Sveikas!
Situācija tāda, ka kādu laiku atpakaļ inboxā pienāca reklāmas vēstule, ka tirgo lētas biļetes uz Turciju, Vāciju utt. Katram klientam īpaša pieeja un super atlaides. Tad nu aizrakstīju, ka vai ir iespēja dabūt pa lēto (40-70Ls) augustā uz Londonu (Gatwick). Izrādās, ka nē, jo būs Olimpiskās spēles un tad jau viss ir aizņemts bez maz vai... Bet pavasarī varot braukt par tiem 70Ls
Radās doma un brīvs laiks, maija mēnesī aizlidot uz Londonu pie radiem. Aizrakstīju uz to pašu e-pastu un man piedāvāja par 110Ls.
Tik tālu jau viss kārtībā.
Neskaidrības sākās, ka sapratu, ka nav skaidrs kas tā par organizāciju... epasts
[email protected].. Kad jautāju kā tas viss notiek un kā man pasūtīt biļeti atbilde bija: "Biļeti taisu dažas dienas pirms reisa, jo tā ir drošāk. Tā kā esat jauna kliente jāmaksā Jums būs tad, kad ielidosiet Londonā ar pārskaitījumu."
Man nav skaidrs kas tās kaut kādas kreisās biļetes? Tas ir normāli, ka jāmaksā, kad jau aizlidots? Un vispār esat kaut ko par šādu dzirdējušas? Vai tā var lidot? Gribās jau dikti ciemos...