Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skaista pavasara jaciņa, plēstie džinsi - KUR? :)

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Meitenes, varbūt kāda pēdējā laikā staigājusi pa veikaliem, redzējusi? Man nu ļoooti vajag, bet nav tik daudz laika, lai visu iztaigātu. Biju pirms kāda laikam Plazā, nekas tā nekrita acīs, gan jau jaunās kolekcijas arī nav tik bieži, lai tagad būtu kkas super jauns atvests :)

Varbūt vienkārši padalaties, kuros veikalos pērkat foršas džinsu bikses (ar to es domāju diezgan šauras, būtu super, ja būtu vēl ar kādiem plēsumiņiem) un pavasara jaciņas ( vēlams krāsainas, bet nu nezinu vēl kādu konkrēti gribu)
Veikali var būt arī ne-tirdzniecības centros, galvenais ne tirgū vai titānikā, ne tāpēc, ka esmu nezin kāda izvēlīgā, bet tāpēc, ka tur vnk nav iespējas normāli pielaikot, + visu laiku jāklausās, cik superīgi izskatās, un ka noteikti jāpērk :D

Mīļš paldies :)
26.04.2012 17:20 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
neesmu staigājusi tagad, bet parasti man ļoti patīk bershkas un pull&bear veikala džinsu modeļi, tur arī visbiežāk ir ar visiem plēsumiem un tādas tīri foršas.
jaciņas, ja tu runā par trenčiem, tad tie, man liekas, tagad ir visur :D arī iepriekš minētajos veikalos ir skaistas jakas. vakar biju bik bok , bet ne LV, gandrīz izkusu uz vietas, kāda izvēle un jau visādi skaisti bikini un kas tik vēl ne.. :O nesalīdzināt ar mūsējo bik boku.
p.s. ja tu vari izbrīvēt laiciņu, tad pastaigā pa tiem stūra veikaliem centra, bieži vien tur var tiešām skaistas lietas piemeklēt :)
26.04.2012 17:27 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu varbūt būs jāaizbrauc uz Plazu tad, Alfā ļoooti bieži no 34 - 36 vairs neko nevar dabūt :D :) Lai gan nesen bija tas šoping night

Jā, ja kāda zināt precīzus mazo veikaliņu nosaukumus + adresītes, būtu pavisam jauki :)
26.04.2012 17:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits