Tātad esmu ar puisi kopā 7 mēnešus :o Bet domāju škirties.Ne jau protams,tikai viņa slimīgā skopuma dēl,bet arī citu īpašību dēļ.Bet par to protams ir cits stāsts.
Visas kopbūšanas laikā viņš pilnīgi nevienu reizi,man nekad neko nav izmaksājis :O :O
Lieta tāda,kad vinš strādā diezgan cienijamā amatā,bet es esmu studente un man tie līdzekļi ir tik cik vecāki iedod.Tātād nekādi dižie.
Kaut arī viņš mēnesī pelna diezgan normālu summu,vinš nekad nav nekur neko izmaksājis.Mēs Ziemassvētkos bijām aizbraukuši uz viesu namu un mums kopā bija jāmaksā diezgan liela summa,un šis uzreiz paziņo,ka uz pusēm maksāsim.Man tā bija vairāku nedēļu kabatas nauda :O Man protams ir neērti viņam teikt,ka lai taču pats maksā,ja reiz mani ir atvedis.
Tad pirms dažām nedēļām viņš saka,ka noteikti brauksim ceļojumā uz Spāniju,BET KUR LAI ES RAUJU TĀDU NAUDU?????Vienmēr,kad mēs ieejam veikalos,tad šis pērk tikai lētākos produktus,sūdīgākos vīnus utt. AAA un jaunas drēbes nekad nepirks kamēr vecajām nebūs jau caurumi izdiluši.VĀKS kaut kāds.Protams,neesmu nekāda merkantila maita,bet tas jau ir par traku.Vinš vēl kaut kad paziņoja,kad saaviem bērniem mācīšot stingru taupību,tad es viņus neapskaužu,ja tēvs būs tāds feniņu pisējs :D Jūs uzskatiet ,ka tas ir normāli??