Second Hand jeb humpalas

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Kāda jūsu attieksme, pašas iepērkaties, vai arī neatbalstāt??

Esat atradušas kādu labu vietu, labākais pirkums..?

Padalieties pieredzē, viedokļos!! :)
29.04.2012 11:34 |

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Domāju, ka mani šajā jautājumā neviens nevar pārspēt- mana garderobe sastāv 90% no šāda tipa veikaliem! Un kopumā varu teikt tā:

1. Ja Tev nav gaumes izjūta un Tev sagādā grūtības sakombinēt piem. veikala preces + lietoto apģērbu preces, tad tiešām ir grūti.
2. Ja Tu skaties uz šīm precēm , kā uz prastām humpalām- tad ar tādu "degsmi" tu arī viņas meklēsi!
3. Ja Tev sagādā problēmas rakāties un tiešām veltīt laiku, lai izietu cauri ielākajai daļai preču, kas izliktas klāstā,ir grūti atrast. Man ir draudzenes ,kas pāršķirsta 3 pakaramos un grib iet mājās, jo nekā te nav ! :D Esmu lēnām jau pieradinājusi, kā jāuzvedas humpačos un nu jau katra aiziet mājās ar vismaz vienu,divām skaistām lietam!

Varu teikt tieši to pašu ,ko ~lellite~ - man ir tik daudz komplimentu bijuši par skaistajiem apģērbiem, apaviem, ko esmu mācējusi atrast. Tagad jau vairs neviens nejautā :"" Kur tu nopirki to un to? " Visi jau zin, ka tu, kur es nopirku- divas vienādas preces reti var atrast! :D

Un liela māka jau ir atrast tās labās vietas, pie kurām es nevarētu saukt centra Humanas, kurās iegriežas liela masa! Man piem. netālu no mājām ir veikals, kurā ir veca gadagājuma pārdevējas,kas nozīmē, ka preces, kas domātas jauniem cilvēkiem , ir par ļoti zemām cenām, jo šīs sievietes neatšķir brendus,nemāk novērtēt stilīgo! Toties šeit- senlaicīgi kostķjūmi būs pa 15Ls :D
Tā ir tik burvīga sajūta, ka Tu esi iegājusi vienkārši paskatīties, kas jauns un uzreiz hops- Tommy Hilfiger topiņš 0.99 santīmi, Diesel džinsi - 5LS!! JĀŅEM CIET ! :D

Ehh, es varētu šādi turpināt ilgi,jo ilgi! :)

P.s Neliels prieciņš par to, ka ir meitenes, kurām ļoti nepatīk lietotie apģērbi un tajos nemaz neieiet! Ja jūs saprotat, ko es ar to domāju ! hi hi! :)
30.04.2012 10:24 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
Man tāpat kā dibenāsmiltis 90% skapja saturs sastāv no humpalu drēbēm. Mans pēdējā laika lielākais ieguvums - pieguļoši Diesel džinsi par 0.10 santīmiem.
Valmierā dgs nopirku divus pārus kurpes (par kādām cita starpā sen jau sapņoju) fantastisku vasaras kleitiņu un par to visu pat 5ls kopā nesamaksāju. Žaketes, pavasara rudens jakas - kādas veikalā pa 30ls pārdod es pērku pa pāris latiem. Baltu pavasara mētelīti par 0.50 santīmiem dabūju. Pilnīgi vienalga kam tās drēbes bija pirms tam - es tās izmazgāju un iedodu tām savu enerģiju.
09.05.2012 22:10 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Man ar pēdējā laikā lielākā daļa garderobes ir no humpalām un neviens nepateikts to! prasa - kur pirku :D
09.05.2012 22:18 |

Reitings 5119
Kad biju mazaka, tad daudz biezak gaju, gan viena, gan ar draudzenem.
Tagad cik esmu iegriezusies - dargi un preces nekadas. Taja Humana nereti kkadi veclaicigi un nesati topini pa 3ls. Nu, paldies. :D
Kad aizbraucu uz kadam citam LV pilsetam (dzivoju Riga), censos ieiet tajos veikalos. Un tur 99% bus kaut kas glits par normalu cenu.
Riga vai nu visu izperk (labo) nenormala atruma vai..es nezinu :D neved nemaz haha
09.05.2012 22:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man pashai patiik dazkaart ieiet taadaas vietaas, jo var atrast kaut ko tieshaam interesantu, bet viirs neljauj. :( vinjam ir kauns no taa.
09.05.2012 22:21 |

