Pārlasīju komentārus un atcerējos, kā vienā no pirmajiem randiņiem draugs pēkšņi aizveda uz Botāniku. Iegāju un tikpat ātri satraukta lūdzu, lai dodamies prom. Tā snobiska publika, kas malko vīnu, pārstilīgais interjers, es pilnībā nepiemērotā apģērbā, gara diena bijusi. Satraucos tik ļoti, ka tīri vai raudiens nāca. Aizgājām uz daudz aprunāto Lido Dzirnavu ielā. Nekāda vaina :) Pēc tam pāris reizes vēl bijām Botānikā, nesaprotu, ko es toreiz tā sacepos. Ne tur snobiska publika, nekā. Bet tobrīd vai pasaules gals bija :) Tagad atceroties, smaids nāk, draugs vēl šad un tad mīļi paķircina par to dienu :)
Tāpēc es noteikti pirmajos randiņos esmu par vienkāršām vietām, turklāt, ja pāris viens otru slikti pazīst, nedomāju, ka ir vajadzība vīrietim atstāt nez kādu iespaidu, ja vien viņš nav uzaicinājis sievieti no "dārgā gala". Katrā gadījumā man vietas smalkums neko neizsaka. Ir gadījušies tādi smalkie vedēji, kam iekšā pilnīgs tukšums un tad jau vietai tiešām nav nozīmes.
Starp citu, Kama ir tiešām jauka vieta, kur intīmā gaisotnē iemalkot tēju un aprunāties, noteikti piekrītu vienrz.