Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Galvassāpes

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Sveikas.
Lieta tāda,ka jau otro pavasari,kad saule paliek spēcīgāka,sāk sāpēt galva.Vasarās ir pilnīgs čau,iziet varu tikai vakaros.Gribētos zināt no kā tas ir,varbūt kādai ir līdzīgi.Drīzumā būs jāiet pie kāda speciālista,kaut gan mans gudrais ģimenes ārsts pateica,ka tas esot no 4 gadu vecumā iegūtas traumas.Lieki piebilst,ka agrāk tā nav bijis.Ir kādai tā?
Un visi šitie paracetamoli,ibumetīni pat nelīdz. :(
01.05.2012 16:50 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Un ar spiedienu tev viss ir kārtībā?
Ja jā, tad tā ir migrēna, manuprāt. Un tai nelīdz visi tie ibumetīni u.tml. Man ir tā, ka galvassāpes (man gan sāp tikai viena galvas puse) var uznakt un turpināties nedēļu - pusotru no vietas (neesmu pamanījusi likumsakarības) un man tas tiešām ir no smagas bērnībā pārciestas galvas traumas. Savukārt, bērnībā bija tā, ka sāpes uznāca divas reizes gadā un tā, ka es rāpoju pa grīdu no sāpēm.

Un par to smago traumu ārste man pateica ļoti vienkārši, lika izdarīt kko ļot vienkāršu es neatceros vairs ko un tad pateica, ka man esot bijusi ļoti smaga galvas trauma. Uz ko es pārsteigta teicu, ka jā un jautāju, kā viņa to zin. Šī atbildēja, ka pēc tā vingrinājuma to uzreiz pēc acu kustībām var noteikt.
01.05.2012 17:15 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Cik u daudz dzer ūdeni un cik daudz laika pavadi svaigā gaisā?
01.05.2012 17:23 |

Reitings 8187
Ūdeni dzeru tiešām daudz,un ikdienā sanāk daudz staigāt+ nesen atsāku braukt ar riteni
01.05.2012 18:40 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Oi, es ar esmu galvassāpju īpašniece. Man tās sāpes uznāk reizēm tādas, ka varu pie poda stundām tupēt, jo no sāpēm vienkārši jāvemj un plusā šķiet, ka galva uzsprāgs. Tāds ir rezultāts diviem izstaigātiem smadzeņu satricinājumiem. Skarbi
01.05.2012 18:58 |

Reitings 3
Reģ: 18.03.2012
es saskāros ar to pašu problēmu. Man pie vainas bija viens- stress.
Ilgi gāju pie dažādiem ārstiem, līdz atklājās, kas pie vainas. Par daudz iespringu (vārda tiešā nozīmē). Sprandā muskuļi bija tā savilkti, ka nospieda nervus un asinsvadus, līdz ar to sāpēja galva, un jā, tieši pavasarī, mazāk arī rudenī. Mana ārsta ieteikums bija vienkāršs- vairāk vitamīnu, vairāk ūdens, un galvenais neiespringt par sīkumiem un visu uzņemt mierīgi :)
02.05.2012 20:07 |

Reitings 8187
Atvainojos,ka tik vecu ceļ augšā,nebija laiks pienākt.
Jāām par to vemšanu.Atcerējos,ka pagaišvasar ar riteņiem braucām, tas sāpes ir tik spiedošas.Zālēs nelīdz,aizmigt nevar.Toreiz arī vēmu.Un pats labākais-izvēmos,nogulēju 4h,un pamodos kā no jauna piedzimusi,un vakarā atkal braucu ar riteni,kad vairs nav tas karstums.
Ar pirtīm / saunām tas pats. Pēdējo reiz,kad biju turku pirtī,mocījos pat nākamajā dienā.
Varbūt tiešām no tiem tricinājumiem.Tāds liels,ir bijis četru gadu vecumā,kad izvēlos no 3.stāva
03.05.2012 20:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits