Urīns + matu augšana?

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Vai kāda ir dzirdējusi par šo metodi, ka savu urīnu ieberzē matu saknēs to augšanai? :D Nē, šis nav kārtējais slimais topics. No vairākām gudrām sievietēm šo metodi esmu dzirdējusi, bet kaut kā jocīgi par to nopietni domāt... :D Kāda varbūt zina ko vairāk?
27.04.2012 10:16 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Varbūt (bet tiešām varbūt, varbūt, varbūt) urīns var palīdzēt, ja lieto ārīgi, BET nav jālej iekšās to, ko organisms atzinis par nederīgu un izvadījs laukā!
Placebo efekts un nekas vairāk.
27.04.2012 19:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Atceros, ka vidusskolā bioloģijā kaut ko stāstīja par to, ka kosmētikas ražošanā tiek izmantota urīnviela, vai kāda zin, kas tā ir patiesībā?
27.04.2012 19:55 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Katru gadu vismaz viens tautas metožu, kuri ir saistīti ar urinu,piekrifējs ārstē apdegumus Apdegumu centrā. Urins nav nekaitīgs, labā k nemeģināt
27.04.2012 20:21 |

Reitings 119
Reģ: 16.03.2010
Man patika kā viens ārsts teica: "Tiem, kuri dzer urīnu varu tikai ieteikt uzēst kakas!" :D:D

Domāju, ka mūsdienās šīs tautas metodes ir pārspētas ar visādiem smaržīgiem brīnumiem.
28.04.2012 10:11 |

10 gadi
Reitings 5929
Kumeliņ, taisnība tā ir :) Pati zinu vienu līdzekli, kas mammai agrāk bija :D Tajā līdzeklī bija arī placentas kkādi tur ekstrakti :D

Forši, ka uzrodas meitenes ar labām pieredzēm vai vismaz stāstiem :)
28.04.2012 11:47 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Urīnviela tiešām tiek izmantota kosmētikā, bet tā netiek ražota no urīna, nevajag pārprast nosaukumu.
http://www.bbfactory.lv/index.php?page=shop.product_details&product_id=510&flypage=flypage.tpl&pop=1&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2
28.04.2012 11:53 |

Reitings 159
Bērnībā biju izmežģījusi potīti, loti sāpēja un vēlāk sapampa kā bluķi, tā kā nācās ievērot gultas režīmu, bet bija vasara un citi skrēja, piem, bumbu spēlēt. Es ļooti lūdzos omei, lai mani izārstē! Lika pačurāt un šo urīna kompresi pielika man pie kājas :) zināt man tiešām pārgāja!
Par sīpolu var teikt, ka man bērnībā daudz smērēja, jo man it kā bijuši plāni mati! Vnk nodzina uz "0" un cītīgi smērēja! Šobrīd man ir fantastiski mati :) Nezinu vai tas ir sīpolu maskas nopelns :D
28.04.2012 12:25 |

10 gadi
Reitings 5929
Cik esmu lasījusi, ne visas kompānijas pievieno sintētisko urīnvielu... :D

ambers, iedvesmojoši! :D varbūt ir vērts provēt :D
28.04.2012 12:59 |

Reitings 339
par kādiem ārstiem tu runā? tikai šarlotāni iesaka ārstēties ar čurām.
Ja tev pateiks, ka var notievēt ēdot kakas, tu ēdīsi? Kas par stulbumu?!
Meitenes , kas notiek? Kas pēdējā laikā par tēmām???
WTF????
Taisi galvas ādas masāžu, un ņem talkā vecmāmiņas receptus (maskas no sakultām olām, rupmaizes un kefīra maskas, izvāri nātres un ar to ūdeni noskalo jau nomazgātus matus,ēd ar kalciju bagātu ēdienu un neaizmirs par D vitamīnu - jo bez tā kalcijs neiesūcas, nopērc Dzintars antioksidanta balzāmu matiem,(pārbaudīts- nepārprotami labs)utt)
galu galā aizej pie trihologa!
vai tad tiešām uzreiz ar stulbumu jānodarbijas?!!!
28.04.2012 13:37 |

Reitings 339
starp citu ūrinā ir daudz amonjaka. vai dzirdējāt, ka Islandieši senos laikos zvejoja haizivs un gaidīja, kāmēr tas sapūtīs, roka iekšā zemē un tad tikai pec kāda pusgada to ēda, nu tātad ir tāda liela, ka viņu vietējiem haizivīm nav ūrinpūšļa un aknas, tāpēc viss amonjaks, kas izdalās ar ūrinu - tiek zivs gaļā, un to nekādā gadījumā nevar ēst...var noindēties.
Respektīvi: var ēst tikai tad kad tā zivs jau ir sapūvusi (nav garšīgi, tomēr nav arī indīgi) Islandes iedzīvotājiem nebija citas izvēles.
Jā jau sēnie cilvēki saprata, ka no tā nav labuma, priekš kam 21 gadsimta iedzīvotājiem to ir jādzer???
Es nerunāju par sēno tautas metodi:pačurāt uz brūces(tas tiešām ir pirmā palīdzība, kad pie rokas nekā nav)
pff, bišku ar galvu jādiomā
28.04.2012 13:46 |

10 gadi
Reitings 5929
Pirmkart, tikai interesejos, vai kada par to ko zina.
Otrkart, ja Tu spetu izlasit citigak, tad teicu jau,ka popularakas metodes jau ir provetas ieskaitot Dzintaru.
Treskart, ja jau tas ir pilnigas mulkibas un curas ir indigas, tad puse Indijas butu nospragusi.
Ceturtkart, savu agresiju paturi pie sevis.
Piektkart, paldies par viedokli!
28.04.2012 14:28 |

