Esmu nikna, sapīkusi, uzpūtusies. Savā augstskolā, neminēšu kurā, uzzināju, ka no viena skolotāja var nopirkt bakalauru, reāli samaksāju 300 Ls, bet man atsūta tādu sūdu, ka tagad nezinu kur likties. Darbā bieži parādās, ka maģistra darba autors raksta un informācija ir rakstīta(tā vismaz skatās) par 2008., 2009. un biku par 2010. gadu un vietām rindkopu beigās iesprausts par 2011. gadu, kas izskatās drausmīgi. Daudzas rindkopas iekopējot google izmet apollo un lursoft rakstus. Aizsūtīju vēstuli tam skolotājam, šis saka, ka tā jau redz esot piekasīšanās. Ko man tagad darīt? Esmu uz izmisuma robežas, visu darbu pārtaisīt man nav laika, jo darbs, turklāt naudas, lai nopirktu citu, man arī nav. Un vispār izskatās, ka tas darbs jau vienreiz ir nodots kā maģistra darbs, tagad tikai piemests klāt. Teorijā ir pat līdz 3 lpp, kur nav atsauču, izmantotas vien 3 grāmatas un izm.lit.sarakstā parādās daudz vairāk. Laikam jāņem akadēmiskais un jāgaida gads, pa kuru pamazām jāvāc informāciju. Tā raudiens nāk, ģimene būs vīlusies un nauda, kas man ir liela(VIsi mani ietaupījumi) izmesti vējā. Iepriekš biju dzirdējusi, ka vairāki no tā pasniedzēja nopirkuši un darbi labi, tik man tagad šitā veicas. :(