ar kaut ko jau jāsāk

Reitings 40
Reģ: 04.05.2012
Sveikas, dāmas. :)
beidzot izdomāju plašākai publikai parādīt kaut ko no savas topošās grāmatas. Vēlos dzirdēt Jūsu domas, objektīvas vai tieši pretēji, tas vienalga.
šis ir tikai pats, pats sākums, tur pat vēl saprast neko nevar, tomēr sakiet, vai rodas vēlme lasīt tālāk, kā ar rakstības stilu- piesaista vai nē? Man interesē dažādi viedokļi un tad jau likšu tālāk, lai atklājas sižets :)

http://santasfilosofija.wordpress.com/2012/05/04/intro/
04.05.2012 22:18 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Valoda Tev priekš tādiem vieglajiem romāniem ir laba, man pat negribētos dažādus izskaistinātus epitetus, personifikācijas un metaforas - lai tie paliek nopietna satura literatūrai, nevis vieglam romānam. Tāda valoda, kāda Tev ir, ļoti raiti lasās :)
Tomēr turpinājumu droši vien nelasītu. Man šis žanrs nav mīļākais - liekas zemē izmests laiks. :)

Veiksmi!
03.06.2012 01:57 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
valoda ir "plika", sižets neieinteresēja
03.06.2012 02:35 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Nav slikti! Valoda, jā, mazliet jāpakoriģē, jāievieš plašāks vārdu krājums, iespējams metaforas, salīdzinājumi, epiteti utt., bet savā ziņā tas atkarīgs arī no tavas personīgās gaumes :) Es parasti sevi ieintriģēju ar grāmatas aizmugures izlasīšanu, nevis ar pirmajām lappusēm, jo no tām tā īsti neko pateikt vēl nevaru. Šeit laikam izskatās pēc kriminālromāna. Nav īsti mans žanrs, bet interese palasīt tālāk ir :)
03.06.2012 02:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)