sievietei japrot būt diplomātei?!?!

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Māte mani vienmer macijusi-attiecibas ar viriesiem ir jabut diplomatei!

Lielakoties viriesi baidas no fiziski,emocionali utt specigam sievietem. Viniem tak patik tadas ...klusas... maigas... neprotestejosas un afeeras netaisosas sievietes!?!!

Tad nu man radas jautājums, vai vieglāk ir būt valdonīgai un likt viirieti zem kurpes... vai labāk tomēr piekapigakai, maigakai un buut DIPLOMATEI-tada veida ieguatot vairak uzvaras. JO kurs gan virietis gribes piem-vest celojuma, vakarinas utt sievieti, kura kapj vinam uz galvas, visu laiku kaut ko paarmet?! UN ja virietis piemeram majas ierodas 2h velak-sagaidit vinu ar dusmam un kliedzot parmetumus.. vai tomer labak sagaidit ar kaisligu skulpstu... jo gan jau,ka vins pats saprot cik slikti ir izdarijis un ritdien aizved shoppinga un noperk tev skaistu kleitu!?!!
Jo manuprat(krievietes) atvainojos, bet tiesam cik dzirdets un redzets-izturoties arkartigi mili utt, dabon to pasu preti no sava viriesa!! Cik man zinams latvietes aizsvilstas daudz atrak.....
Jautajums radas tadel, ka biezi vien mans virietis kaut ko aizmirst utt-bet ko gan tas mainiis,ja kliegsu,dusmosos....neko! Kadas ir Jusu domas par so visu? Kaa jus pasas izturaties pret saviem viriesiem situacijaas,kad butu jabut dusmigai??

Nu re-gaidu majas virieti ar nelielam dusmam ieksas un dzeru viinu, nelielas pardomas man te sovakar. :D cheers!:D
03.05.2012 22:50 |

Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
Emanuelle, es vienmēr lasu tavus komentārus ar prieku, man šķiet, ka tu esi ļoti dzīvesgudra sieviete. piekrītu tevis teiktajam. Kaut kur sen lasīju, ka lielākos panākumus arī var panākt tieši šādā veidā. un dusmās nevajag izmantot vārdu "tu", bet tā vietā vairāk izmantot vārdu "es", lai tas rezultētos nevis ar uzbraucieniem otram, bet vairāk ar to, kā tu jūties un neradītu tādu perama suņa sajūtu.
04.05.2012 00:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti esmu par to ,ka nevajg paklauties pilniibaa,bet uzklausiit ,ko vins veelas teikt vajag...kaut peec tam vari dariit kaa pati veelies :D,bet to vina "staastu" vajag uzkalusiit!
Latviesi ir vienmeer taadi cieteeji...tas noteikti!Tad naudas nav, tad kurpes par maz ,tad tas ,tad tas-vienmer kaut kas nebuus kaa vajag...nav pacietiibas pagaidiit!Es jau arii saprotu ,ka taas skaistaas filmas utt arii iespaido,bet ja visu laiku viirietim ir jaadzird tikai tas ,ka sievietei vajag to un to un to ...tas nekad neliecinaas par ilgu kopdziivi!Vins vienkaarsi nespees iztureet...!
04.05.2012 01:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
lielaakoties latvieshu sievietei nevajag NEKO. uz daavanaam parasti tiek reageets - vai, nevajadzeeja taa teereeties! - vai tas nav pa daargu? - miiljais, tu tacu zini, ka varu bez taa iztikt!
taapeec arii vinjas nekaa nedabuu. krievieteem piemeeram taadu probleemu nav, taapeec vinjaam arii tiek daavinaati kazoki, daarglietas utt.
04.05.2012 01:12 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
pēc manām domām un no no pieredzes skatoties, viņiem tik tiešām patīk tādas klusas, kas nepīkst pretī, bet neuzskatu to par pareizu domu gājienu, jo sievietei nav jābūt viegli ievainojamai, un vai tad ja sieviete spēj par sevi pastāvēt un nečīkst pie pirmajām grūtībām vai tad viņa vairs nav sievišķīga???
04.05.2012 01:12 |

Reitings 16208
Krista-arii taisniiba!:)
Kaadreiz sieviete domaa -iedzers mazliet un tad buus duusa runaat-visu sabojaa,jo reibumaa it kaa pasaka ,ko gribeeja,bet tas stils,kaa pasaka ir ,vai nu loti "leets",vulgaars ,kaitinoss!Es tapeec pienemu driizaak to "viltiigaas sievas" statusu-es tiesaam pagaidu liidz riitam ,ja vakaraa ir radusaas domstarpiibas...labaak pagaidiit,bet nepateikt karstumaa lieku!
04.05.2012 01:23 |

Reitings 8968
Es tiiko apzinaajos, ka esmu pieskaitaama pie maitaam, salecos ar savu virieti, saaku psihot... protams vins arii nav nekaads zelta gabalins, bet nu es vareeju arii patureet muti....
Es apzinos to, ka man nereaali vajag to paklausanu... ja nesanaak, es juuku prataa... vvz no kurienes man taada iipashiiba... laikam vnk esmu stulba...
Man vajag zinaat, ka vins dariis kaa es gribu....
Es loti loti gribu so iipasiibu izskaust sevii, bet nezinu ar ko lai saak....
Bet es zinu kapeec es taa daru... vins man loti daudz ir dariijis paari un vai nu es vinam joprojaam nespeeju piedot, vai arii baidos atkal uzticeeties... mums tagad viss ir tik skaisti, es loti miilu vinu, bet man liekas, ka ja vins mani saapinaas veel vienu reizi es vnk saluziishu.... es esmu vinam to teikusi vairaakas reizes, lai arii vins ir teicis, ka nesapinaas, es nezinu kaa, lai noticu... es tiesaam baidos no taas dienas....
04.05.2012 01:29 |

Reitings 8968
Es tiiko apzinaajos, ka esmu pieskaitaama pie maitaam, salecos ar savu virieti, saaku psihot... protams vins arii nav nekaads zelta gabalins, bet nu es vareeju arii patureet muti....
Es apzinos to, ka man nereaali vajag to paklausanu... ja nesanaak, es juuku prataa... vvz no kurienes man taada iipashiiba... laikam vnk esmu stulba...
Man vajag zinaat, ka vins dariis kaa es gribu....
Es loti loti gribu so iipasiibu izskaust sevii, bet nezinu ar ko lai saak....
Bet es zinu kapeec es taa daru... vins man loti daudz ir dariijis paari un vai nu es vinam joprojaam nespeeju piedot, vai arii baidos atkal uzticeeties... mums tagad viss ir tik skaisti, es loti miilu vinu, bet man liekas, ka ja vins mani saapinaas veel vienu reizi es vnk saluziishu.... es esmu vinam to teikusi vairaakas reizes, lai arii vins ir teicis, ka nesapinaas, es nezinu kaa, lai noticu... es tiesaam baidos no taas dienas....
04.05.2012 01:29 |

Reitings 8968
Sorry par 2x :D
04.05.2012 01:30 |

Reitings 16208
Hellish-tu esi noteikti taada sieviete,kurai nav taas pacietiibas "nemties"!Tev vajag vinu taadu uzreiz,kaadu veelies...!
04.05.2012 01:32 |

Reitings 8968
Emmanuelle, laikam... bet es gribu but mierigaaka nekaa esmu tagad... es tiesam loti vinu ierobezoju, bet es baidos, ka vins atkal pielaus taas pasas kluudas, kuras kaadreiz, lai ari solijaas, ka nee....
Es baidos, loti baidos....
04.05.2012 01:35 |

Reitings 16208
Hellish-tad kad tev vinu gribaas nosist...:DIzej aaraa pastaigaaties-uzpiipee...tad naac atkal ieksaa-viss raadiisies jau mazliet citaadi!Es tev saku-gruuti ir miileet cilveeku ,kaads vins ir!Mees gribam miileet taadu cilveeku,kaadu gribam redzeet...!
04.05.2012 01:43 |

Reitings 8968
Es zinu, baac kaa lai es vinam atkal saaku uzticeeties, vvz...
04.05.2012 02:06 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tagad esmu pat ļoti mierīga, bet pēc dabas man patīk valdīt un skaldīt , tas man no mammītes :D
04.05.2012 07:51 |

10 gadi
Reitings 1660
Man ar patīk uzsprāgt, bet šo uzskatu par sievietes privilēgjiju. Un cienu tos viriešus, kas spēj noreagjēt mierīgi, norakstot šo uz sievietes emocionālo dabu. Tādi vīrieši man patīk. Tie, kas uzcepās līdzi un sāk uzvesties trakāk neka saniknotā sieviete, man nav vajadzīgi. Laikam patīk tas angļu vēsais tips, kas vēl pajokos par taviem izlēcieniem. :-) Tas uzjautrina un nomierina.
04.05.2012 10:38 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man ir tikai viena draudzene, kura kā pati saka ir "sieviete ar pautiem" :D Bet pirms tam cik redzēts attiecībās vienmēr bija strīdi, viņa tāda diezgan asa, un pēc tam džeks skrien pakaļ vēl nedēļu pirms šķiršanās paprasa, lai nopērk šķirnas suni un tad pamet. Kā viņa pati teica, ka labāk, lai džeks domā, ka viņa var nokrāpt viņu nevis otrādāk, pati apgalvo, ka viņai ir briesmīgs raksturs.
Domāju vajag tā pa vidu būt gan mīļai, gan mazliet maitai, ja vajag.
04.05.2012 10:41 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
hellish-zinu kā tas ir,kad vīrietis ir pievīlis,nu ne jau krāpis,vai pazemojis,bet samelojis.un kad ir pagājis diezgan ilgs laiks,un viss ir ļoti skaisti,tad brīžiem vienkārši uznāk sliktās domas,satraukumi un sāku visu ko sadomāties.
tā tas ir,ja viņš apzinās,ka ir pievīlis Tevi,tad viņam ir no jauna jābūvē Tava uzticēšanās.

es cenšos augt savās attiecībās,tikai brīžiem paliek bail,vai nebūs tā,ka es sākšu augt,iemācīšos paklusēt,bet mans vīrietis to nedarīs.

lai gan atgriežoties pie realitātes,nu lielākoties,ja aug viens,tad to dara abi.
04.05.2012 11:09 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tēmā ir pieminētas divas galējības- aita un psihopāte.
Aita ir tāda, kas ļauj kāpt sev uz galvas, ar visu samierinās- vīrietis 3 naktis nav bijis mājās, bet draudzene ar siltām vakariņām sagaida un vēl sabučo. Un vīrietim sāk likties- es varu darīt jebko un viņa visu piedos, ne par ko nedusmosies. Un parasti tieši tā arī notiek- vīrietis dara visu, bet sieviete to visu ļoti pārdzīvo, bet ārēji izliekas, ka viss kārtībā.
Psihopāte ir otra galējība- neviens nevar tādus cilvēkus ilgstoši izturēt, no tādiem nogurst.
Pareizāk ir būt kaut kur pa vidu šīm galējībām. Nevar un nevajag ļaut sev kāpt uz galvas.
04.05.2012 11:19 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
+ summer

cieni sevi,neļauj kāpt uz galvas,mīli sevi,esi gudra,pašpietiekama,mīļa un mierīga un būs jau labi :)
04.05.2012 11:42 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es tomēr uzskatu, lai vīrietis cienītu un mīlētu sievieti, viņai ir jābūt ar savu "ES". Man ir vienmēr savs viedoklis visos jautājumos, esmu reizēm asa, saku, ko domāju utt. Nevarētu teikt, ka man pašai tas viss ļoti patiktu, bet mans vīrs teica, ka viņam tas manī ļoti patīk.
Nu nav vajadzīgs normālam vīrietim klusa, paklausīga pelīte mājās.
04.05.2012 13:34 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
curious piekriitu! lauvens-khmm. nu vajag gan viniem tomer reizem majas taas miiljaas peliites, neesam jau viniem nekadas maates,kuras var uzkliegt,saraat utt.
Lai nu kaa-paldies par jusu viedokliem! :)
04.05.2012 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits