Esmu 25 gadus veca/jauna, 600 latus mēnesī nepelnu, lai arī tas noteikti nav bijis mans mērķis, jo tad, ja gribētu pelnīt vairāk, to arī darītu + vairāk strādātu.
Nespriedīšu par citiem, jo tāda obligātā+universālā komplekta, ko līdz 25 gadiem būtu jāsasniedz, vismaz manā prātā nav, es priecāšos par meiteni, kura nolēmusi līdz 25 gadiem apprecēties un bērniņa tikt, un arī par sievieti, kura patiesi grib strādāt (ar sevi, attiecībām, darbā), galvenais, lai cilvēks 25 gados saprot to, ko grib tuvākajā nākotnē, jo īsti neatbalstu dzīvošanu bez plānošanas. Kam vēl būtu jābūt 25 gados? Nojausma par to, kas Tu esi. Šis gan dažai labai sievietei arī agrāk parādās, kādai citai mūža laikā "neatnāk", bet ļoti ceru, ka lielākā daļa 25 gados saprot kaut ko no sevis.
Par mani. Līdz 25 gadiem gribēju iegūt augstāko izglītību, ko arī esmu izdarījusi. Ja veiksies, pēc dažiem mēnešiem es būšu tikusi tik tālu, cik vēlējos. Vēlējos arī palikt Latvijā, ko apkārtējie itin bieži nesaprot. Jā, esmu pietiekoši daudz redzējusi pasauli, un es noteikti ārzemēs pelnītu vairāk, taču es kaut kur vēlos braukt prom ne maza un melna (nav domāts tā, lai kādu aizskartu, vienkārši mana izglītīa gluži nenodrošinātu augstus amatus ārzemēs), bet tāda, kuru jau augsti vērtē kā speciālistu. Un vēl līdz 25 gadiem esmu nonākusi brīva no nevajadzīgām grāmatām, spējot veltīt sevi tikai profesionālajai literatūrai. Vīrs ir plānots 29 gadu vecumā :)