10 gadi
Reitings 2547
Es ari ieperkos humpalinas. Man patik RDA veikali. Novalkatas drebes es neperku,es perku parasti tas, kuras izskatas ka jaunas. Tagad pilnas humpalas ar H&M drebem,parasti tas tadas 'svaigas' izskatas. Tas tāds mans novērojums :P
09.05.2012 22:24 |

Reitings 657
kur Jūs ieteiktu centrā kādas labas humpalas? Es parasti ieeju, tad kad braucu pie vecākiem savējās, tur visu ko var atrast bet Rīgas centrā neesmu īpasi staigājusi.
09.05.2012 22:29 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Keita- Bodīte modīte- Kr. Barona/ Martas, pretī Barona centram gandrīz. Tā ikdienā tur diezgan dārgi priekš leitotajiem apģērbiem, bet apmēram reizi mēnesī tur ir atlaides, pāris dienas 20%, tad 40% un tad pāris dienas 60%. Pirms nedēļas trāpīju uz 60%, nopirku šortus, 2 smukus krekliņus, garo jaciņu un labus, kokvilnas legingus, par visu kopā samaksājot 6 ls. Viss labā kvalitātē, nav novalkāts. Esmu tur arī kleitiņas un svārkus pirkusi, ļoti patīk. Tajā veikalā patīk tas, ka nav tā īpatnējā humpalu smaka.
Tad vēl patīk veikals '' Otrā elpa'', Marijas 13, tur gan nekā daudz nav, jo mazas telpas, tāda kā maza humpalu galerija :D Bet šo to atrast var. Tas ir veikaliņš, kur cilvēki ziedo drēbes, grāmatas u.c lietas, un nauda par nopirktajām drēbēm tiek novirzīta labdarībs projektiem.
09.05.2012 22:38 |

Reitings 657
SuperSmile - okey, es tur tieši ļoti netalu dzīvoju, būs jāiet iečekot :) tu jau nezini kuras dienas tur tiesi atlaides parādās? :)
09.05.2012 22:44 |

Reitings 140
par Humanu īstenībā man nav nekāds labais priekšstats, it īpaši pēdējās reizes, kad biju iegājusi, bija nepatīkamas emocijas. ļoti krita acīs, ka šausmīgi novalkātas drēbes maksāja neadekvātu cenu tikai tāpēc, ka brendu drēbes. piemēram, maiciņa, kura derētu tikai grīdas mazgāšanai no tā cik ļoti nonēsāta un izbalējusi, maksāja 4 ls tikai tāpēc ka Adidas. Nav gadījies man redzēt Humanā pilnīgi jaunas drēbes, bet tās, kuras izskatās maz valkātas parasti ir pa cenu, kādu es neesmu ar mieru maksāt par lietotu apģērbu.

Otrajā elpā nopirku ļoti glītus ofisa svārciņus pa 2 ls, ļoti izdevīgi iznāca. bet jā, tur ir maz vietas un drēbju, vienīgais mīnuss.

No LV humpalām patīk RDA, cik esmu skatījusies, tur padaudz ir dažādu Anglijā populāru firmu apģērbi.nu labi, nezinu kā ir tagad, bet pirms gada bija.

bet pārsvarā pērkos UK charity šopos, jo tur ļoti bieži var atrast pilnīgi jaunas un nelietotas drēbes ar visām cenu zīmēm par labām naudiņām. Bieži sanāk uztrāpīt arī uz krutu firmu apģērbiem, pilnīgi jauniem un lēti. Vienreiz redzēju tur bikses ar visu cenu zīmi, kas bija maksājušas veikalā 150 paundi, bet tajā labdarības veikaliņā tika pārdotas par 3 paundiem, kas ir apmēram 2,50 mūsu naudā. tādā ziņā viņiem tur nav tik traka tā alkatība, ka tiklīdz zināmāka firma, tā cena debesīs.
10.05.2012 00:10 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
It kā var atrast, bet humpalās pirktās drēbes ļoti atšķiras no jaunām, pirktām veikalos. (Vismaz līdz šim man tāda pieredze), un ļoti var redzēt, kas ir humpalu drēbēs, kas nav. Varbūt kāda viena maiciņa pie visa apģērba no humpalām, bet tad ir jāmeklē un vēlreiz jāmeklē. Parasti jau tikai mājās pamanu kaut kādu brāķējumus - caurumiņus. Un humpalu maikas ļoti izstaipās. Uzvelc, it kā apspiesta, pēc dažām stundām jau 2 izmēri par lielu. Vienīgi tagad sēžu humpalu jaciņā, kas līdz šim vēl ne pārāk lika man vilties. :) Kaut kas zaļš, kas tiešām labi izskatās.
10.05.2012 00:41 |

