vajadzigs uzmundrinājums :(

Reitings 161
Reģ: 31.01.2012
Sveikas mīļās meitenes :)

Jau vairākās dienas man nav miera :( Ir tāda lieta, ka ar draugu esam kopā 3 gadus, mums viss tiešām ir bijis kārtībā, gan sadzīvē, gan seksā, vienmēr cenšamies visu izrunāt uzreiz...esam runājuši par krāpšanām, ka to nekad nevarētu izdrīt. u.tt! Es uzticējos savam draugam...līdz šim :(

Vienu rītu viņš man atzinās, ka pavadījis pagājušo nakti ar citas, protams viņš man visu iztāstīja, ka pa daudz esot iedzēris, bet nekas nopietns tur neesot bijis,tikai pabučošanās, protams tas jau to faktu nemaina, tāpat sāpināja ļoti :( Uzticība pazaudēta...gandrīz jau izšķirāmies, protams viņš visu ļoti nožēlo, pat nespēja izskaidrot, kāpēc tā darījis, ļoti lūdzās lai dodu viņām iespēju pierādīt, ka nožēlo to...daudz domāju, un devu to iespēju ar. Man iekšā viss it kā priekšā teica, lai piedodu viņam, jo tā kā cilvēks vinš ir loti labs, vienmēr par mani rūpējās u.tt...

Bet tomēr mani tas grauž, visādas domas prātā vai pareizi darīju...man vajag lai dodat kādu padomu ;( Nav īpaši pieredzes šados gadījumos...Es gribu viņam uzticēties, zinu, ka viņš mani ļoti mīl...Kā lai aizmirst?
28.04.2012 10:59 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
+Martai!
Spriezot pec savas pieredzes-dodot iespeju, driz vien jadot atkal nakama iespeja! Never ending story!!
Ko ir pameginajis vienreiz -meginas atkal! Ta nav nekada miilestiba no vina puses;)
28.04.2012 16:18 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Marta - piekrītu tev.

tā jau saka. kādēļ cilvēki stāsta savām otrajām pusēm savus sānsoļus? lai tiktu vaļā no vainas apziņas,kas viņus ēd nost.
ja to patiešām nožēlo tad paturētu sevī un šī smacējošā vainas apziņa ir kā sods par krāpšanu.
protams,ka vieglāk ir izstāstīt -pašam viegla sirds, bet tu kā muļķe domā un te cep diskusijas.
padomā,kuram te ir grūtāk - tavam mīļumiņam, kas tjipa nožēlo,vai tev?

DZĒRUMS NAV ATTAISNOJUMS. Nekam, nekad.
ja pizdingi nāk galvā un gribas darīt tizlības un šļūkt pa kreisi - nedzer!!! tad nebūs ar ko attaisnoties.
skaties,ka tavējam šī nav pēdējā reize,jo ja jau dzērumā sanāk pabučoties apkārt 1x, tad 100% pienāks arī otrā reize.
28.04.2012 16:19 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Gribi uzmundrinājumu?
a) čalis dzērumā pabučojās ar citu un pasaka to savai meitenei nākamajā dienā. Lūdz piedošanu un iespēju pierādīt savu mīlestību.
b) Čalis dzērumā pārgulēja ar citu, viņa meitene to uzzināja pēc 4 mēnešiem no kādas draudzenes. Tā otra viņam tipa neko nenozīmē, sazin kas bija uznācis.

Tev tika a)
28.04.2012 16:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)