Sveikas mīļās meitenes :)
Jau vairākās dienas man nav miera :( Ir tāda lieta, ka ar draugu esam kopā 3 gadus, mums viss tiešām ir bijis kārtībā, gan sadzīvē, gan seksā, vienmēr cenšamies visu izrunāt uzreiz...esam runājuši par krāpšanām, ka to nekad nevarētu izdrīt. u.tt! Es uzticējos savam draugam...līdz šim :(
Vienu rītu viņš man atzinās, ka pavadījis pagājušo nakti ar citas, protams viņš man visu iztāstīja, ka pa daudz esot iedzēris, bet nekas nopietns tur neesot bijis,tikai pabučošanās, protams tas jau to faktu nemaina, tāpat sāpināja ļoti :( Uzticība pazaudēta...gandrīz jau izšķirāmies, protams viņš visu ļoti nožēlo, pat nespēja izskaidrot, kāpēc tā darījis, ļoti lūdzās lai dodu viņām iespēju pierādīt, ka nožēlo to...daudz domāju, un devu to iespēju ar. Man iekšā viss it kā priekšā teica, lai piedodu viņam, jo tā kā cilvēks vinš ir loti labs, vienmēr par mani rūpējās u.tt...
Bet tomēr mani tas grauž, visādas domas prātā vai pareizi darīju...man vajag lai dodat kādu padomu ;( Nav īpaši pieredzes šados gadījumos...Es gribu viņam uzticēties, zinu, ka viņš mani ļoti mīl...Kā lai aizmirst?