es līdz šim esmu noraudzījusies uz draudzeni ar šķību aci, ka šī pērk visādus krējuma IZSTRĀDĀJUMUS, Optima Linija 5l ūdens bačokus, utt. - domāju, kā tādus var dzert?!
manā izpratnē līdz šim bija, ka "dzeramais ūdens" ir vienkārši ūdens no trubām, kas ir attīrīts un saliets pudelēs ar smuku šilti virsū.
minerālūdens - tas jau kaut kas veselīgāks, tīrāks, dabīgāks.
avota ūdens (nevis tas, ko pašas satecinam traukā, bet tas, kas veikalos nopērkams) - tas jau pavisam tīrs organismam, iekšķīgai lietošanai.
tāpēc vienmēr ņēmu tikai negāzētu avotu vai minerāl ūdeni. nekādā gadījumā ne parasto "dzeramo", jo to pašu jau var no krāna ieliet, tik tas krāna nav tik attīrīts :)
šodien naudas taupības nolūkos "saņēmos" un nopirku 5 l dzeramo pa o,36 ls. Citādi sanāk 3x vairāk pārmaksāt, pērkot pudelēs.
bet jā, katrā ziņā, man iecienīts ir Rasa Premium (garšīgs (jā, nekad nebūtu domājusi, ka es kādreiz teikšu, ka ūdens var būt garšīgs) un maximā nopērkamais Cristaline (vai kā tā) avota ūdens. Teiksim, 'everests' man galīgi negaršo. Un tas kā reiz ietilpst pie "dzeramajiem ūdeņiem".
baigi aizpļāpājos. :D