Kapēc meitenes izvairās no vientuļiem vīriešiem pec 30?

Reitings 68
Reģ: 14.04.2012
Cik esmu centies iepazīties,daudzas vnm sāk izprašņāt kapēc esmu viens,un ja viens tad atkal nav labi
04.05.2012 05:56 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Bet kādēļ mūsdienās viss saistās tikai ap seksu? Tas taču ir tik muļķīgi, ja cilvēks pasaka, ka viņam nav darba, tad kam negadās, ja nav attiecību - nekas, gaidi īsto, bet ja pateiksi, ka nav bijis nekad seksa un nevainīgs, tā uzreiz kaut kāds ... Tas ir ļoti nepareizi no sabiedrības puses publiski apvainot šādus vai citādāk atšķirīgus cilvēkus.

Un par to, vai tas ir kaitīgi - skaidri zināms, ka tikpat labi cilvēks var pats apmierināt sevi, tad jau cietumnieki vai dienestā dienējošie sen būtu saslimuši ar kaitēm.
05.05.2012 02:47 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu bet Duksi - es jau pirmajā komentārā ieliku referenci us mīkstā ļurināšanu. Viņš te visās diskusijās piesauc savu neesošo seksuālo pieredzi ..

Lai nu kā - es tiešām uzskatu, ka 30 gadu vecumā būtu jāzina, kas ir sieviete un ko ar viņu darīt. Ja nezina, man tas tiešām šķiet savādi .. Atkārtojos, ka 30 gadi man šķiet pilnīgi normāls vecums un nepazīstu nevienu meiteni, kas uz sakarīgu vīrieti skatītos "dīvaini". PAtiesībā - gluži pretēji. Mans draugu un paziņu loks ir vairāk ieinteresēts vīriešos, kas vecāki par viņām . Jautājumi ir neizbēgami divu cilvēku starpā, kuri tikko iepazinušies.

P.s.
Publiski te neviens netiek nozākāts. šīs ir anonīms forums, kur vnk spriedelē par dažādām tēmām ..
05.05.2012 03:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es personiigi nezinu nevienu normaalu vecpuisi, jaunaaku par 30 gadiem, kuram nav bijusas jebkaadas attieciibas (paaris randinji ar vienu un to pashu sievieti neskaitu par attieciibaam)
vai nu fiziski ljoti atbaidosh, vai kaut kas nav kaartiibaa ar galvu, vai arii prasiibas ir paaraak augstas, kaa vienam manam pazinjam. dzeks sver pie 200kg, neattapiigs, bez humora izjuutas, bet veelaas sev blakaam redzeet tikai modeles paskata meiteni, turklaat 15 gadus jaunaaku par vinju. jaa, kaada vinja liimenja sieviete vinju labpraat savaaktu, jo cilveeks nav slikts, bet vinjsh taadas noliek liidz ar zemi. taa nu vinjsh savos 35 gados seezj viens un kauc. bet ne par kaadu naudu nepaskatiisies uz sava vecuma sievieti.
05.05.2012 03:09 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Es jau nerunāju par šejieni, bet gan vairāk par reālo dzīvi. Cilvēks dara visu, kas jādara, neko neļurinās kā Tu saki, bet kolīdz viņam kaut ko uzprasa par šo tēmu un atbilde atšķiras no 99% sabiedrības atbildēm, tā par viņu smejas, labi vēl, ja tas nenotiek publiski jeb ''in yo face''. Tikai tādēļ tas ir skumji, jo citiem varbūt tiešām vienkārši neveicas kādā sfērā un viss...
05.05.2012 03:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
neveicaas 10 un vairaak gadu garumaa? tad taadam ir jaapajautaa pasham sev - kas ir par vainu, ka pilniigi visas aizbeeg peec pirmaa vai otraa randinja. jaa, var neveikties attieciibaas - ar vienu izskiries peec pusgada, jo vinja uzlika ragus, ar otru, jo sastriideejaaties, ar tresho, jo taa paarceelaas deelj darba piedaavaajuma uz austraaliju utt. bet tam nav nekaa kopiiga ar to, ka vispaar neviena neveelaas iesaistiities ar konkreeto viirieti attieciibas. ja no 1000 un vairaak iepaziitaam meiteneem neviena tevi negrib, tad kaut kas ar tevi naav kaartiibaa. ja taa tieshaam ir tikai neveiksme, tad taadam cilveekam peec teorijas katru nedeelju uz galvas uzkriit kaada lidmashiina un nobrauc mashiina.
05.05.2012 03:32 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Pievienojos Kristai.
05.05.2012 11:24 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Daži no viņiem ir jau daudz piedzīvojuši un apdedzinājušies, viņiem vairāk sāk interesēt NEmateriālās, T.I. garīgās vērtības, tādējādi kļūs drausmīgi izvēlīgi un savas īstās meklējumos pieiet ar lielu rūpību,daudz vēro un izvērtē, sievietēm kuras to jūt - vīrietis jau šķiet frīkains. Ja vīrietia sācis domāt ar galvu nevis ar krānu tas kļūst daudzām biedējoši un atbaidoši,tad ir vajadzīgi visi tie jocīgie jautājumi. Arī es tos pašus jautājumus uzdodu, lai vērot atbildes reakciju. Tas ir baigi interesanti, bet ar šitiem jautājumiem var iebraukt auzās :D
edmund atbildi pats uz to jautājumu,kāpēc esi brīvs?,tu esi dīvains,izvēlīgs, kkas tev nav riktiigi?:D
05.05.2012 12:13 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Ļoti interesanta diskusija!
05.05.2012 12:34 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Jūs arī nekur neballējaties vispār? Meitenes vispār satiekat?
Bet nu,ja līdz 30 gadiem nav pat bučojies, tad man tas liekas jocīgi. Un,ja nav bijis seksa, tad jau tas nav jāskandina katrai,kura ar Tevi runā.
05.05.2012 12:44 |

