sievietei japrot būt diplomātei?!?!

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Māte mani vienmer macijusi-attiecibas ar viriesiem ir jabut diplomatei!

Lielakoties viriesi baidas no fiziski,emocionali utt specigam sievietem. Viniem tak patik tadas ...klusas... maigas... neprotestejosas un afeeras netaisosas sievietes!?!!

Tad nu man radas jautājums, vai vieglāk ir būt valdonīgai un likt viirieti zem kurpes... vai labāk tomēr piekapigakai, maigakai un buut DIPLOMATEI-tada veida ieguatot vairak uzvaras. JO kurs gan virietis gribes piem-vest celojuma, vakarinas utt sievieti, kura kapj vinam uz galvas, visu laiku kaut ko paarmet?! UN ja virietis piemeram majas ierodas 2h velak-sagaidit vinu ar dusmam un kliedzot parmetumus.. vai tomer labak sagaidit ar kaisligu skulpstu... jo gan jau,ka vins pats saprot cik slikti ir izdarijis un ritdien aizved shoppinga un noperk tev skaistu kleitu!?!!
Jo manuprat(krievietes) atvainojos, bet tiesam cik dzirdets un redzets-izturoties arkartigi mili utt, dabon to pasu preti no sava viriesa!! Cik man zinams latvietes aizsvilstas daudz atrak.....
Jautajums radas tadel, ka biezi vien mans virietis kaut ko aizmirst utt-bet ko gan tas mainiis,ja kliegsu,dusmosos....neko! Kadas ir Jusu domas par so visu? Kaa jus pasas izturaties pret saviem viriesiem situacijaas,kad butu jabut dusmigai??

Nu re-gaidu majas virieti ar nelielam dusmam ieksas un dzeru viinu, nelielas pardomas man te sovakar. :D cheers!:D
03.05.2012 22:50 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Miss, tad viņi drīkst būt tie bargie tēvi mājās, kur sarāj, uzbļauj uz to kluso pelīti? :D Piedod, bet nu tādas attiecības nu noteikti nav priekš manis. Es uzskatu, ka sievietei ir jābūt gudrai, jā, bet ne klusai, paklausīgai utt.
No pieredzes runājot, tāda klusā, mierīgā pelīte ir mana vīramāte. Un varu pateikt, ka es tādas attiecības nevēlos, jo no vīrieša ir diezgan drausmīga (manā uztverē) attieksme.
04.05.2012 16:14 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
nnuu jjjjaaa.... japrost rast videjais aritmetiskais un tad jau var dziivot!
04.05.2012 18:34 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Cilvēki ir dažādi - vienam vajag glāstus, otram vajag pātagu. Galvenais, lai pārī abi ir apmierināti ar savu pozīciju.
04.05.2012 18:45 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Hellish - saprotu Tevi ideāli.....tā ir dzīve uz pulvera mucas, neapzināti gaidot,kad viņa uzsprāgs...un visa dzīve būs pagalam....tā ir elle patiesībā...
Arī esmu control freak un psihopāte....patiesība raksturs man kā krievietei vai meksikankām no ziepju operām - kad jūtu maigumu,tad mīļojos kā siekalains telēns,bet varu arī skaidrot attiecības uz ielas visiem dzirdot,plēst traukus, ārdīties,utt....nespēju savas emocijas paturēt sevī.....
04.05.2012 19:24 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
expedition, otrā rindkopa kā par mani :D jā, viegli patiešām nav, bet es labāk dzīvoju ar emocijām, nevis tēloju nosvērto, mierīgo un paklausīgo mūža garumā. Un vīrieši nemaz neiebilst, temperamenti vienmēr kaut kā ir saskanējuši.
04.05.2012 19:33 |

Reitings 918
man arī nevienam nav bijušas pretenzijas pret manu raksturu..nē,meloju,ir gan bijušas,bet tie bija tādi pareizie puiši..laikam viņiem tomēr labāk būtu patikusi nosvērtā,mierīgā,paklausīgā :D Pārējie pieņēma tādu,kāda esmu un ....kauns atzīties,bet esmu pieradusi,ka man skrien pakaļ....izrāda jūtas..kad viss paliek pārak gludi un mierīgi,tad pati izprovoceju problēmu,lai būtu atkal kur izlādēties....:D
04.05.2012 19:45 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Man tik līdzīgi! Bet man tikai tas gludais moments pat nav jāgaida, jo reizi mēnesī stabili man ir tāaaadas garastāvokļa maiņas, ka es pat brīnos, ka man vēl ir ģimene un draugi! Es vienkārši nespēju bez emocionālā kontrasta, bieži speciāli provocēju apkārtējos uz asāku rīcību, jo vidusmērība man uzdzen riebumu.
Kā es izturos situācijā, kad jābūt dusmīgai? Esmu dusmīga :D protams, katram ir arī sava mēraukla - par ko ir vērts dusmoties un par ko nē, un kuri ir tie nepatīkami punkti ;)
04.05.2012 19:57 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Lex un expedition - lasot jūsu komentārus arī iedomājos, ka es, kad esmu dusmīga un iekšā vārītos, nu noteikti nespētu smaidīt kā saulīte un vēl iedot mīļotajam buču! :d Protams, neiet jau runa par kaut kādiem niekiem. Kauns to atzīt, taču laikam es arī mēdzu izlādēties caur dusmām un reizēm varbūt pat pati to izprovicēju visu.
04.05.2012 20:13 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nevados pec standartiem kadai sievietei jabut, tapec esmu kada esmu. Jaa, esmu krieviete un mans virietis visu laiku piemin, ka esmu traka. Es rikojos pec izjutam, bet nu ja strids, tad ta, ka trauki plist, ja sekss, tad kaimini dzird, ja milums, tad esmu arkartigi milja, bet ja greizsirdiba, tad ari traki. Panemsu aiz kajam un izpurinashu :D

Bet pedeja laika redzu, ka viens zabaks atrod savu pari, t.i., ja virietis ir gudrs un ambiciozs, tad vinam vajag tadu pashu sievieti blakus. Ja virietis ir pilniga miega pele, tad ari draudzene ir tada pati - maiga, mila utt.
04.05.2012 20:32 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Es arī piederu pie krievu tipa meitenēm, vairāk gan baltkrievu. Taču ar laiku arī jau esmu iemācījusies savaldīt savu trako raksturu, un nevis skaidrot attiecības uzreiz, bet gan nākamajā rītā ar mierīgu sarunu.Lai gan citreiz nu tiiik ļļoti gribaaas ieriebt otram un uztaisiit pamatīgu traci :d Loti labi apzinos, ka daudzas situācijas ir atkarīgas no manis pašas, jo spēju gan provacēt, gan arī izlīdzināt konfliktu. Nav jau tiem vīriešiem nemaz tik viegli ar mums! :D
04.05.2012 20:43 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Es nezinu, es patiesībā ļoti daudz mākslīgi savaldu sevi, lai nesataisītu ziepes. Negribas būt histēriķei, jo nevienam nepatīk pārmetumi, bet negribas arī noklusēt, jo tas var arī iegāzt. Galu galā sanāk tā, ka lielās dusmās ļauju vaļu 20% patieso jūtu un neapvainojot otru cilvēku.
04.05.2012 20:49 |

Reitings 3350
Es atkal sevi nesavaldu vispar, kas prata tas uz meles. Nabaga mans ligavainis. Bus laikam bremzet jaiemacas! :)
04.05.2012 21:04 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ja cilveks ir dusmigas, tad ir. to krupi jau neorit. un izlikties, ka viss ir labi...?
nez.
04.05.2012 22:51 |

