Domāju, ka mani šajā jautājumā neviens nevar pārspēt- mana garderobe sastāv 90% no šāda tipa veikaliem! Un kopumā varu teikt tā:
1. Ja Tev nav gaumes izjūta un Tev sagādā grūtības sakombinēt piem. veikala preces + lietoto apģērbu preces, tad tiešām ir grūti.
2. Ja Tu skaties uz šīm precēm , kā uz prastām humpalām- tad ar tādu "degsmi" tu arī viņas meklēsi!
3. Ja Tev sagādā problēmas rakāties un tiešām veltīt laiku, lai izietu cauri ielākajai daļai preču, kas izliktas klāstā,ir grūti atrast. Man ir draudzenes ,kas pāršķirsta 3 pakaramos un grib iet mājās, jo nekā te nav ! :D Esmu lēnām jau pieradinājusi, kā jāuzvedas humpačos un nu jau katra aiziet mājās ar vismaz vienu,divām skaistām lietam!
Varu teikt tieši to pašu ,ko ~lellite~ - man ir tik daudz komplimentu bijuši par skaistajiem apģērbiem, apaviem, ko esmu mācējusi atrast. Tagad jau vairs neviens nejautā :"" Kur tu nopirki to un to? " Visi jau zin, ka tu, kur es nopirku- divas vienādas preces reti var atrast! :D
Un liela māka jau ir atrast tās labās vietas, pie kurām es nevarētu saukt centra Humanas, kurās iegriežas liela masa! Man piem. netālu no mājām ir veikals, kurā ir veca gadagājuma pārdevējas,kas nozīmē, ka preces, kas domātas jauniem cilvēkiem , ir par ļoti zemām cenām, jo šīs sievietes neatšķir brendus,nemāk novērtēt stilīgo! Toties šeit- senlaicīgi kostķjūmi būs pa 15Ls :D
Tā ir tik burvīga sajūta, ka Tu esi iegājusi vienkārši paskatīties, kas jauns un uzreiz hops- Tommy Hilfiger topiņš 0.99 santīmi, Diesel džinsi - 5LS!! JĀŅEM CIET ! :D
Ehh, es varētu šādi turpināt ilgi,jo ilgi! :)
P.s Neliels prieciņš par to, ka ir meitenes, kurām ļoti nepatīk lietotie apģērbi un tajos nemaz neieiet! Ja jūs saprotat, ko es ar to domāju ! hi hi! :)