Reitings 190
bet tur taa smaka ir shausmiiga.. nez cikreizies jamazgaa lai nejustu :D
10.05.2012 02:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Manaa veikalinaa gan nekaadas smakas nav-tik forsi!Dazas dienas atpakal atradu Lagerfeld sampaaniesa kraasas iistaa ziida bluuziiti-pilniigi jaunu !Tiesaam peerle!:)Locijuma vietas veel saglabaajusaas!Un no Francijas!:)
10.05.2012 07:18 |

Reitings 3022
Šad un tad kko nopērku. Gan vienā humpalu veikalā, gan caur atverskapi.lv, ko ar var par humpalu veikalu uzskatīt :D
10.05.2012 08:29 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Humpalu veikalā pirktas man ir tikai divas lietas. Neesmu no racējām, kas spēj izcelt pērles. Toties mana draudzene gan spēj atrast tik skaistas lietas! Gandrīz katru reizi, kad satiekamies, viņai ir kaut kas jauns un smuks. Mazliet apskaužu viņu par tādu veiksmi :) Pati mēdzu iepierkties Andelē un no privātām pārdevējām. Drēbes lielākoties ir reizi vai ne reizi vilktas. Bet jāatzīst, ka jaunu drēbju pirkšanu tas tā pat neaizstāj. Tāpēc manu garderobi pamatā veido "parastos" veikalos pirktas drēbes.
10.05.2012 08:37 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Man nepatīk rakāties pa drēbju krastiem. Kad salikts uz pakaramajiem, tad slinkums mērīt, tāpēc humpalas apmeklēju reti. Vislabākie pirkumi atrasti kaut kādās humpalās Ludzā. Laikam tāpēc, ka tur topā ir spīduļi un minimāli piesegta miesa vai arī kedas, kas man nepatīk, tāpēc vieglāk atrast to, kas man patīk, jo daļu neforšo lietu izķērušas vietējās.:)
Gaidu, kad kādreiz būs vajadzība braukt uz Ludzu, jo tomēr tālu no Rīgas.
10.05.2012 08:49 |

10 gadi
Reitings 2858
Nav nekas iebilstams, jo es pati esmu nopirkusi pāris labus, skaistus t-krekliņus ...kas ir pat ar brendiem tādiem normāliem,kuri veikalā kādi 30ls maksā, taču samaksāju par tiem 70 sant.

bet tur jāvelta daudz laika, lai varētu visu izcilāt un atrast kko sakarīgu...
10.05.2012 09:18 |

Reitings 66
Reģ: 06.05.2009
Man pēdējā laikā arī iepaticies pa šādiem veikaliņiem staigāt. Jāapbruņojas ar pacietību un tad var tiešām īstas pērles atrast. Piemēram, pirms pāris nedēļām Haapsalu Humanā atradu 100% zīda blūzi par 50 eiro centiem! (love)
10.05.2012 09:28 |

Reitings 298
Reģ: 15.11.2009
patstāvīgi iepērkos Humpalās, jo var atrast tikpat jaunas drēbes kā veikalos bet daudz lētāk. nesen nopirku idealas sarkanas bikses auduma un zilus auduma šortus. uj, un vēl vēl.
varu ieteikt uz Tērbatas ielas saucās ''the best'' kkkas tāds, maksā vidēji 4-5ls bet ir to vērts jo tiešām labas kvalitātes. tad siguldā ir ideāls RDA. un dažreiz čaka ielas Humanā var kko atrast, ja labi pameklē.
10.05.2012 10:36 |

Reitings 8407
Es šad un tad iepērkos, bet Rīgā neesmu atradusi labas humpalas, Humana man par dārgu un tur man liekas, ka nekā nav.

Vislābākās liekas RDA Liepājā - no turienes man ir 2 jaunas kleitas ar visu birku, viena vēl gara un vasarīga, kā arī svārkus atradu un visādas jaciņas un topiņus. Vienās citās RDA dabūju pilnīgi jaunu La Senza nakstkreklu, bet atrodu dažādas labas lietotas drēbes, kuras neatšķiras no jaunām.
10.05.2012 10:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits