Nejauši uzdūros tādai informācijai,ka ķermeņa skrubi var lietot arī pa ''sauso'',radās jautājums,vai tiešām kāda tā dara? l
Ar jebkuru skrubi tā var darīt?
citēju:Pastāv divas galvenās skrubja lietošanas metodes — mitrā un sausā. Sausā metode nozīmē to, ka skrubis tiek lietots pirms iešanas dušā. Šī var šķist neērtāka metode, jo rada netīrību uz grīdas.
man ar labāk interesē pa sauso,bet diez vai ar kuru katru skrubi tā var (man pieņemsim TBS),jo pa slapjo rodas tāda sajūta,ka pārmērīgā ādas mitruma dēļ,skrubējošās daļiņa pārrāk ātri izšķīst un noskalojas...
Jā, es tieši lietoju pa sauso, nesen taisni par to ieraksīju blogā! Piemēram, tas pas cukura skrubis "pa slapjo" vienkārši izšķīst un vēlamā efekta nav!
sāls un cukura skrubji jālieto tikai uz sausas ādas :) Savādāk jā, izšķīst un vēlamā efekta nav.
arī kafijas biezumus lietoju "sausā", vismaz kājām un dibenam - efektīvāk un ātrāk tiek panākts asinsrites uzlabošanas efekts.
Jā, protams, ādus rupjus skrubjus, piemēram, ar aprikožu kauliņiem es arī mēdzu lik uz sauso, bet es ņemu ļoti lielu produkta daudzumu, lai netraumētu ādu, rīvējot pa sauso.