Brīvais laiks kopā.

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Ko jūs ar saviem draugiem/vīriem dariet kopā brīvajā laikā? Kādi ir jūsu kopīgie hobiji? :-)
06.05.2012 16:53 |

Reitings 1873
parfait, maigi izsakoties- neesmu nekāda sporta fane, atšķirībā no drauga.
06.05.2012 17:42 |

10 gadi
Reitings 485
Tā kā mēs ar draugu reāli laiku pavadām kopā tikai brīvdienās un kādu darba dienas vakaru nedēļā, tad arī kopīgu ēst gatavošanu uztveru kā kaut ko foršu, noteikti ne pašsaprotamu :)
Sākoties pavasarim braukājamies ar riteņiem vienkārši gar jūru un mežu, vai ar mērķi aizbraukt līdz bulciņu veikalam :D
Pagajušā vasarā sākām spēlēt tenisu kopā, šogad tas jāturpina. Ir doma tuvākajā laikā aizbraukt pie zirgiem un parikšot pa mežu.
Kādu reizi sanāk aiziet uz teātri, taču daudz biežāk ejam uz kino.
Cruel atgādināja - tagad esmu sākusi fanot par futbolu, tādēļ nereti ejam uz drauga bijušās komandas spēlēm.
Ja tā padomā, tad visas aktivitātes ir saistāmas ar vasaru. Ziemā esmu ļoti salīga, tādēļ tikai uz kino vai distanču slēpēm :D
06.05.2012 18:30 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
daudz ceļojam, kopā gatavojam ēst - reizi nedēļā noteikti izmēģinot kaut ko jaunu, kas nav ēsts vai gatavots
06.05.2012 18:54 |

Reitings 12651
es gribētu, lai mums kopīga aizraušanās būtu teniss. (l) Bet vēl nemaz neesam ne reizi spēlējuši kopā :D

Skrituļojam, sportojam trijatā ar suni, teātris, kino, pa retam skvošs. Nezinu, kaut kā nenāk nekas baigi prātā, lūzeri laikam esam :D :D
06.05.2012 18:56 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Mūs vieno geocaching jeb slēpņošana un kopīga mīlestība pret laiskošanos.
Filmas atkrīt, jo tur mums gaume atšķiras. Nujā, patīk kaut kur aizbraukt kopā, atrast ko neredzētu. Mums tā kopīgā laika pavadīšana ir visai mierīga, neesam ķerti uz sportiskām aktivitātēm.
06.05.2012 18:58 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Mēs esam kā gurmāni, ļoti patīk izbaudīt ēdienu, tāpēc ļoti bieži apmeklējam dažādus restorānus. Tas palicis par tādu hobiju, salīdzinam ēdienus, novērojam dažādas "modes" tendences, kuras piekopj daudzi restorāni :) Vislabāk mums patīk itāļu virtuve... mmm :)
Vēl bieži ceļojam, iepazīstam dažādas kultūras, ejam uz muzejiem, izstādēm. Mans vīrietis mani jau pieradināja pie futbola, nesen Spānijā bijām uz Barsas spēli, savām acīm ieraudzīju pasaules labāko futbolistu Messi, tāpēc tagad jau bieži Barselonas futbolsēpeles skatāmies kopā :)
Vakaros bieži par kaut ko diskutējam un apspriežam "baigās globālās problēmas" :D
Vēl māca mani zviedru valodu, tad nu arī ir varen jautri, jo smieklīgi sanāk, kad cenšos izrunāt svešās skaņas :D
06.05.2012 18:58 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tagad tā padomājot - gribētos atrast kādu nodarbi tikai sev vienai....
06.05.2012 19:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
mums ar viiru gandriiz visi hobiji sakriit - biljards, ritenjbraukshana, joggings,mocis,filmas,stulbu video skatiishanaas uz youtube, makskereeshana, izbraucieni ar laivu. vieniigais, man nepatiik sleepot (man sniegs kaa taads organiski nepatiik), bet vinjam nepatiik metaala muuzikas koncerti.
06.05.2012 19:06 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
man tieši liekas ļoti forši,ka mums visur nesakrīt domas,bet darām kaut ko kopā :)
eju uz filmām,kas mani neaizrauj,bet viņš nāk uz manām filmām.

fanoju par sportu,lai gan nepatīk un nesportoju,bet atbalstu viņu un skatos kopā, mazliet pat aizrauj :)
06.05.2012 19:16 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Skatamies seriaalus kopaa kaa traki :D Ejam uz parku skriet vai meetaat bumbu grozaa,ejam vazaaties pa veikaliem,patiik tas,ka vinjsh nechiikst un stundaam var shoppingot kopaa :D
Biezhi guljam vannaa kopaa un skatamies ''friends'' .
Man taapat,kaa Spotorno ,esmu saakusi skatiities arii futbolu kopaa,lai gan pirms tam futbols bija peedeejaa lieta,kas intereseeja. Vinjsh arii paskataas ar mani hokeju,kad es skatos.
Mees kopaa gatavojam eest ljoooti reti,parasti gatavoju vai nu es vai vinsjh,man personiigi nepatiik,ja kaads ''maisaas'' pa kaajaam ,man patiik virtuvee buut vienai :D
06.05.2012 19:16 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man jau liekas, ka mums ir daudz hobiju :D Ziemā mēs abi daudz lasam grāmatas, jā tas ir mūsu hobijs... tad mums ir daudz izglītojošo raidījumu, mums ļoti patīk smelties zināšanas. Ziemā pa vakariem spēlējam domino un šahu, kas aŗī ir mūsu hobijs. Esam vīna baudītāji, līdz ar to apmeklējam ziemā vīna degustācijas, kolekcionējam vīnus. Ļoti patīk abiem gatavot, daram to kopā, jo atsevišķi tāpat nesanāk, vienmēr komentējam otra gatavošanas prasmi, parasti te mēs varam strīdēties, kas ar ko der un neder kopā.. abi sportojam kopā, rūpējamies par saviem bruņurupučiem, kas ir liels hobijs, tagad taisam viņiem māju. Ceļojam un jaunākais no hobijiem, mācāmies daivingot, ārprātīgi patīk ūdens pasaule un kalnu takas. Bet mums ir arī daudzi atsevišķi hobiji. Viņam patīk futbols, man patīk restorānu apskati u.t.t. it kā ļoti daudz laika pavadam kopā un līdz ar to mūsu hobijiem, taču tik pat daudz laika pavadam atsevišķi, jūtos labi viņš arī :)
07.05.2012 09:08 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Mums nav īsti kopīgu hobiju (ēšana neskaitās). Izdomāt, ko darīt brīvajā laikā, mums ir neiespējamā misija..
07.05.2012 09:15 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Braucam ar riteņiem, ejam pastaigāties pa dažādām jaunām un jau daudzreiz izstaigātām vietām, apmeklējam dažādas kafejnīcas un restorānus, ejam uz kino. Vakaros mājās mēdzam spēlēt pokeru vai Monopolu.
07.05.2012 09:40 |

Reitings 4129
Kopā darām gan ikdienišķās lietas, gan neikdienišķās. Ceļojam, iepērkamies, riteņojam, dodamies uz kino, teātriem, koncertiem, muzejiem. Cimojamies, grillējam utt. Un pat vakaros, kad vīrietis iegrimst uzņēmuma dokumentos, es iegrimstu ebay pasaulē-katram savs, bet vienalga esam kaut kur viens otram tuvumā. :D
07.05.2012 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)