Reitings 3
Reģ: 15.05.2012
Nevajag jau čīkstēt par to, ka esi vientuļš, lai cik tev gadu būtu! Kas attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem! Ne 30 gados, ne 20, ne.... nezinu 16 gados ha ha ha... Vajag izsliet taisnāku muguru un nebūt izmisušam. Galvenais nevajag uzreiz sākt ar bēdīgu seju un plāt ārā to, ka esi vientuļš un visi citi draugi ir precējušies kā ieraugi brīvu sievieti, kas labprāt ar tevi parunājas. Nevajag skumt pašam un jā... nevajag par to pļāpāt apkārt kā par lielāko traģēdiju pasaulē. Nu nav! Un, ja pašam nebūs - citi arī neliksies ne zinis.

Duksis izskatās ir dusmīgs, ka viņam nav meitenes un meklē iespēju izpaust savu rūgtumu. Ar netaisnību jācīnās ielās un sirdī! Būs jau labi! Man arī nav vīrieša un mani kaitina, ka visi visapkārt vai gaida kad iemīlēšos un būšu kā visi citi, nerunājot par radiniekiem, kas jau sapņo, ka precēšos un dzemdēšu... sabiedrība... pajāt viņus. :]
15.05.2012 12:38 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
cik esmu manījusi, tad tu te izcelies ar ne sevišķi skaistiem komentāriem. yad nu nebrīnos,ka tu esi viens.
piedo.
15.05.2012 12:42 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tak šajā forumā ir stereotipu koncentrācija, es to nopietni saku. Viss tiek likts kaut kādos rāmjos, kam jābūt, kam nav jābūt utt.
Paldies Dievam, esmu tam tikusi pāri un saprotu,ka katrs gadījums ir individuāls.
Un dēļ tādiem stereotipiem kāda sieviete var palasit garām ļoti foršu vīrieti!
15.05.2012 12:54 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
šeit nebija jautājums ne par karjeru, ne seksu, puisim problēma, ka viņš nespēj iepazīties ar meiteni . Vai tiešām nav vīrieškārtas draugu, kolēģu ar kuriem to apspriest?
tas vieš aizdomas, ka problēma ir cita , ne jau vecums vai nepareizās meitenes .

Teikšu pēc sevis . Pat ja būtu brīva, nesatiktos ar vīrieti, kurš cenšās analizēt sievietes pasauli un prasa par sievietēm sieviešu forumā
ne 18 gados, ne tagad . man 27
Es tak nelienu vīriešbaikeru/futbola nez vēl kādā forumā un nejautāju, ko man darīt, ja vīrietis kaut ko nesaprot vai nesūdzos, ka "visi vīrieši ir vienādi " :)
nu, kā tas izskatītos ? :D

Ja vīrietis nespēj parūpēties par sevi, kā viņš parūpēsies par ģimeni? tāpēc prātīgs vīrietis ap 30 nevar būt vientuļš . Viens - jā, bet ne vietuļš . laba manta uz ceļa ilgi nemētājas - pat ja nav nopietnu attiecību, noteikti būs kāda, kas gribēs atrasties blakus .

zāles - savākties, pacelt galvu un tā necensties meklēt vainu meitenēs .
15.05.2012 13:40 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man jau arī liekas dīvaini vispār fakts, ka puisis lien meiteņu forumos un aktīvi piedalās, līdz ar to nākas secināt, ka viņam jau kaut kas nav, un ar tādu nesatiktos. Pat nevaru iedomāties, ka mans draugs un citi zināmie vīrieši ap gadiem 30 sēdētu cosmo lapā, tad nav jābrīnās, ka viens.
15.05.2012 13:56 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
izprasnjaa tapec, lai nebutu pec tam parsteigumu : 2 berni majas, skiries, vai neskiries un dzivo atseviskjhi vai ari meklee piedzivojumus vienkarshi!

Musdienaas virieshi ir loti samaitaati un galigi izlaidushies, uzkjerties uz vinju meliem var vienkarshi, tapec ari tada kontrole, un nekas slikts nav ja tev pajautaa kapec taa. Kada jega meitenei ieguldit laiku, ja konkretais cilveks iespejams majaas "slepj" gimeni ? Vajag tachu parliecinaties
15.05.2012 16:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ar cilvekiem ir ka veikala izpardosana-paliek lielie izmeri vai brāķi! :D
nu ja nopietni, tad tagad cilveki attiecibas uzsak loti atri, tapec noteikti ta jocigi skiet. varbut liekas, ka cilvekam kada divainiba, ja reiz draudzene nav.
15.05.2012 23:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
iesauka duksis, sez sieviesu foruma un komente...ne, "es esmu normals"...nu luks kapec sava 21 gada esi bez randiniem. un ja -ari121 busi tads pats, ja turpinasi sieviesu forumos list!
15.05.2012 23:31 |

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Man vienreiz pateica, ka, ja vīrietim "uz 40" nav ģimenes, ar viņu kaut kas nav kārtībā. Ziniet... Drusciņ ir taisnība. Jo viens no man zināmajiem 40gadniekiem ir tik šerps, ka viņu spēj izturēt vai nu totāla mazohiste vai arī tāda, kurai nav pašlepnuma nemaz. Ir arī viens, kam dzīve ir mūžīgais tusiņš, kaut arī viņa sabiedrībā ir ļoti patīkama, un vēl viens, kas būtībā būtu jebkuras sievietes sapnis. Viņš izpilda jebkuru vēlēšanos (kā zelta zivtiņa), bet viņam absolūti nav mugurkaula. Un izskatās, ka sievietēm tomēr patīk veči, kas reizēm pasaka savu vārdu.
Man tomēr tīk domāt, ka tā istā vēl nav atnākusi. Tā, kuras klātbūtnē vari atraugāties un abi kopā par to pasmieties. :)
21.05.2012 22:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)