Ideālais svars uz ķermeni esot garums - 10kg, respektīvi, ja esi 169cm gara, tad tavs ideālais svars ir 59kg. Es pati esmu 164cm, sveru robežās no 50-55, kā kuru dienu. :D Šī visa vēlēšanās būt kaulu kambarim un nēsāt xxs izmērus ir tikai dēļ medijiem, skandalozās modes industrijas un fotošopa. Es arī domāju, ka man būtu skapī jāielien dēļ maziem mīlas rokturīšiem vai riepiņas apsēžoties, bet tad man apnika, paskatījos uz sevi spogulī, sapratu, ka mans ķermenis izskatās proporcionāls, veselīgs un galvenais, ka ir kur ieķerties. Es uzskatu, ka šāda jušanās pretīgai un resnai pie perfekta svara augumam ir vienkārši iedomas, jo patiesībā izskatās ļoti labi. Kārtīga dirsa, skaistas krūtis, ķermenim forma un nekāda dēļošanās (nav domāts aizskaroši jebkurai meitenei, lūdzu, nepārprast!). Es pati nezinu, ko tu vari darīt, lai mestu nost, jo es, pat ja dabūnu kādu lieku kg klāt, esmu pārāk slinka, lai kaut ko darītu lietas labā un vienkārši nedomāju par to tik ļoti, viss liekais pazūd pats. Un sveries agri no rīta, kad tikko pamosties, nevis vakaros, kad esi pierijusies un vēl nepadirsusi. :D