Atbilstoša otrā puse

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Lasīju diskusiju "Brīvais laiks kopā" un mani pārņēma tāds prieks par to, ka meitenes ar saviem vīriešiem ir kā cimds ar roku. Patīkami pārmaiņas pēc palasīt pozitīvas diskusijas, nevis visu laiku par krāpšanām, šķiršanos, bet ne šoreiz par to...
Mans jautājums ir tāds - Kur jūs iepazināties ar tik sakarīgiem, sev atbilstošiem vīriešiem? Varbūt mans jautājums šķiet dīvains, bet man uz sociālajiem portāliem raksta un mēģina iepazīties tādi vīrieši, kuriem nav ne darba, ne izglītības, kurus uztur mammas vai draudzenes, no kurām ir sagādāti bērni. Īsāk sakot, man uzmanību izrāda neatbilstoši vīrieši, kamēr normālie tikai paskatās, pasmaida un viss. Es studēju, plānoju savu nākotni, meklēju izaugsmes iespējas un visādi citādi attīstu sevi, līdz ar to vēlos sev blakus cilvēku, kurš būtu atbilstošs man. Lai mēs būtu līdzvērtīgi, viens otru bagātinātu, nevis es kādam būtu trofeja ar ko palielīties pie aliņa.
Šobrīd ir iestājies periods lekcijas - mājas - darbiņš, bet drīzumā jau būs vairāk brīva laika un noteikti došos atpūsties, palutināt sevi...
Tātad, - Kur var iepazīties ar sakarīgiem, izglītotiem vīriešiem, kuri prot izturēties pret sievieti?
06.05.2012 20:17 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
+++ Meitene ar kristāla kurpīti

