Māka vai negribēšana?

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas mīļās meitenes :) Man ir problēma. Lieta,tāda man jau ir pusisi 4 mēnešus,bet man seksa laikā visu laiku viņu ir jākoriģē,kas un kā jādara.Mums sekss ir bijis entās reizes,bet viņš,nekad necenšas atcerēties pats,kā viss ir jādara,kāda ir priekšspēle un tā tālāk.. Mani tas tracina jo daudzas reizes esmu viņam to mācījusi.. Kā jums patiktu ka visu laiku seksa laikā ir jāsaka,kas kur ir jādara? Man tas jau sāk apnikt,jo nezinu citu risinājumu,kā lai viņš atceras,ko viņam darīt..
03.05.2012 10:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vīriešiem bijušo draudzeņu/ partneru skaits jādala ar 3, tad būs īstais :D

Es tiešām nestādos priekšā, kā tas ir, ka neko nemāk un nesaprot. Man šķiet, ka tam jābūt instinktu līmenī - mācēt arī maigoties, ne tikai divvirzienā kustēties :D
03.05.2012 17:02 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
+1 womankind :D

Ja Tev tādas problēmas ar viņa apmācīšanu, es tiešām nebrīnītos, ka Tu tomēr esi pirmā... Pastāv iespēja, ka čalis vnk kautrējās atzīties :) Bet tik un tā neapķērīgs... cerams citas lietas viņam ātrāk aiziet :D
03.05.2012 17:04 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Nu kā kurur reizi. :D Es saprotu,visi mēs neesam un nevaram būt perfekti,bet pats stulbākais,ka šīs lietas,seksā vai par to neuzticēšanos var labot.. tikai viņam tas pašam jāsaprot.. es viņam to visu esmu teikusi,bet uz paplātes jau nevaru to visu pasniegt..
03.05.2012 17:06 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
4 mēnēšu laikā pat pirms tam nevainīgam puisim vajadzētu tomēr sākt kaut ko saprast un kur bāzt.
03.05.2012 17:38 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Kur bāzt vajadzētu saprast, bet nu piedodiet, atvainojiet, lai 4 mēnešu laikā vispār kaut ko iemācītos.. Man jau šķiet, ka šī ir ļoti intīma tēma, kuru nevajadzētu izķidāt publiski, bet ja jau tas ir noticis, ko tur vairs.
Es vairāk sveros uz to, ka viņš vēl nemāk to, ko māk puiši ar pieredzi - mīlēties. Viņš varbūt tīri tehniski visu saprot, bet neprot darīt tā, lai patiktu sievietei, tā noteikti ir iekšēja nepārliecinātība. Varbūt viņu tieši traucē fakts, ka tu māci, neviens jau nav ar sveci stāvējis klāt un skatījies, kā tu to dari, tāpēc spriest par šo tēmu īsti nevar. Izmantojot sliktas metodes tu visu tikai vari ielaist regresā, nevis progresā. Varbūt viņš ir no cilvēkiem, kam ir uzskats "ja kaut ko nemāku, tad nedaru nemaz", jo nu man pašai (ne šajā jomā) ir tā - ja nevaru izdarīt perfekti, tad nedaru nemaz, jo darīt viduvēji man vienkārši riebjas.
Grūti spriest pēc rakstītā, varbut nofilmē un tad mēs varētu paspriest :D :D
03.05.2012 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits