Atkal par skopuļiem

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tātad esmu ar puisi kopā 7 mēnešus :o Bet domāju škirties.Ne jau protams,tikai viņa slimīgā skopuma dēl,bet arī citu īpašību dēļ.Bet par to protams ir cits stāsts.
Visas kopbūšanas laikā viņš pilnīgi nevienu reizi,man nekad neko nav izmaksājis :O :O
Lieta tāda,kad vinš strādā diezgan cienijamā amatā,bet es esmu studente un man tie līdzekļi ir tik cik vecāki iedod.Tātād nekādi dižie.
Kaut arī viņš mēnesī pelna diezgan normālu summu,vinš nekad nav nekur neko izmaksājis.Mēs Ziemassvētkos bijām aizbraukuši uz viesu namu un mums kopā bija jāmaksā diezgan liela summa,un šis uzreiz paziņo,ka uz pusēm maksāsim.Man tā bija vairāku nedēļu kabatas nauda :O Man protams ir neērti viņam teikt,ka lai taču pats maksā,ja reiz mani ir atvedis.
Tad pirms dažām nedēļām viņš saka,ka noteikti brauksim ceļojumā uz Spāniju,BET KUR LAI ES RAUJU TĀDU NAUDU?????Vienmēr,kad mēs ieejam veikalos,tad šis pērk tikai lētākos produktus,sūdīgākos vīnus utt. AAA un jaunas drēbes nekad nepirks kamēr vecajām nebūs jau caurumi izdiluši.VĀKS kaut kāds.Protams,neesmu nekāda merkantila maita,bet tas jau ir par traku.Vinš vēl kaut kad paziņoja,kad saaviem bērniem mācīšot stingru taupību,tad es viņus neapskaužu,ja tēvs būs tāds feniņu pisējs :D Jūs uzskatiet ,ka tas ir normāli??
04.05.2012 16:37 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jenna tālāk no tādiem, man pagātnē arī bija viens tāds eksemplārs un ne pie kā laba tas nenoveda..... iesaku šķirties!!!
05.05.2012 17:25 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
es tādu pametu,sākumā jau tikai prasa uz pusītēm,beigās pati visu maksāsi :(
05.05.2012 17:27 |

Reitings 1791
Piekrītu skābajai!

Un tā akciju meklēšana pa veikaliem (pārtikas) bija neizturama , tā vietā lai samaksātu vēl 3sant, labāk noies vēl vismaz pus kilometru lai nopirktu lētāk, jo redz tur tajā veikalā ir akcija....nu baaaaac
05.05.2012 17:31 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Infinity tas ir vienkārši smieklīgi kautkādu dažu santīmu dēļ valkāties pa visu pilsētu,jo redzi TUR ir TAS lētāks :D,lai nu cik es buutu nabaga tā nedariitu,kur nu vē vecis :D
05.05.2012 17:36 |

Reitings 64
Reģ: 04.03.2012
Njā,neko labu no tāda vīrieša nesagaidīsi,es domāju..Varbūt viņam ir kur naudu tērēt?Dzīvokļa remonts,kredīti vai cita meitene?

Mīkstais,no tevis laikam kaut kad ir aizlaidusies sieviete uz ''sazin kur'',ja jau tu katra diskusija piemini to ''sieviete jau var aizlaisties sazin kur'' :D
05.05.2012 18:05 |

Reitings 1791
par to jau arī runāju Skābā, ka tas bija neizturami, savā ziņā pat pazemojoši, vismaz man, bet nu tā ir pagātne un cerams ka diskusijas autore arī sapratīs , ka nav vērts.
05.05.2012 18:40 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Jenna@, es piebalsoju tām, kas saka - pasaki viņam, ka nevari atļauties. Skaties, kas notiek pēc tam. Par iespējamiem variantiem jau vairs nekas nav jāsaka.
Bet nav tomēr arī forši, ka tu baigi gaidi, ka viņš tev visu izmaksās un pirks dārgus vīnus??! Ko tavā izpratnē nozīmē lētākie vīni? Es arī nepērku vīnu, kas dārgāks par 4 ls, man tā liekas totāla naudas izmešana, ņemot vērā, ka tā vispār ir kaitīga viela :D
Jums gadījumā nav ievērojama gadu starpība?
05.05.2012 18:57 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nē,mums ir tikai 2 gadu starpība.
Un,tagad vairs nav nozīmes viņam neko teikt mēs šķiramies.
Nu,manuprāt vīnu labāk nopirkt dārgāku ,bet kvalitātīvu,nevis tādu ,kas garšo pēc kandžas :DVinš vienmē pērk pārtiku,kas ir visslētākā un nekvalitatīvākā
06.05.2012 00:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits