Pirmkārt, iesaku uzreiz doties pie endokrinologa, parunāt, viņš arī pateiks par analīzēm+izmeklējumiem. Pati gan bieži esmu Gulbja laboratorijā pati saukusi, ko man vajag, bet no tiem iespējamajiem man tikai divus jāpārbauda, pirms operācijas bija kādi 4, tāpēc iet uz dullo un pārbaudīt uz visu laikam jau nav prātīgi, bet uz kaut ko pēc izvēles arī...var taču kļūdīties. Par vairogdziedzeri runājot, ja tomēr nolemsi pirms ārsta veikt analīzes, ņem vērā, ka to rezultāts maz parāda, vēl jau var būt kāda cista vai mezgls, tpfu, tpfu, tpfu, lai arī analīzes labas, pirmais ir daudziem, nekas traks, otrais...tur ir divi varianti:) Mana pieredze bija savdabīga. Kļūdas pēc nonācu pie nepareizā ārsta, kura uz atvadām paspieda roku un pateica, lai eju pie endokrinologa. Kad atnācu, bija cista, nekā slikta, sāku ar jodu, pēc dažām nedēļām labās analīzes bija jau sliktas. Kad tās uzlabojās, kādā mazpilsētas slimnīcā, kur iekārtas bija krietni sliktākas un vecākas nekā Rīgā, kur biju pie ļoti daudziem ārstiem, man atrada aukstos mezglus, kurus pēc pāris dienām bija jāgriež ārā... Tā kā iesaku visu darīt laicīgi!