Jā, šad tad apskatos kādu. Tie, kas man ir draugos, par tiem jau vairāk esmu informēta, jo tomēr bildes periodiski tiek parādītas un labāk var redzēt vai mainījušies :) Bet tie, kas nav draugos, periodiski arī mani aplūko, nu un es viņus pretī :D
Manējiem ex klasesbiedriem ļoti daudziem ir bērni tagad, precējušies ir tikai nedaudzi no tiem. Pēc izskata es nevarētu teikt, ka kāds ļoti mainītos, apmēram palika tādi paši, viena meitene tikai krasi mainīja stiliņu. Vidusskolā bijusi alternatīvā, blondīņu un "cacisma" nīdēja, bet tagad ir tieši tas, ko agrāk necieta, bet viņai piestāv pat ;)
Es arī esmu krasi mainījusies, varētu teikt, ka visvairāk no visiem. Ja skolā biju paimeitiņa, klusa un bikla, tad pēc vidusskolas augstskola manī radīja pārliecību par sevi, pilnveidojos visādos veidos, tajā skaitā izskatā. Kaut kad agrāk pēc pāris gadiem pēc videnes pabeigšanas mani uzaicināja būt žūrijā skolas pasākumā, nu un tur es nošokēju visus ar ļoti objektīvu, drosmīgu un vispusīgu retoriku :)
Kā saka... klusie ūdeņi - tie dziļākie ;) Un man ir lepnums parādīt sevi ex klasesbiedriem, kas es tagad esmu un kā izskatos.