Kur jūs glabājat savu kosmētiku, rotasslietas?

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Dalieties pieredzē! :D
05.05.2012 20:42 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
dekoratīvā kosmētika man stāv kaut kādos 3 makos - viens ir maziņš, kurā ir tās lietas, ko lietoju ik dienu, otrā ir tādas, ko lietoju retāk, un 3. stāv viskaut kas reti lietojamais - tumšās acu enas, ķermeņa spīdums, košās lūpu krāsas un tml.

rotas stāv tādā sadalījumā - uz spoguļgaldiņa ir kastīte bieži lietotajām, spoguļgaldā viena kaste rokassprādzēm, otra visam pārējam.

ideālā variantā gribētu lielu spoguļgaldu un divas augšējās atvilktnes butu atvēlētas visām šīm lietām.
05.05.2012 21:41 |

10 gadi
Reitings 13520
Pagaidām viss ir haotiski izmētāts pie spoguļa un uz mana datorplaukta, bet ceru kādreiz iegādāties smuku (un LIELU) kastīti kosmētikas glabāšanai! :)
Rotaslietas praktiski nepērku, dažas krelles stāv galda atvilktnē.
05.05.2012 22:08 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Kosmētiku:
*Kopjošo - vannasistabā plauktā
*Ikdienas dekoratīvo - maciņā
*Pārējo dekoratīvo - grozā
*Nagulakas - kastītē

Rotaslietas:
*Īstās - lādē
*Bižutērija - kartona kastē
05.05.2012 22:10 |

Reitings 3350
Dazada tipa kosmetika un smarzas man stav skapiti virs izlietnes vannasistba. Tad man ir tads plastmasas skapits ar 3 atvilknem, kura stav pa atvilknem: 1. matu piederumi, kemmes, gumijas, feni, lokskeres utt. 2. Nagu laku kastite, kura ir ari vilites un pareijais nagiem + atvilkne atrodas kremi, kuri neielien izlietnes skapiti pec izmeriem. 3. Kosmetikas atvilkne, kura atrodas 3 kosmetikas maki: viens ar kosmetiku ko lietoju ikdiena, otrs ir ar kosmetiku, ko retak lietoju un viens ir jaunizveidots macins, kura ir tikai tusa, zimulis un krems - pavisam atram rita meikapam. Un tas, kas neielien vannasistaba stav atseviska skapi pie dvieliem, bet to es nelietoju, jo tas jau vannasistaba.
Rotas stav kruze pie durvim - pulkstenis, kedite un spradze, to katru dienu velku uz darbu. Parejas dazas rotas kaut kur izmetatas, ar rotam neaizraujos. Ir doma kaut ka saorganizet rotas, lai vismaz zinu, kas man ir, jo ka likums, ka kaut kur jaiet, muzdien visi auskati pa vienam.

Aa, un vel dusas piederumi un zelejas, skubekli, putas, sampuns, balzams un citas dushas lietas man stav tada piekarinama plaukta dusha. Kopuma baigi sarezgiti, jo man ir parak daudz visa ka.
Kaiminienei ir viens sampuns, balzams, acu zimulis, tusa un kaut kada ellas sejai. Es vinu reali apskauzu.
06.05.2012 09:39 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Rotaslietas un aksesuārus - dažādās suvenīru lādītēs.
Smaržas - speciāli atvēlētā koridora plauktā kopā ar saulesbrillēm.
Šampūnus un dušas želejas uz 2m garas plātas palodzes vai speciāli atvēlētos plauktos pie dušas vai vannas.
Sejas kopšana- pie izlietnes un vannas istabā iebūvētos plauktos aiz lielajiem spoguļiem
Ķermeņa kopšana - turpat kur sejas kopšana
Matu veidošanas līdzekļi, sukas un fens uz otras 2m palodzes
Dekoratīvā kosmētika - vienā no plauktiem skapī kurā stāv sejas kosmētika. Salikta vienā vai vairākos kosmētikas makos, otas glāzē un biežāk lietotais ir izmētāts pa plauktu. Kā arī katrā somā, katrā jakā pa Burt's Bees lūpu spīdumam un mazajam L'Occitane roku krēmam ( somās ).
06.05.2012 11:17 |

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Man ir skapītis vannasistabā, kurā stāv epilātors, vaksācijas piederumi, depilācijas komplekts, sauļošanās krēmi, bērnu pūderis, vēl nelietotie šampūni, maskas, līdzekļi utt.. un plauktiņš, kurā stāv dušas želejas, ķermeņa krēmi. Koridorī man ir atvēlēti četri plauktiņi:divi plauktiņi smaržām, viens- fēnam, taisnotājam, sejas aparātam, brāļa matu mašīnītei, un viens - matu kopšanas līdzekļiem, putām, lakām, eļļiņām, maza kastīte matu sprādzēm. Drēbju skapja augšējā plauktā man ir divas kartona kastes rokassprādzem un kaklarotām, un 2 samta kastītes smalkākām rotām, un gredzeniem. Viens liels skapis man ir virtuvē, kurā ir iebāztas 5 kartona kastes. :D 1. maniīra/pedikīra komplektam, nagu lakām, noņēmējam, vates tamponiem utt.. 2. otām, sūklīšiem, šķērītēm, vīlītēm, pincetēm utt. 3. dekoratīvajai kosmētikai - tonālajiem, pūderiem, acu ēnām, laineriem, acu zīmuļiem utt.. 4. mazāka kastīte tušām vienā pusē un lūpu krāsām/spīdumiem otrā pusē. Un 5 kaste ir sejas krēmiem, maskām kuras lietoju retāk, kosmētikas noņēmējam utt. Zem šī skapja stāv plauktiņš, kur ir ikdienas kopjošā kosmētika un vitamīni- toniks, sejas krēmi, sejas maska, kosmētiskā eļļa, vates kociņi, zivju eļļa, nakstveces eļļa. Pārējā kosmētika - tonējošais krēms, baltā tuša, tuša un lūpu balzams man ie kosmētikas somiņā un lielajā somā, kuru nēsāju ikdienā.

Johaidī, sajutos bagāta.. (l)
06.05.2012 11:27 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Man ir viena vidēji liela kosmētikas soma. To turu galdā, vietā, kas paredzēta datora tastatūrai. Tā kā man ir portatīvais, tad tā vieta tiek atvēlēta kosmētikas tašiņai. Vēl ir mazs kosmētikas maciņš, ko turu somā.
Tā kā esmu reizēm aizmāršīga, kosmētikas noņēmējs, nakts krēms, acu krēms atrodas uz naktsplauktiņa pie gultas.

Rotas... reiz bija periods, kad kārojās visādu bižutēriju, grabuļus. Tos glabāju metāla apaļajās konču kastēs, tādus smalkākus nieciņus liku atsevišķos maisiņos. Tagad tas ir pārgājis - nēsāju tikai īstas rotas ( pārsvarā sudraba). To man nav daudz, tādēļ lieku speciāli rotām pirktā kastīē ar eņģeli virsū. Dāvinātās rotas ir to oriģinālajās samta kastītēs.
06.05.2012 11:33 |

Reitings 633
Kosmētika stāv atvilknē, dažas lietas arī vannas istabā, jo pārsvarā krāsojos tur, nevis pie istabas spoguļa.
Visādi krēmi utml lietas stāv plauktā.
Krelles karājas pie spoguļa pielipinātos āķīšos.
Auskari - karināmie sakarināti uz tāda apaļa trauciņa malam, pārējie iekšā tajā trauciņā.
Rokassprādzes laikam man nemaz nav.
Tad vēl man ir kaste, kur glabājas pastaisītās rotas - uz malas karājas auskari, bet iekšā brošas.
Nagu lakas man ir atsevišķā kastītē.

Viss sakārtots tā, lai pati varu atrast kur kas ir :)
06.05.2012 11:35 |

Reitings 5119
up
06.05.2012 12:10 |

Reitings 5119
Gaidu bella_me atbildi un ari citas! :)
07.05.2012 12:09 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Man viss ir baigā bardakā, it sevišķi bižutērijas loriņi. Pašai besī ārā :D Un kosmētika kosmētikas maciņā ir tik daudz, ka neko atrast nevar!
07.05.2012 12:27 |

Reitings 5119
priori, vot tadel ari jautaju so, velos savu kosmetiku saorganizet! :D
07.05.2012 12:41 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Mājās kabineta skapītī, kosmētikas čemodānā uz galda, kosmētikas makā uz galda, uz palodzes tādos kā lielos puķupodos, kosmētikas makā somā, rindiņā uz galda. Man vnk vannasistabā mēbeļu nav :D
07.05.2012 12:44 |

10 gadi
Reitings 1698
Kumodes atvilktne ir piebāzta pilna ar visādiem krēmiem, losjoniem utt. Tāpat arī skapītis vannas istabā. Dekoratīvā kosmētika, ko bieži lietoju, ir kosmētikas maciņā, to nēsāju līdzi somā. No rotaslietām man ir tikai zeltlietas, kuras glabājās speciālā lādītē :)
07.05.2012 12:47 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man viss ir diezgan vienkārši - kopjošo kosmētiku turu vannas istabā uz viena plaukta, dekoratīvā satilpst vienā kosmētikas somiņā, kas parasti stāv uz palodzes, kur no rītiem krāsojos, vajadzības gadījumā šo pašu somiņu varu paķert līdzi, ja kur jābrauc uz vairākām dienām. Rotaslietas, kuru man arī nav sevišķi daudz, turu kastītē, un tā arī atrodas uz tās pašas palodzes. :D
07.05.2012 12:54 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Dekoratīvā kosmētika stāv ietilpīgā kosmētikas makā, kopjošā - vannasistabas plauktiņā. Bižutērija un visādi bruļiki ir salikti draudzenes darinātā lielā stikla šķīvī, bet dārglietas - lādītē.
07.05.2012 12:57 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
man ir atsevišķs skapis priekš rotaslietām! :)
07.05.2012 13:03 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man dažu brīdi radās sajūta, ka dažām meitenēm ir normali 2*2 metri liels skapis šīm lietām :D

Ja es kaut ko lietoju daudz, tad tā ir kopjošā kosmētika, bet ar vārdu lietoju, es domāju, lietoju ikdienā. Man nav tādi krēmi, kas stāv pie soguļa dizainam :D Stāv vannas istabā, kā arī atsevišķi pēdu kopjošā kosmētika, kurai ir sava maza atvilknīte.
Dekoratīvā kosmētika, man ir neliels maciņš, jo dekoratīvo kosmētiku lietoju minimāli, to ko nelietoju, sen jau esmu atdevusi, vai izmetusi, neturu miljons lūpukrāsas visās varaksvīksnes krāsās, kā arī nav man nagu lakas, manikīri, pedikīri tiem ir savu speicālisti :D
AA nu rotaslietas jā... tur bik problemātiski, taču organizējos. Nopietnākas dārglietas tiek turētas atbilstoši ieteikumiem, un vienkāršākas tiek turētas kopējā akseuāru lādītē.. easy :)
07.05.2012 14:33 |

Reitings 5119
vel vel :D
07.05.2012 17:32 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
upss, galigi aizmirsu, nu man ir sitadi prieks dekorativas kosmetikas- http://optimus.lv/index.php/gigi-ratini.html

un prieks kopjoshas kosmetikas ir savadaki, bildi neatradu, bet nav ratini, bet daudz ietilpigakas plastmasas atvilktnes!
07.05.2012 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits