Vientuļā mamma

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
Sveikas :)

Man tāds temats no smagā gala. Esmu stāvoklī jau 3.mēnesī. Ar bērna tēvu agrāk tikāmies pāris mēnešus, viss bija lieliski, līdz vienā brīdī vīrietis saprata, ka tas nav tas ko vēlās un mēs izšķīrāmies. Pagāja nedēļas divas un pēkšņi uzzināju, ka esmu stāvoklī. Vīrietis spieda mani uz abortu, bet es stingri izlēmu bērniņu saglabāt. Tad sekoja pavērsiens, ka vīrietis pateica, ka atbalstīs, rūpēsies, mēģināsim veidot attiecības utt. Tas viss cik ātri uzpeldēja, tik ātri pazuda. Esmu pilnīgi viena, bērna tēvs par bērnu gatavs rūpēties kad viņš piedzims, bet par mani nospļauties, nav ne reizi dzīvē apjautājies tagad kā es jūtos un vai ar grūtniecību viss kārtībā. Kārtējais vīrietis kretīns, kurš gatavs aizmukt un liek sievietei vienai tikt galā. Es bērniņu gaidu, vēlos, esmu gatava cīnīties, tikai šobrīd finansiāli ir drausmīgi smagi, jo viss maksā, finansiāli vīrietis atsakās atbalstīt, arī tad, kad bērns piedzims. Vienai emocionāli ir briesmīgi smagi, mīlu šo cilvēku, kas ir pats lielākais stulbums, gaidu kad nāks pie prāta. Meitenes, sakiet kā Jūs rīkotos šādā situācijā, kādi viedokļi no malas? Jā, daudzas teiks- lai par vīrieti uzspļauju, bet es mīlu, par visām varītēm vēlos lai būtu attiecības, agrāk bijām laimīgi, zinu ka būtu arī tagad. Neesam arī nekādā nopietnajā vecumā, mums abiem 21 gads
27.04.2012 20:52 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
neredzu jau šeit vairs jēgu nosodīt autori. visi mēs zinam, apzinamies un nav ko malt vienu un to pašu -vajadzēja domāt agrāk, vajadzēja darīt tā un šitā. jā, vajadzēja, bet sanāca tāda situācija, kā to apraksta autore.
Mrs.A es ieteiktu tev nepadoties tieši tajā ziņā, ka ar finansēm tev nav jātiek galā vienai pašai. noteikti dari visu, lai dabūtu naudu, jo bērns ir jūsu abu. abi ir vienlīdz atbildīgi par notikušo. ;)
tev nav jāknapinās, jāskaita santīmi katram pamperam un tā, tie 9 mēneši ir jāpavada pēc iespējas pozitīvāk nevis ar stresu pārņemtai! turies! un es domāju, ka lai arī kā nebūtu, tevi atbalstīs tava ģimene, kaut kādu atbalstu jācenšas dabūt arī no viņa un viņa ģimenes un tad jau viss būs kārtībā. iespējams, kad piedzims, tad parādīsies tās saucamās tēva jūtas, neko taču nevar zināt :)
28.04.2012 15:25 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
paldies-aaahhh. tev tiesam jauka meitina!:)

un Mrs.A. -turies!! Lai viss izdodas!!!:) Tava vieta noteikti apciemotu puisa vecakus, pastastitu parngaidamo beebi, pateiktu, ka miilu vinju deelu un ka zeel, ka tavam bernam bus jaaug bez teeva. Tada veida iezelinasi vina vecakus, varbut vini ar puisi saks runat
un shis naks pie praata!;))) Galvenais nesaki viniem neko par alimentiem un tadam lietam-padomas,ka tikai naudu gribi.
28.04.2012 16:02 |

Reitings 87
paldies jums meitenes par atbalstu un siltajiem vārdiem :)
es to tik ļoti novērtēju :)

šobrīd mēģinu saņemties un piezvanīt puiša vecākiem, viņi zin ka esmu stāvoklī, vienkārši līdz šim laikam nejaucās, ei nu saproti, nezinu....
domāju jāpazvana un jāsatiekas un jāpastāsta viss no sava skatu punkta, ne tā?
28.04.2012 16:21 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Bet virieti ari puslidz saprotu - tomer nebija necik ilgi kopa + izskiras, tatad nemaz laimigs isti nebija. Un ja palika stavokli izsargajoties - tad vispar.... Ta ka ari virieti var saprast.
28.04.2012 16:35 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
MISS ieteikums ir labs :)
Mrs. A, es domāju, ka tas ir diezgan labs variants, jo viņiem ir tiesības zināt, ka viņiem būs mazbērns :) ja viņš negribēs to mazuli, tad ļoti iespējams, ka viņa vecākiem gan patiks viņu lutināt.. neturi to noslēpumā no viņiem :)
28.04.2012 16:36 |

Reitings 87
vecvecāki zin, ka esmu stāvoklī, bet nekādu ziņu līdz šim no viņiem nav bijis....
28.04.2012 16:44 |

10 gadi
Reitings 5929
Man prieks, ka neesi izvēlējusies "vieglāko" variantu un paturēsi bērniņu. Varu vien novēlēt, lai Tev ar bērniņu viss izdodas kā iecerēts :) !
28.04.2012 17:36 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Neapskaužama situācija.
Saprast spēju abas puses.
Centies daudz nekreņķēties. Sava bērniņa dēļ neatsakies no palīdzības, ko vari saņemt, gan no cilvēkiem sev apkārt, gan arī no valsts iestādēm.

Tomēr.. dod puisim mazliet laika. Tev kā sievietei ir vairāk iespēju aptvert notikušo, jo bērniņš ir Tavā puncī. Vīrietim šo ir mazliet grūtāk saprast un "sagremot". Iespējams, ka viņš attapsies, bet uz to arī dikti nepaļaujies.

Izturību Tev!
28.04.2012 19:29 |

Reitings 651
Draudzene, kad palika sāvoklī puisis arī negribēja bērnu.. Pagāja laiciņš viņš sagremoja to.. un viss nokārtojās.. Abi laimīgi audzina mazo..
Tev novēlu izturību ;)
28.04.2012 19:44 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Ja satiecies ar vecakiem un kas mainas no puisa puses, ieraksti te kautko!! Man gribetos dzirdet stasta turpinajumu!:) varbut, ka tiesam viss beigsies labi ar puisa naksanu pie prata!:)
28.04.2012 21:54 |

Reitings 87
Puiša vecāki attiecās tikties, pateica, lai mēs paši tiekam galā....

Protams rakstīšu, kas un kā turpmāk....

Ļoti ceru, ka nāks pie prāta puisis, tiešām ceru :(
28.04.2012 23:22 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kā izpaustos tā "nākšana pie prāta", ko vēlies sagaidīt? Materiālu atbalstu vai kopā būšanu?
29.04.2012 07:17 |

Reitings 2224
Ak dieniņ, nu tad te jau ir acīm redzams, ka vaina ir bijusi puiša audzināšanā, ja viņš uztaisa bērnu un pats neliekas ne zinis! Ja pat viņa vecākiem ir vienalga- tad nu jo vairāk ir skaidrs, ka tu neko labu vari negaidīt!
29.04.2012 09:33 |

Reitings 1531
Jā nu vecāki uzvedas tikpat stulbi kā čalis. Viņi būs vecvecāki, bet viņiem pilnīgi vienalga?! Gribas teikt kādu rupju vārdu :@
29.04.2012 09:38 |

Reitings 87
Es saprotu to, ka ja reiz puiša vecāki pateica, lai mēs paši tiekam galā, skaidrs ka kāds tēvs tāds dēls un viņi visi ģimenē tur ir vienādi, ja vecāki atbalsta dēlu uzskata ka tā ir mana problēma puisim visas iespējas nospļauties par šo situāciju....
Es tos vecākus esmu satikusi vairākas reizes, esmu šokā ka tagad kad viņi uzzināja šos jaunumus nebija neviens jautājums kā es jūtos, kā norit grūtniecība, vai man nav nepieciešams atbalsts utt, zinot ka viņi visi dzīvo tiešām ideāli un bezrūpīgu dzīvi. Pilnīgi NEKĀ. Dēls audzināts tāpat laikam un skaidrs ka tur nekas nemainīsies, es neko arī negaidu no viņiem, man vienkārši sāpīgi, jo cerēju ka puiša vecāki vismaz emocionāli atbalstītu, bet nekā....

Nu kā var būt vienalga ka mazbērns? Tas tomēr ir bērniņš kurš tik daudz prieku ienesīs neskatoties uz visu....
29.04.2012 12:12 |

Reitings 87
Es pieļauju, ka brīdī kad bērniņš piedzims, viņi varētu nākts visi pie prāta, bet kam tad tas būs tad vajadzīgs ja šobrīd esmu vispār pamesta un no laivas izmesta un liek man vienai peldēt pret straumi?
29.04.2012 12:15 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Mrs.A - Tu piezvanīji, pateici, ka esi stavoklī - un tā arī pateica - dari, ko gribi, Tava problēma?...
29.04.2012 12:18 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Manam brālim līdzīga situācija, meitene negaidīti palika stāvoklī, bet abi dzīvo kopā, īstenībā man grūti arī tā pieņemt nezināmu cilvēku ģimenē un no meitenes puses, vispār viņas vecāki ne santīmu nedod, mani vecāki vairāk palīdz, bet no pašas meitenes mūsu ģimene nevienu paldies nav dzirdējusi, ka pērkam ratus, jaunas drebītes un visādi citādi palīdzam.
29.04.2012 12:26 |

Reitings 87
Puiša vecāki zināja ka esmu stāvoklī jau vairāk kā mēnesi, es šoreiz vienkārši piezvanīju un pateicu ka vēlos aprunāties, ka emocionāli vienai ļoti smagi un tā un ka tomēr vēlos zināt viņu viedokli jo mazbērns viņu utt, uz ko atbilde bija- tieciet paši galā, nevēlamies jaukties un viss

Hayden Jums ir savādāk, es būtu neizsakāmi pateicīga ja kaut vai emocionāls atbalsts būtu :( man nav nekā no Tevis minētā un izskatās, ka neko arī nesagaidīšu :(
29.04.2012 12:48 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
A kāda velna pēc vecākiem būtu jājaucas jūsu attiecībās?

Ko Tu gribi - lai viņi liek puisim Tevi precēt? Lai liek kopā dzīvot? Tu viņiem esi pilnīgi svešs cilvēks. Un Tu pareizi raksti - mazbērns. Mazbērns nav viņu atbildība, bet Tava un puiša atbildība - paši taisījāt, paši tiekat galā. Viņi var kaut ko ieteikt, izteikt savas domas (ko jau ir izdarījuši), bet viņiem nav nekāda pienākuma tagad uzņemties atbildību par jūsu (Tava un puiša) bērnu, par Tavām un puiša attiecībām. Tā ka jātiek vien pašiem galā, neiesaistot vecākus.
29.04.2012 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits