Chiquitin, jā. Pērku cepumus, t.s. "dāmu pirkstiņus" (Stockmann trakajās dienās liela paka maksāja nieka 0,69sant, kas ir ĻOTI lēti), un Maskarpone sieru (~250gr.). Mājās maskarpone sieru sakuļ ar olas dzeltenumu (blenderis), bet olas baltumu atsevišķi ar cukuru (nedaudz, jo cepumi jau ir apcukuroti un saldi), līdz veidojas putas. Tad olas baltumu pievieno sakultajam sieram. Parasti nemu 1 olu, t.i. viens dzeltenums, viens baltums. Var panemt vairāk. Tad visu samaisi, uzvāri stipru kafiju, atdzesē. Paņem formu, kur taisīsi. Svarīgi, lai ir taisnstūra, ar augstām malām. Man ir viena no Tupperware, violeta, ar vaku, tur ideāli salien cepumi. Kad kafija ir auksta, paņem cepumu, ar neapcukurotu malu iemece kafijā, bet minimāli, lai biskvīts tiek tiem nedaudz ir iemercēts kafijā. Un liec formā. Tā veido 1.slāni, kad gatavs, uzliec krēmu, tad 2.kārtu un krēmu utt. Pēdējā kārta ir krēms, tad vari pārkaisīt ar šokolādi, ar kakao pulveri, da ar visu ko būtībā. Vari atstāt tā. Un ledusskapī uz kādam 7 stundām. Parasti taisu pusdienlaikā un nāk.dienā jau var ēst. Jo ilgāk stāv, jo garšīgāk, tad cepumi paspēj sajaukties ar krēmu, un sanāk jau biskvīts cepumu vietā. Īstenībā gari, bet gatavošana tiešām aizņem 10-15 min.