Lasīju diskusiju "Brīvais laiks kopā" un mani pārņēma tāds prieks par to, ka meitenes ar saviem vīriešiem ir kā cimds ar roku. Patīkami pārmaiņas pēc palasīt pozitīvas diskusijas, nevis visu laiku par krāpšanām, šķiršanos, bet ne šoreiz par to...
Mans jautājums ir tāds - Kur jūs iepazināties ar tik sakarīgiem, sev atbilstošiem vīriešiem? Varbūt mans jautājums šķiet dīvains, bet man uz sociālajiem portāliem raksta un mēģina iepazīties tādi vīrieši, kuriem nav ne darba, ne izglītības, kurus uztur mammas vai draudzenes, no kurām ir sagādāti bērni. Īsāk sakot, man uzmanību izrāda neatbilstoši vīrieši, kamēr normālie tikai paskatās, pasmaida un viss. Es studēju, plānoju savu nākotni, meklēju izaugsmes iespējas un visādi citādi attīstu sevi, līdz ar to vēlos sev blakus cilvēku, kurš būtu atbilstošs man. Lai mēs būtu līdzvērtīgi, viens otru bagātinātu, nevis es kādam būtu trofeja ar ko palielīties pie aliņa.
Šobrīd ir iestājies periods lekcijas - mājas - darbiņš, bet drīzumā jau būs vairāk brīva laika un noteikti došos atpūsties, palutināt sevi...
Tātad, - Kur var iepazīties ar sakarīgiem, izglītotiem vīriešiem, kuri prot izturēties pret sievieti?