Kāda tuvākajā laikā kaut ko nedomā sūtīt?
Varētu paņemt bariņā? Esmu pilnīga nejēga ebay, taču vajadzīgas pāris lietas(nekas daudz). Ceru uz atsaucību. Jauku dienu!
Pandory- ebay tak ir pārdevēji no visas pasaules. Tas nav kā no citiem saitiem, ka visām precēm ir one stock... Labāk pajautā, kas tev nav skaidrs- palīdzēsim.
Seductive- ka jau rakstīju esmu piiilnīga nejēga, skaidrs man nav nekas! Ar ebay reģistrēšanos tiku galā, bet problēmas sagādā paypal, jo kaut kad sen, sen biju reģistrējusies ar KRĀJBANKAS karti, taču tagad nemāku vairs nomainīt uz savu jauno banku un tālāk vairs netieku. Tur tā sāls!
Paypal var mierīgi nomainīt karti. My Account -> Link and confirm my debit or credit card (labajā pusē pie Notifications) -> Link a new card. Un tad "Continue". Tad vnk, kad maksāsi par pirkumu, jāizvēlas nevis vecā karte, bet tā jaunā
Cik saprotu, paypal automātiski noskaita naudu, lai pārbaudītu, vai konts eksistē, atskaitīs atpakaļ. Moš 2x noklikoji vai kas tāds. Par kodu neko nezinu.
Es taču teicu ka paypal, bet nu par vēlu, viņi man neļauj vairs izmantot karti, bloķēja, jo kā vienmēr kaut ko ne tā izdarīju Cerams ka vismaz to naudu atgriezīs
Jā, es to sapratu, taču tā kā vairākas reizes ievadīju nepareizu kodu, viņi laikam saprata ka tā nav mana karte un neļauj vairs mēģināt. Rakstīts ka jānosūta viņiem kaut kāds dokuments, lai pierādītu ka tā ir tiešām mana karte. Bet nu šajā variantā arī naudu atskaitītu, ja viņi domā ka tā nav mana karte?
Nekā nevarēju saprast, kādu kodu viņi Tev varētu prasīt, bet tagad pielēca- laikam CVV kods, jā? Tas takš redzams kartes aizmugurē, pēdējie 3 cipari, kas tur ir. Naudu Tev atskaitīs, ja aizsūtīsi viņiem to dokumentu. Ieskenē pasi vai tiesības un aizsūti un būs ok