Reitings 918
"rijot krupjus" darām pāri pašas sev, izgāžot dusmas uz citiem - nodarām pāri viņiem....tad kā būt?! - .....šis laikam būs retorisks jautajums
05.05.2012 16:40 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
expedition
Tas nav retorisks jautājums. Pirms norīt, to krupi jāapskata :) Ja tas krupis ir otra cilvēka rīcība, kas tev nav pieņemama un ko šis cilvēks var mainīt, tad to sabiedrībai pieņemamā veidā (runājot, nevis kliedzot un plēšot šķīvjus) jādara zināmu otram. Bet ja tas krupis ir tikai tukšas emocijas vai iedomas (ne tādā krāsā nopirka puķes, ne tā paskatījās), tad to krupi jānorij.
05.05.2012 16:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Emocija ir jaaizliek aaraa noteikti-tas nav veseliigi -tureet ieksaa,bet vai taas ir jaaizliek uz savu viirieti?Esmu noveerojusi ,ka mana kopdziive noteikti ir uzlabojusies ,iztiekot bez draamaam no manas puses!
Viirs man ir iemaacijis vienu lielu gudriibu-iipasi darbaa- nekad nevajag psihot-var loti aatri pazaudeet darbu tiesi psihojot!
Cilveeks,kurs miil otru ,neizliks aiz durviim to psihotaaju,bet darbaa prieksnieks noteikti...Manaa puse noteikti!Nesen atbriivoja no darba divas meitenes,kuras striideejaas savaa starpaa,tas neizskatiijaas labi un direktore abaam lika aiziet...!Esmu loti daudz iemaaciijusies savaldiit sevi-ar trakosanu es nekur taalu neesmu tikusi(to dariju saakuma)!:DIemaaciities savaldiit sevi es nesauktu par teelosanu,es to sauktu par savu juutu kontroleesanu,runaajot ar otru cilveeku!:)
05.05.2012 16:58 |

10 gadi
Reitings 5929
Emmanuelle, nevari ieteikt kādu efektīgu paņēmienu kā iemācīties iekost mēlē pirms psihošanas? :D
05.05.2012 17:01 |

Reitings 16208
Parfait-es parasti pagriezu galvu taa ,lai nevar redzeet manu sejas izteiksmi...peeksni saaku skatiities araa pa logu...peec iespeejas aatraak censos nomainiit tematu...tiesi kaa darbaa ar psihiski slimiem cilveekiem-galvenais mainiit tematu uz to briidi...tad visu paardomaaju mieriigi...Vai vispaar ir jeega striideeties taalaak par savu patiesiibu...!
Esmu iegaajusi otraa istabaa,kad gribas "nosist viirieti"...:D
05.05.2012 17:10 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Emanuelle - pilnīgi piekrītu .. man arī, kā reti karstasinīgai latvietei, to ir iemācījis mīļotais cilvēks, vēsais skandināvs. Tieši to mēles pieturēšanu un aizskaitīšanu ja ne līdiz desmit, tad vismaz sakāmo teikumu izdomāt līdz galam, divreiz, pirms spļaut ārā. Dusmas ļoti biež liek pateikt lietas aizskarošā manierē, ko, visticamāk, mēs nevēlamies.
Un goda vārds, cik tas, reizēm, jorprojām nākas grūti. Turēt to mēli un nespļaut uzreiz ārā ... Bet uzskatu, ka sevišķi attiecībās un darbā - sakāmais ir jāpārdomā arī no otra skatu punkta..
05.05.2012 17:11 |

Reitings 16208
zhilii-es nekad agraak nebiju domaajusi,ka buus tik loti jaadomaa naakotnee par maniereem...!Latvijaa straadaaju kaa visi citi,ja kadreiz nebija tas garstaavoklis-straadaaju ar to slikto un nekas...Te ir gandriiz likums-smaidiit,visu dariit mieriigi,ja arii ir jaasteidzas,to nekad nedriikst izraadiit...taadaa veidaa esmu iemaacijusies sevi loti kontroleet,savaldiit!Tas saakumaa bija loti gruuti,bet tad ieveeroju ,ka man saaka labaak veikties darbaa un arii maajaas attieciibaas!
05.05.2012 17:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits