nedaudz ieveidoju uzacis, iekrāsoju vaigus, skropstu tuša + laineris + mirdzumiņš (bet ne uz visa acs plakstiņa, tikai tajā vietā, kas sanāk zem uzacs ieloka, neforši jūtos, ja uz lūpām nekas nav, tā kā vienmēr ir higiēniskā, dažreiz higiēniskā + spīdums. Dažreiz, kad no gultas izdodas agri izvelties, padarbojos ilgāk pie spoguļa un vēl šo to izmantoju. Pašu seju pavasarī vairs nemālēju (izņemot vaigus bik un izņemot kaut kādus īpašus pasākumus) - lai elpo un ķer sauli. :)
mati ir atkarībā no garastāvokļa un tā, cik daudz laiks tiem ir atvēlēts. Man mati stāv tā, kā tos noliek, tā kā nav problēmas n-tās frizūras taisīt, cita lieta jau ir mana kompleksošana, ka tas un šitas neizskatās tik labi, cik gribētos. Pārsvarā ir izlaisti, bet tā kā man gari mati, kas, pieliecoties kaut kur, krīt sejā, tad reti priekšējie nav kaut kā aizsprausti, aizpīti, aizvīti vai tml. Nereti es daru tā, ka mitros matos sapinu franču bizi, 1-2 dienas ar to pastaigāju un tad 2-3 dienas ar viļņainiem staigāju. Man pašai ir lokaini, bet bizes lokas patīk labāk. :)) No taisnošanas cenšos it kā izvairīties :)