atnāks negaidot, kā man vakar, visu dienu domāju :D
06.05.2012 23:43 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Arī man vislaik rakstīja dīvaiņi draugos, pat BILDINĀJA DRAUGOS 44 gadīgs vecis!!!! (vairāk nekā 20 gadus vecāks) un profila bildē 7 vīrieši stāvēja pie traktora! :D
Domāju, kāda nu tur iepazīšanās caur dr.lv, un vienreiz domubiedros skatās-viens puisis kko iekomentējis, apskatos-simpātisks, bet nu nebūšu jau tāda, kas rakstīs čaļiem internetā. Pēc 2min skatos, pienāk vēstule. Un tā viss aizsākas, vēl tauriņi vēderā, jo tulīt būsim kopā mēnesi! :))
07.05.2012 00:06 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu interneta diez vai var iepazities.
piem, ieskau apmeklet kadas nodarbibas.
07.05.2012 00:11 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
galvenais darboties ārpus mājas tajaš jomās, kas interesē :) tad arī zināsi, ka ar vīrieti ir kopīgas intereses...
Man stāsts pa rubli - 1. kursā jaunā skolā, uz milzu galda ar visām 4 rāpus zīmēju kkādu plakātu, atmuguriski raušoties nost uzgrūdos čalim, kurš tur stāvēja un skatījās uz mani :D pat pārnāca uz internacionālo līniju studēt ... :D tā nu rudenī būs 3 gadi.
07.05.2012 02:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cilveeku ,man liekas, var loti labi just peec vestuleem-gruuti ir teelot kaut ko ,kas tu neesi ,vairaakus menesus,gadus...Man tomeer gribaas izjust cilveeku,redzeet dziivee!Man noteikti nevajag daudz ,lai saprastu ar ko dariisana-vai vispaar ir veerts turpinaat attieciibas!Saprotu arii,ka cilveeki grib paraadiit sevi no labaas puses saakumaa un saakoties kopdziivei ,kaadreiz arii iznaak aaraa kaut kas taads ,ko mees neesam pamaniijusas draudziibas saakumaa!Man noteikti taa bija -nemot veel veeraa loti iiso draudziibas laiku!
Noteikti loti labs iepaziisanaas veids varetu buut kaads celojums ar grupu-parasti cilveeki sadraudzeejas saados celojumos-atrod domu biedrus!
Tie vareetu buut arii kaadi kursi-valodu kursi utt
Mans tagadeejais viirs man loti iepatikaas tiesi tajaa briidii,kad maacija mani sleepot slalomu!Taada pacietiiba,taada iejuutiiba-loti labs skolotaajs!:)
07.05.2012 06:52 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Internetā. Piekrītu, ka internetā sēž ļoti daudz dažādi dīvaiņi, bet reizēm tur iepeld arī tie foršie, taču var nākties sastapt 56 dīvaiņus, lai, kad visas cerības jau atmestas, tas 57. izrādītos foršais. :) Un vispār, ja nebūtu internets, es jau sen būtu vecmeita ar kaķi, jo man nekad nevienas attiecības nav sākušas veidoties reālajā vidē. Ja būšu bariņā ar draudzenēm, visi iespējamie vīrieši pievērsīs uzmanību visām viņām tikai ne man, tāpēc man vajadzēja veidu kā "ķert" vīriešus aci pret aci. :D
07.05.2012 10:04 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Mēs iepazināmies visai romantiski... viesnīcu kūrortā, bet tas romantiskais stāsts, lai paliek pie manis, viens otram iekritām ļoti acīs... lai gan tajā brīdī pat prātā neienāca, ka tas varētu būt mans vīrs.. lai gan bija tas tips.. atceros, kā uz mani skatījās, kā izturējās, ar kādu uzmnanību klausījās manī... šīs lietas nav mainījušās tagad.. bet visvairāk par visu mani pie viņa pievilka kā magnēts, cik vīrišķīgs viņš izskatījās... ir tādi vīrieši uz kuriem skaties un apbrīno, gan dzīve sasniegto, gan arī viņu šarmu, harizmu., gan kā apkārtējie cilvēki respektē un ciena tavu vīrieti.. viss kopā... jūtos no jauna iemīlējusies jau kuro reizi :D :)
07.05.2012 10:25 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
kur katram būs lemts tur iepazīsieties. nav labu vai sliktu veidu, galvenais ir satiktais cilvēks!
07.05.2012 10:26 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pilseetas lielaakajaa studentu dzertuvee :D Pilniigi nopietni. Pati nokoljiiju :D Zini, lieliski puishi arii balleejas, nevis iet tikai uz kaut kaadiem pulcinjiem vai ir draugu draugi.
07.05.2012 10:58 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nav jau tā, ka nav sakarīgu vīriešu, bieži vien intereses galīgi mēdz nesakrist, kā, piem., ir manā gadījumā.
07.05.2012 11:01 |

Reitings 46
Reģ: 24.07.2009
Man arī aktuāla šī tēma. Nekādi neizdodas satikt kādu foršu vīrieti :-(
07.05.2012 16:00 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Runājot par vīriešiem, tad klubos, bāros u.c. izklaides vietās neesmu sastapusi sakarīgus vīr.
Ar patiešām foršiem vīr.nācies iepazīties caur internetu, esmu ieguvusi vairākus paziņas, draugus. Nenoliegšu, ka tie foršie, jaukie cilv.ir maz, jo daudziem sakāpis galvā, diemžēl.
07.05.2012 16:20 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Savējo satiku baseinā. Tad vēl mēģināju tikt no citām attiecībām vaļā. Iepazinos 1min laikā kopš kāpu baseinā. Mammai smējos par ūdens temperatūru un viņš kko preti pateica. tā sākām runāt. Zināja manu vārdu un kur dzīvoja. Pec kāda laiciņa sameklēja dr.lv. Sākumā mēs pat nedomājām būt kopā, bijām viens otram izklaide, bet nemanot jau bijām pāris. Esam jau 5 gadi kopā.
07.05.2012 17:23 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Savu virieti iepazinu studiju laika - augstskola. :)
07.05.2012 17:25 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Savu mīļoto satiku ārzemēs vienā skaistā vecpilsētā pie vilciena stacijas. Es devos uz saviem valodu kursiem, viņš tieši devās garām stacijai ar draugiem no universitātes pusdienās. Pavasaris dara savu! :)
07.05.2012 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits