Man ir skapītis vannasistabā, kurā stāv epilātors, vaksācijas piederumi, depilācijas komplekts, sauļošanās krēmi, bērnu pūderis, vēl nelietotie šampūni, maskas, līdzekļi utt.. un plauktiņš, kurā stāv dušas želejas, ķermeņa krēmi. Koridorī man ir atvēlēti četri plauktiņi:divi plauktiņi smaržām, viens- fēnam, taisnotājam, sejas aparātam, brāļa matu mašīnītei, un viens - matu kopšanas līdzekļiem, putām, lakām, eļļiņām, maza kastīte matu sprādzēm. Drēbju skapja augšējā plauktā man ir divas kartona kastes rokassprādzem un kaklarotām, un 2 samta kastītes smalkākām rotām, un gredzeniem. Viens liels skapis man ir virtuvē, kurā ir iebāztas 5 kartona kastes. :D 1. maniīra/pedikīra komplektam, nagu lakām, noņēmējam, vates tamponiem utt.. 2. otām, sūklīšiem, šķērītēm, vīlītēm, pincetēm utt. 3. dekoratīvajai kosmētikai - tonālajiem, pūderiem, acu ēnām, laineriem, acu zīmuļiem utt.. 4. mazāka kastīte tušām vienā pusē un lūpu krāsām/spīdumiem otrā pusē. Un 5 kaste ir sejas krēmiem, maskām kuras lietoju retāk, kosmētikas noņēmējam utt. Zem šī skapja stāv plauktiņš, kur ir ikdienas kopjošā kosmētika un vitamīni- toniks, sejas krēmi, sejas maska, kosmētiskā eļļa, vates kociņi, zivju eļļa, nakstveces eļļa. Pārējā kosmētika - tonējošais krēms, baltā tuša, tuša un lūpu balzams man ie kosmētikas somiņā un lielajā somā, kuru nēsāju ikdienā.
Johaidī, sajutos bagāta.. (l)