Reitings 847
Paldies, jā un šī tradīcija viņiem joprojām ir - vien reizi gadā ir speciāli svētki, kurā viņi ēd slaveno "pūdēto zivi" .. Vienreiz pamēģināju ar to arī pietika, intereses pēc - drausmīgi pretīgi, garša vēl tā bet smaka ir vnk vāks :D :D pa rubli, bet vietējiem daudziem patīk.
28.04.2012 14:34 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
stulbas, kas stulbas. drīz sūdus vakariņās uz šķīvja servēs.
28.04.2012 21:20 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
ir dzirdēts par šādām lietām un liekas absolūti nepareizi te tagad norādīt, cik viena vai otra ir stulba, ka atļaujas kaut ko tādu iedomāties. tur jau ir tas, ka tās lietas, kas mums izraisa pretīgumu, arī urīns, patiesībā var palīdzēt. ja smērē matu saknēs, nesaredzu, kāpēc lai tas būtu kaut kas kaitīgs. un runājot par urīna dzeršanu, var noindēties,ja par daudz dzer. dienā vai pat vairāku dienu posmā ir noteikta deva, cik drīkst, ja nemaldos, pāris malki, ja dzersi pudelēm, ātri kājas atstiepsi. šeit darbojas princips - kas par daudz, tas par skādi.
bandita, pati diez cik gudra neesi, ka nezinot ne nieka, bet ieraugot vārdu - urīns + mati, atļaujies citus nosaukt par stulbiem. ;) vismaz meitenes, kuras izmēģina tautas līdzekļus, zinās daudz vairāk kā tikai par veikala produktiem un šajā ziņā būs izglītotākas.
28.04.2012 21:45 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
midnight_rose

Runa arī par to, ka ja pēc neizsargāta dzimumakta izdzer Colu - nepaliksi stāvokļī. Vai arī ja apsēdisies karstā vannā un iedzersi 100gr šņabja.
Arī runā, ka ja esi stāvokļī - ziemā jāiet kailai peldēties diķī, un notiks spontāns aborts.

Ja klausīties visu, ko runa cilvēki - var tādus jokus saspēlēt ar veselību, ka mam-ņe-gorjuj.
28.04.2012 22:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
midnight rose +!Es arii esmu daudz dzirdeejusi par uriina terapiju!Vispaar pedeejaa laikaa tiesi seit cilveeki loti daudz sliecas uz dazaadaam terapijas metodeem,kuras "sen aizmirstas"...!Pati neesmu meeginaajusi,tomeer nesaku ,ka tas ir kaut kas neiespeejams...!:)Taa pati sperma tacu arii loti veseliiga !
28.04.2012 22:32 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
julenok - to vispār katrs individuāli izvērtē, klausīt tam, ko raksta forumos vai nē. es personīgi nekad neuzsāktu kaut kādu kūri, kaut vai to pašu urīna kūri, jo esmu salasījusies daudz info internetā un tagad viss būs baigi labi un tā. vienmēr vajag pakonsultēties ar speciālistiem un domāju, ka citas meitenes to lieliski apzinās.

Emanuelle - tieši tā,bet cilvēki principā atsakās no tā, kas tieši varētu palīdzēt, jo vienkārši nevar pārkāpt pāri tai domai - tas ir pretīgi. es neizslēdzu šādu iespēju kādreiz kaut ko tādu pamēģināt, ja tas būs nepieciešams, vajag iemācīties domas mazlietiņ aizbīdīt otrajā plānā un būs ok viss :)
28.04.2012 22:43 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Cik esmu lasījusi, ne visas kompānijas pievieno sintētisko urīnvielu...

:D
Var iet nodot par maksu? :P
28.04.2012 23:23 |

Reitings 235
Reģ: 04.04.2011
no savas pieredzes... kad biju mazina, vectetins tiklidz pachuraju uz podinja tas churinjas izdzeera. nezinu vai palidzeja un kluva labaak, bet to vinjam bija ieteicis vecs, vecs izbijis arsts. tiesa vectetinjam bija veezis, bet cik mammiite stastijusi - bijis daudz vieglaak. bet ja ta padoma - maza berna urins ir nekaitigaaks , taadu domu es pielauju!
28.04.2012 23:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii tagad atcerejos no manas dziives interesantu lietu!Manam krusttteevam bija riikles veezis(varbuut atcereejos ,jo tiesi darbaa viens viirietis ir ar tiesi so diagnozi)Tas ir sausmiigi ,neko nevar noriit beigaas !Cilveeks izdilst ,bet veeleesanaas dziivot ir liela!Cik zinu ,visi veeza slimnieki vienmeer loti ciinaas!
Atceros krustteevam ieteica eest sliekas!Es toreiz vispaar neticeeju pilniigi nekam taadam,kaa tautas liidzekli!Atceros ,ka vins pagarinaaja savu dziivi uz paarris meenesiem!
Kaadreiz cilveeki keras pie "salmina",ja nekas nepaliidz ,kapeec nemeeginaat -neko taapat nezaudee!Tas fuj ,riebjas utt ir tik viegli pateikt ,bet ja labi padomaa-es laikam dariitu visu ,lai kaut ko dariitu lietas labaa...!:)
29.04.2012 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)