pie frizieres atpakaļ uz nosacīti blondo...

pēc kāda laika saņēmos, aizbraucu pie friziera, nokrāsoju tumšus, līdzīgu toni, kāds pašai ir dabīgais.

friziere jūrmalā. ar galiņu apgriešanu un krāsošanu 15ls.

un nekas. mati turās. :D

tikai man nebija nu tādi mega blondi kā parisai, bet gaiši mati. gaiši gaiši brūni drīzāk.
08.05.2012 16:18 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
No balinātiem matiem krāsa ļoti ātri mazgājas ārā.
08.05.2012 16:19 |

Reitings 9202
Man arī nav platīnblondi :) Bet nu gaiši ir :)

Zinu, ka mazgājās, bet nav taču neiespējami dabūt? Tad vienkārši laikam vairākas reizes jākrāso .. hm
08.05.2012 16:21 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
es ļoti sen tā arī pārgāju no gaišiem uz tumšiem, uzreiz. varu pateikt to, ka, labāk tev paņemt tonīti tumšākus, nekā paredzēts, jo tev noteikti viņi ir tā kārtīgi blondi, bet man bija šķipsnās smalkās, arī gaiša biju, bet tomēr savādāk.. es krāsoju uzreiz ar šokolādes brūnu un man mati it nemaz nebalēja :) biju patīkami pārsteigta par to.. vienīgais, tā kā mani tad auga vēl ašāk nekā šobrīd, tad ļoti bieži bija jāpiekrāso saknes, bet gala rezultātā, ejot visādām matu krāsām cauri, es nāku atpakaļ pie savas dabīgās, kuri nav blondi, bet tādi tumši blondi jeb latvijas pelēkie ar tādu zeltaini blondu spīdumu :) tāpēc ieteikums nummur' 2 ir - nekrāso ļoti atšķirīgu toni no esošā, paņem nākamo, kas skaitās aiz gaiši brūna, tad krāsa būs noturīgāka, nebalēs tā :)
08.05.2012 16:22 |

Reitings 9202
Paldies :) Bet es domāju tāpat pirmajā reizē mājās nekrāsot :) jo negribu kkādu brīnumu uz galvas :D
08.05.2012 16:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits