Ja kaut kas mūs dara nelaimīgus, tad tas ir jāmaina.
Tavā gadījumā, ir jāatstāj šis cilvēks, lai dzīvo savu dzīvi ar pudeli.
Un mani kaitina, kad meitenes uzreiz domā ko teiks vecāki, draugi, radi.. kāda starpība ko teiks...? tā ir Tava dzīve. Ja Tev tā ir labāk tad Tu maini. Viņiem atliek tikai saprast, nevis uzdot kaudzi jautājumus un brīnīties.
uz kādiem 98% esmu pārliecināta, ka tavējie tuvinieki nemaz nezin par drauga iedzeršanām un rokas palaišanām.... noteikti neesi neko teikusi. Ja būtu stāstījusi tad Tev pašai nemaz nerastos jautājums - ko viņi varētu padomāt...
Man 17 gados bija pirmais puisis, kurš arī iedzerot kļuva agresīvs, un tikai pret mani, es biju visam ļaunuma sakne.. un viņam arī gadījās šad tad mani pagrūzt. Un es jau dzīvoju pie viņa, gribēju aiziet, bet nezināju kā atgriezties pie mammas..vēl jo vairāk, viņš nemaz nelaida mani prom ārā no dzīvokļa, kad teicu, ka eju prom :D vesela drāma..... Atlika man tikai pateikt mammai, ka ir pacēlis pret mani roku, visas problēmas un domas par to kā tikt prom - pazuda.
Saņemies un mīli sevi.
28 gadi iespējams ir tikai Tavs sākums, sākums īstai dzīves baudīšanai, nevis lūkoties uz dzērāju blakus..