kuššššš, man šķiet nožēlojami, ka tevi tas tā aizskar, teju vai līdz histērijai. Un cik izglītības atbalstītāju/brēcēju tālu tiek? Es pati mācos, bet jēgu tam neredzu. Tas gan vairāk saistīts ar to, ka konkrētā joma Latvijā neeksistē un tādēļ nāksies vien man pašai sev novēlēt laimīgu ceļu un braukt uz ārzemēm mācīties tālāk. Taču, atkāpjoties no manas situācijas - es mācos kursos, kas ir saistīti daļēji ar radošu jomu, taču man šķiet, ka es tur esmu viena no retajām, kura vēl studē, kādiem 60% jau ir vismaz bakalaurs. Tad nu jāsaka, ka visi šie cilvēki tur mācās jo ir vīlušies savā papīrā un meklē kaut ko citu, kaut ko jaunu, savādāku un pie tam nemaz nav saistīts ar to, ko viņi ir mācījušies.
Diemžēl, es Latvijā neredzu tendenci tam, ka tie, kas mācītos sasniedz vairāk. Es redzu to, ka sasniedz vairāk tie, kuri dara un ir apņēmīgi. Es personīgi, gribētu nestudēt, bet nevaru, jo neesmu tik aktīva lai varētu konkrētajā jomā iefiltrēties. ;) Kontaktu iegūšana industrijā ir viens no iemesliem, kādēļ mācos.