Labrīt!
nevaru sagaidīt diskusiju, kurā papļāpāt par visu un neko. :)
sēžu darbā un mēģinu atrast nodarbošanos. :D
sajūta vispār pēc brīvdienām, ka veselu mēnesi nebūtu bijusi darbā! šodien līdz 6iem jānomoka rīt līdz 5iem un aidā! atkal brīvdienas! :D šitajās brīvdienās nedariju neko! gulšņāju gultā sēžot netā un vienu aci iemetot TV. katru dienu arī devos garā pastaigā ar suni. 7dien domāju pārlekt pār grāvi un saplūkt sev narcises, nobijos. nākamajā dienā saimnieki atbraukuši bija un vakar vairs pat nedomāju par puķu zādzību. kgan šodien mājupceļā varētu tomēr kādu puķi noplūkt! :D mazais zaglēns es! :D
4dien vakarā braukšu pie drauga senčiem, draugs 5dien agri grib braukt makšķerēt un man visa diena atkal paies gulšņājot! :D vispār ceru, ka drauga mammai ritens būs braucamā kārtībā varētu vismaz kādu līkumu izmest!
Jauku dienu un stāstiet visu kas Jums jauns un interesants!
mobie - aiziet pasportot ir daudz vienkāršāk, kā sēdēt un rakstīt augstskolas darbu. Atliek tikai iziet no mājas un diezvai ir kāds, kas iet atpakaļ.
Un pēc vairākkārtējām piespiešanām sportot, vajadzētu rasties nepieciešamībai iet un darīt.
Pēc vakardienas piedzīvojuma esmu "veiksmīgi" tikusi pie viegla smadzeņu satricinājuma. Tā nu pa kluso sēžu ik pa brītiņam internetā :)
Šonakt gulēju dikti slikti, jo naktī bija nu vājprātīgs pērkona negaiss, šķita, ka zeme rīb zem kājām. Toties tagad visu dienu gaiss tik dzestrs un svaigs! :)
Starpcitu, tās, kuras izmanto iphone, padalaties ar savām iemīļotākajām aplikācijām, kuras esat uzinstallējušas :)