Labrīt, dāmas, lietainajā pirmdienas rītā :)
Kā iet pa darbiņiem pēc garo brīvdienu "nekonedarīšanas" vai "pārākdaudzsadarīšanas" ?
Man ir gaidāma ļoti saspringta nedēļa, cerams, arī labā nozīmē! Pavasaris jau dod savu spēku un enerģiju, un pēc lietus viss ātri paliks pavisam zaļš un pavasarīgi-vasarīgs!
Cerams, ka slinkums šoreiz mani tomēr neuzvarēs, jo sākums ir grandiozs - pamodos pirms pussešiem :)
Kas labs dāmām gaidāms šajā nedēļā ??
Man šodien daudz darbu + vēl tulkojams paliels palags. Bet forši vismaz, ka laiks lido vēja spārniem un neatliek laika visādām muļķībām.
Rīta prieks - iepirktās biļetes uz PV! :) Sāku jau gaidīt jūliju. :D
Vakar devos gulēt ar tādām labām emocijām pēc Hokeja - Mūsējie malači! Nu pat šodien ķersies turpināt Studiju Darbu....biju pilna ar spēkiem un vēlmēm.... pirms iemigšanas visādas domas nāca galvā, ko kā labāk....
Šodien pavadīju vīrieti uz darbu ap 7iem, un aizgāju talāk gulēt un pamodos no nepatīkamas sajūtas....jēeee MR ir klāt. Protams, tagad dzīvojos sāpēs, zāles saēdusies...bet labuma nekāda. Laiks aiz loga draņķīgs vēl vairāk sabojā noskaņojumu..... Tagad esmu cerībās, ka pāries sāpes, lai var kko sākt darīt....
Apskatījos PV koncerttūres vietas, nezinu kurp labāk gribās doties uz Valmieru vai Skonto :)
Pēdējās dienas vienkārši lieliskas, tieku apdāvināta bez iemesla, viss iet kā no rokas, vakardienas hokejs super, un Indrašis vispār konfekte, esmu riktīgi safanojusies par viņu! :D Gaidu rītdienas spēli. :)