Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vientuļā mamma

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
Sveikas :)

Man tāds temats no smagā gala. Esmu stāvoklī jau 3.mēnesī. Ar bērna tēvu agrāk tikāmies pāris mēnešus, viss bija lieliski, līdz vienā brīdī vīrietis saprata, ka tas nav tas ko vēlās un mēs izšķīrāmies. Pagāja nedēļas divas un pēkšņi uzzināju, ka esmu stāvoklī. Vīrietis spieda mani uz abortu, bet es stingri izlēmu bērniņu saglabāt. Tad sekoja pavērsiens, ka vīrietis pateica, ka atbalstīs, rūpēsies, mēģināsim veidot attiecības utt. Tas viss cik ātri uzpeldēja, tik ātri pazuda. Esmu pilnīgi viena, bērna tēvs par bērnu gatavs rūpēties kad viņš piedzims, bet par mani nospļauties, nav ne reizi dzīvē apjautājies tagad kā es jūtos un vai ar grūtniecību viss kārtībā. Kārtējais vīrietis kretīns, kurš gatavs aizmukt un liek sievietei vienai tikt galā. Es bērniņu gaidu, vēlos, esmu gatava cīnīties, tikai šobrīd finansiāli ir drausmīgi smagi, jo viss maksā, finansiāli vīrietis atsakās atbalstīt, arī tad, kad bērns piedzims. Vienai emocionāli ir briesmīgi smagi, mīlu šo cilvēku, kas ir pats lielākais stulbums, gaidu kad nāks pie prāta. Meitenes, sakiet kā Jūs rīkotos šādā situācijā, kādi viedokļi no malas? Jā, daudzas teiks- lai par vīrieti uzspļauju, bet es mīlu, par visām varītēm vēlos lai būtu attiecības, agrāk bijām laimīgi, zinu ka būtu arī tagad. Neesam arī nekādā nopietnajā vecumā, mums abiem 21 gads
27.04.2012 20:52 |

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
Tā ir- šoks un nesaprot joprojām.... es viņu nesatieku, viņš pat neredz kā puncis aug....
29.04.2012 15:19 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
mamber laikam tgd pati savu sāpi izliek,ka tik gudri runā un parzin visus likumus tādā jautājumā :D
Bet meitenei - izturiibu :)
29.04.2012 16:20 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Man nav bernu, un ari neplanoju tuvakos gados. Es vienmer izsakot viedokli pielietoju empatiju.
29.04.2012 16:41 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Turklat katra situacijair DIVU PUŠU viedokļi, nevis vienigais, un pareizais. :)
29.04.2012 16:43 |

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Lai arī pati esmu šobrīd jaunā māmiņa un no vienas puses vajadzētu Tevi, Mrs.A, atbalstīt, bet... kaut kā neceļas roka ko tādu rakstīt. Tu satikies ar puisi pāris mēnešu, abi neizsargājāties, viņē negribēja bērnu - nu un, kāpēc tad tagad par to jāpārdzīvo? Ne jau ar katrs, ar ko guli, gribēs tagad bērnu. Vajadzēja domāt pirms tam. Tomēr novēlu Tev spēku un izturību, audzini bērnu viena pati - sievietes ir stipras. Necenties tagad spiest uz džeka jūtām, ar varu jau mīļs pret bērnu nekļūs.
30.04.2012 17:41 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
nabaga meitene - pati labprātīgi pārgulēja, zinot,ka nedroša seksa laikā(nelietojot kontrac.līdz.)var palikt stāvoklī un tada varbūtība ir milzīga! Pārgulēja ar puisi,ko lāgā pazīst tik dažus mēnešus! Vienas vasaras sakars ..... un ko Tu domāji,ka no 1x nevar palikt stāvoklī un ka tas,ka viņš nelaida garam izdevību nozīmē,ka taa nu ir lielā mīla??!! Ja Tu turpināsi šādi kļūdīties,tad Tevi sagaida daudzbērnu mātes liktenis!! Nabadzīga cīnītāja par taisnību un alimentiem!!! Kad vienrz meitenes iemācīsies elementaras zināšanas par fizioloģiju un seksu?!
11.05.2012 23:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man sakamus luk kas:
1. 21 gads prieks viriesa ir berna vecums. n gribas viniem vel patrakot nevis teviem but!
2. ja zini vina nostaju, tad ir mulkigi gaidit, kaut ko nezin ko. sevi sapinat!
3. ta bija tava izvele berninu paturet,. vins teica, ka negrib. tu gribi. ir tev radi , draugi? zin, ka esi stavokli? varbut vini var morali atbalstit?
4. alimentus tak vares dabut tapat. pamperus pa to smiekligi mazo naudinu jau vares nopirkt. tik ka tur viss tas process kartojas-nezinu, nav bijusi darisana.
11.05.2012 23:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits