Dāvanas no puišiem

 
Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Dīvaina diskusija, radās braucot uz darbu, kur dzirdēju kā sarunājas studentes, kas svinēja gada kopā būšanu un aizgāja runa par dāvanām visādos svētkos..

Vai Jums puiši dāvina zelta rotaslietas utt.? Vienkārši agrāk tas bija pilnīgi normāli, ka puisis uzdāvina tāda veida dāvanas nevis tur kaut kādus niekus kā mūsdienās.. Zelts tomēr ir mūžīgs un tā..būs vairāk atmiņu..
Tagad paskatoties tikai retai draudzenei puisis, ko tādu uzdāvina un vaina nav naudā!
Tā vien šķiet, ka mūsdienu attiecības ir nodriskātas un meitenēm nav svarīga attiecību kvalitāte, bet gan tas, ka ir puisis, kurš pat necenšās meitenes dēļ.. Manuprāt, meitenes ir ko vairāk vērtas par lētu kosmētikas komplektu un šampanieša pudeli!(Protams, ar izņēmumiem, ja dāvana ir ļoti pārdomāta un sirdij mīļa)
07.05.2012 15:28 |
 
Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Meitenes, ko Jūs cepjaties! Jūs nevarat padomāt dziļāk arī?
Tas, ka pasaku par zeltu nenozīmē, ka runa ir tikai un vienīgi par zeltu, to var pielīdzināt arī sudrabam, mīļākajām Escada smaržām utt.utt.!! Lietām, kas ILGI kalpo un uz kurām pēc gada paskatoties Tu atceries jaukos brīžos, piemēram, uzvelkot auskarus nedomāju, ka viņi dos asociāciju, ka tas ir vnk priekšmets.. Nezināju kā nodēvēt ''lētās kosmētikas komplektu'' savādāk, tas var būt jebkas, ko meitene pati var sev nopirkt - šokolādi,topiņu, bižutēriju vietējā plastmasu veikalā, kaut kāds lētais dāvanu komplekts Maximā..
Nevajag tik ļoti piesieties..vnk padomājiet, cik vērtas ir meitenes tagad saviem puišiem..
Mans novērojums ir tāds, ka viņi ieiet veikalā atrod kaut ko, bet kad jāiet tusēties, tad naudas nav žēl.. es sev tādu puisi negribētu..

Un par to naudas atmaksāšanu.. tas nebija domāts, ka pieliks klāt čeku un prasīs atpakaļ..piemēram, kurs puisis priecāsies par jauniem diskiem, zinot, ka meitene iztēreja tam savu algu..Tā vietā viņš nopērk meitenei sen kārotās kurpes utt..
Bet nu katra izvēlas sev tuvāko..
07.05.2012 17:54 |
 
Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Paga, Jūs to nopietni? Kopš kura laika zelts ir tas, kas obligāti jādāvina un pārējais ir mazvērtīgs? Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu.
Man, piemēram, zelts nepatīk un es tādu nenēsāju. Man vispār nepatīk, ja dāvina dārglietas, liekas tik bezpersoniski un vēsi- iegāju veikalā, atradu zelta ķēdīti un nopirku, un viņai noteikti patiks, jo tas taču ir dārgs. Nē, nepatiks. Labākajā gadījumā uzlikšu uz 3 svētkiem gada laikā un ielikšu lādītē. A jēga kur? Un kāda jēga no tā ir Jums? Lai palielītos draudzenēm, ka vecis tādu naudu izmeta?
Es novērtēju dāvanas, kas ir ar domu. Šajā gadījumā es pat vairāk priecātos par to, ja puisis uzdāvinātu siltu zeķu pāri manām aukstajām varžu kājiņām. Un nejau tāpēc, ka pati nevarētu nopirkt, bet tāpēc, ka tas vienkārši būtu ļoti mīļi un pārdomāti.
Svarīga ir dāvanas doma, nevis cena!

Un arī vīrieši grib, lai par viņiem atceras un kaut ko uzdāvina, ne tikai sievietes. Tas tām bārbijām, kas domā, ka pasaule tikai ap viņām griežas un veča uzdevums ir viņu aptekalēt ;)
07.05.2012 17:58 |
 
Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Skumji,ja dāvanas ir svarīgākais rādītājs pēc kura noteikt to,cik meitene puisim ir nozīmīga.Nav zelts vai cits ''ļoti ilgi kalpojošs'' priekšmets,bet saldumu kaste un biļetes uz teātri,tātad meitene puisim neko daudz nenozīmē.Tā sanāk,jo tās lietas taču meitene pati sev var nopirkt.
Ko līdzēs apbēršana ar dimatiem vai citām tik ļoti ''ilgi kalpojošām lietām'',ja čalis laidīs pa kreisi pie pirmās izdevības?
Mans vīrietis izmanto citus veidus kā parādīt cik es viņam esmu svarīga.
07.05.2012 18:09 |
 
Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Izskatās, ka šī diskusija bija pagalam nejēdzīga..
Lapsīgā, ja izlasīji manu pēdējo komentāru par zeltu, tad žēl, ka neskaidri izteicos atkal..

Liekas puiši tiešām paskatās vispirms uz meitenēm un tad izlemj, cik viņa ir vērta..

Es, piemēram, gredzenus nēsāju ikdienā un man patīk paskatīties, atcerēties par dāvinātāju un pasmaidīt..man tas ir personisks..
vēl tagad uzvelku tēta auskarus, ko viņš uzdāvināja, kad gāju kādā 5. klasē.. sakumā nevilku, jo bija bail pazaudēt un turēju pie mammas, bet tagad velku un atceros tos laikus it kā tas būtu vakar..un vecumdienās paskatoties arī būs noteikti skaidra bilde..

Laikam nebūšu no Jūsu pulciņa, bet paldies par komentāriem! :D
07.05.2012 18:10 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man nekad nav paticis ,ka man daavina rotaslietas!Lai cik labi mani viiriesi ir pazinusi mani-vini nekad nevar isti uzkert to ,ko veelos!Tagad rotaslietas vispaar gandriiz neneesaaju!Man noteikti nevajag tikai taapeec,lai atrastos kastiitee-tur jau ir paris!:)
Es domaaju ,ka cilveeka miilestiibu nevajadzeetu noveerteet peec taa,ko uzdaavinaajis vai nee!Es nevareetu teikt ,ka mans viirs man vairaak patika tajaa briidii,kad uzdaavinaaja man masiinu!Vins tacu pats ar to nemainiijaas-kaads bija ,taads palika...!Vispaar kaadreiz liekas diivaini,ka daavina kaut ko peec striida-taadaa kaa vainas sajuuta varbuut,pielabinaasanas!Taadu uzmaniibu man noteikti nevajag!:)
07.05.2012 18:21 |
 
Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es arī ļoti uzmanīgi attiecos pret zelta rotām, man viņu nav daudz, katrai kāds stāsts. Pati nekad neesmu neko pirkusi. Man ir kurstiņš, ķēdīte ap roku, gredzens un auskari ar dimantiņiem no mammas. Un zelta sirds kulons ar dimantu ķēdītē, gredzens un pulkstenis no viņa. Vairāk man nevajag, neko citu negribu nēsāt, neizsakāmi pārdzīvotu, ja kādu no šīm lietām pazaudētu, tā tiešām ir vērtība - tieši sajūtu ziņā.
07.05.2012 18:30 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Mēs īsti svētkus nesvinam, ne gadadienas, ne jubilejas, bet mīļotais vienmēr pamānas ko uzdāvināt un es tāpat.
Man zelts nepatīk, ir tikai vieni zelta auskari, no pagājušā gadsimta, kurus ielieku uz nakti, ja ļipiņas sāp. Priecātos par sudraba gredzenu, auskariem, viss pārējais neinteresē - ne ķēdītes, ne kaklarotiņas. Mans laulības gredzens arī noteikti būs sudraba, varbūt akcentam ar zelta iegravējumu vai ko citu. Tam, ka zelts ir kaut kāda īpašā vērtība nepiekrītu, arī ar attiecībām zeltu nesaistu.
Visas dāvanas, kuras ir bijušas ir ļoti skaistas, pārdomātas un jaukas.
07.05.2012 18:40 |
 
Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
Less, tavuprāt, diskusija nebūtu bijusi bezjēdzīga, tad, ja visas tikai piekristu tev un barā mātu ar galvu un teiktu - "jā, tie vīrieši, cūkas tādi, galīgi izlaidušies, galīgi vairs nemāk novērtēt savas sievietes, un vispār vairs necenšas viņu dēļ"?

indie labi pateica:
Skumji,ja dāvanas ir svarīgākais rādītājs pēc kura noteikt to,cik meitene puisim ir nozīmīga.


nesaku, ka nevajag vispār dāvanas utt., bet skatos, ka ir daļa merkantilistisko meiteņu, kam svarīgāka ir dāvanas tirgus vērtība, nekā dāvinātāja ietvertā doma vai dāvanas tapšanā ieguldītais laiks, darbs un enerģija. zini, nav liela māka aiziet uz veikalu un nopirkt kaut ko no zelta vai vispār kaut ko dārgu.

nu jā, laikam jau nebūsi gan no to meiteņu pulciņa, kas prot novērtēt kaut ko vairāk par zelta gabalu. (nesaku protams, ka automātiski zelts ir galīgi garām dāvana. nu, es domāju liela daļa saprata, ko es te biju domājusi)
07.05.2012 18:43 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
ewwwi + +!
07.05.2012 18:50 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man vīrietis ir pamazām sadāvinājis visu man vēlamo zeltlietu komplektiņu - ķēdīti, auskarus un gredzentiņu. Nepiekritīšu tām, kas teica, ka šīs lietas apput skapī. Tieši otrādi - es velku gandrīz katru dienu (nevelku tikai tad, ja visu dienu pa mājām). Ja man uzdāvinātu kurpes, kleitu, smaržas u.tml., tieši tad es šīs lietas katru dienu nelietotu. Nestaigāšu taču vienā kleitā :D

Bet tā es neuzskatu, ka zelts būtu kaut kāds MUST HAVE. Kaut vai tāpēc, ka citām vienkārši nepatīk. Gribās, lai vīrietis pie tās dāvaniņas ir padomājis kaut vai tik daudz, ka paprasījis, ko mīļotā patiešām vēlas. Protams, sava finansējuma robežās :)
07.05.2012 19:08 |
 
Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
piekritīšu ewwwi. īstenībā pārsteidz daudzu meiteņu rakstītais - ne jau pēc zelta rotaslietām mēra to, cik kvalitatīvas ir attiecības. nesaprotu, kā var apgalvot, ka attiecības ir nodriskātas, ja netiek dāvinātas dārgas dāvanas. ne jau dāvanu dārdzībā ir attiecību kvalitāte. var uzdāvināt vissīkāko nieku, bet daudz vairāk no sirds, nekā zelta ķēdes. turklāt visbiežāk jau dārgas dāvanas dāvina vīrieši, kuri laiž pa kreisi vai vēl sazin ko dara, tā mēģinot apklusināt sirdsapziņu.
un jautājums tām, kuras tik ļoti iestājas par dārgām dāvanām - jūs saviem vīriešiem arī dāvināt dāvanas, kuru cena mērāma ar trīs cipariem?
07.05.2012 19:28 |
 
Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
varbūt sievietes vēl sāks pieprasīt džekiem iet uz dueli ar bijušajiem vai sazin ko?
tagad ir vīriešu diskriminācijas un bezgalīgo sieviešu tiesību laiks.
07.05.2012 21:30 |
 
10 gadi
Reitings 1976
Reģ: 31.01.2012
Ir dāvināta sudraba aproce, bet tas tā, pašam nestrādājot un mūsu attiecību ne pašā skaistākajā laikā. Aprocīte jau skaista, vienkārša, bet man nepatīk sudrabs, labāk jau zelts.

Un tāpat, man nevajag rotaslietas, labāk pati nopirkšu bižutēriju, jo vienkārši neuzskatu, ka tās nez cik zelta ķēdītes (kā manai māsai, kas staigā apkārusies kā čigāniete) , vai nez cik aproces vai vēl nez kas, ir noderīgs. Ok, gredzeni vēl jā, jo parastie smērējas un paliek nesmuki, bet tagad saņemt gredzenu no sava puiša būtu nedaudz jocīgi, kā nekā simboliska dāvana. Ir man zelta ķēdīte, ko krustvecāki dāvināja krustībās, zelta gredzens, ko saņēmu no vecvecākiem un šī sudraba aproce, ko nēsāju, jo viņš uzdāvināja, tāpēc mīļa. Tad jau labāk izvēlos naudu vai kko, kas tiešām noder, nevis vienkārši stāv un labi izskatās.

Varbūt, ja mēs ar puisi dzīvotu kopā un būtu ļoti bagāti, tad es labāk saņemtu rotaslietas kkādos nelielos svētkos, kas nav pat svētki. Nu, apmēram tā.

Tava teksta otrajai daļai gan piekritīšu. :)
07.05.2012 21:31 |
 
Reitings 315
Reģ: 11.01.2012
man nepatīk zelta rotaslietas, tā kā man vienalga, labāk jau ko citu :D
07.05.2012 22:14 |
 
Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
es vēljoprojām sēžu un smejos par komentāru, kur meitene rakstīja, ka neiebilstu, ja viņai uzdāvinātu dzīvokli vai mašīnu :D sunscreen, no offence. es sapratu domu, laikam, bet tā frāze mani sasmīdināja.
autorei - domāju, ka piekritīsi, ka katra meitene ir savādāka un kas vienai patīk, otrai liekas bezvērtīgs, domājams, ka viņu otrās puses to ir uztvēruši un dāvanas tiek piemeklētas izejot no personības, tādēļ tavs apgalvojums par attiecību kvalitāti un nodriskāšanos ir nevietā.
es pat laikam apvainotos, ja man uzdāvinātu kādu zelta karekli, jo man tādas lietas vienkārši nepatīk. tas būtu kā centiens izmainīt mani.
07.05.2012 22:15 |
 
10 gadi
Reitings 4273
Reģ: 03.08.2009
Ek es nevaru spriest kā bija agrāk un kā bija tagad. Es no sava puiša negaidu dārgas dāvaas ikdienā. Pārdomātas dāvanas gan gaidu uz jubileju, Ziemassvētkiem.. Man laikam ne tik daudz cik cena, bet fakrs, ka viņs ir domājis par mani :) Bet neesmu neko stulbu vai prastu no viņa saņēmusi..

Manuprāt, dāvanas nenorāda uz attiecību kvalitāti, jo pirmkārt, jau pārī katram var būt atšķirīgi uzskati par to; otrkārt, pāra uzskati var nesakrist ar "vairākuma" viedokli un tad "vairākumam" liksies, ka attiecībām nav kvalitātes..
07.05.2012 22:23 |
 
10 gadi
Reitings 718
Reģ: 16.08.2009
es nesaņemu vērtīgas dāvanas un nedomāju,ka kādreiz saņemšu,tāds nu viņš man ir. Vienīgi bij viena dārga dāvana,ja tā vsp bija dāvana-kopīgs ceļojums uz Portugāli.
07.05.2012 22:33 |
 
Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
varbūt sievietes vēl sāks pieprasīt džekiem iet uz dueli ar bijušajiem vai sazin ko?
tagad ir vīriešu diskriminācijas un bezgalīgo sieviešu tiesību laiks.


Skali iesmejos :D:D:D:D:D:D hahaahah
07.05.2012 22:39 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne, zeltu nedavina. davina rota lietas(sudraba patik, ar svarovski kristaliniem). nav nekas dargs, bet tai pat laika pec tas algu samazinasanas ir ta ka ir:(
07.05.2012 23:52 |
 
Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Diezgan bieži ir dāvinājis rotaslietas..gan vairākus zelta gredzenus, pulksteni, ķēdīti. Kad viņam bija 17 un vēl nestrādāja, tad vairākus mēnešus krāja naudiņu, lai uzdāvinātu gredzenu. :) Tā kā zeltu nēsāju ikdienā, tad par šīm dāvanām esmu ļoti priecīga, jo, pirmkārt, tās tiks pielietotas un, otrkārt, tās paliks uz visu mūžu un atgādinās par kopā pavadīto laiku. :)
07.05.2012 23:54 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

 
Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!