haha.labi,ka msn viirs nemaak latviski.ieraudziitu sho diskusiju,domaatu,ka kaut kaadu rukseni ir appreceejis. :D
ok.man ir attaisnojums,mees tikai tikko paarvaacaamies (te veel daudz kastes utt) un es esmu 9.meenesii..taa ka- nee,bet vispaar- es griiidu mazgaaju reizi 10 dienaas(ar uudeni+smarzhiigo liidzekli), putekljus ar lupatu(mitru).traukus mazgaaju trauku mashiinaa,ja ar rokaam,tad ar kadu saudzejoshu lidzekli rokaam.
podu un vannas istabu ar diezgan jaudiigiem-uz etikja baazes veidotiem lidzekljiem,un man nav neviena kalkjakmens noseeduma nekur , jo shie lidzeklji tiesham labi 'noeed' visu :)
vieniigi es veelos iegaadaaties 2 speciaalaas lupatinjas- maksaa padaargi,bet kalposhanas laiks buutiibaa ir muuzhiigs, viena ir rupja auduma ar mazaam baarsktinjaam- tiiriit var un puleet visu.. ar uudeni mazgaa tad-nekaadas ziepes nedriikst lietot. man ir 12 lielas stikla durvis maajaas,kas ved uz balkonu, un tad nu vinjas visas puust ar tiiraamo un tiiriit ar papiiru neceljas roka. taa lupata laba,jo ar uudeni nomazgaa visu,un tad ir otra lupata,ar kuru paariet paari,un ir sauss un kaa no veikala jauns stikls- nevar redzeet nekaadus noseedumus,kaa citreiz,ja tiira ar papiiru.