Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viens no smagākajiem rītiem manā mūžā....

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Lūdzu palīdziet ar kādu padomu, atbalstu vai vienkārši labu vārdu.... esmu noraudājusies visu nakti , tagad darbā esmu, bet arī ir pēc 5 minūtēm nāk raudiens virsū , kā turēties?
Ar savējo esam kopā 7 gadus , un tagad domāju iet prom. Vakar sadzērās , aizgāja ciet širmis un man uzbruka :( Kad sadzeras, viņs vienmēr ir agresīvs bet nu šitas ir par daudz priekš mani.
Tagad tik daudz domu galvā , visu laiku esmu savu dzīvi domājusi un projicējusi ka būšu ar viņu. Es tagad jūtos kā no laivas izvesta.... ko man darīt? Galvā tik daudz jautājumu, kā ar visām mantām, ko ģimenes teiks,v ai man vispār kādam teikt kas ir noticis, jo mana ģimene taču viņu mīl un ir kā savējā. Un kā es dzīvošu bez viņa jo es mīlu un visa jūtas ir...... ak Dievs Piedodiet par tik negatīvu diskusiju no rīta, bet es nezinu kur likties :(
26.04.2012 09:30 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Man liekas,ka vajag izveidot vienu topiku ar to cūku ( sory par izteicienu) detalizētu sarakstu, v.,uzv.,p.k., darba vieta utt,lai nākamās nabadzītes neuzķertos un tiem idiņiem.
Turies meitene,esi stipra. Nekādus padomus nedošu,tev pašai jādomā kā rīkoties :)
26.04.2012 09:33 |

Reitings 28
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!:)
Varbūt nevajag strebt karstu. Padomā, izanalizē par un pret! Es pirmkārt mēģinātu izrunāties ar viņu un pateikt ko jūtu un domāju. Arī manējam bija problēmas ar alko. (līdz uzrukumiem īsti netikām) un es pateicu, ka ilgi šādu dzīvi neizturēšu un kurā brīdī mērs būs pilns nevar zināt. Viņš cenšas mainīties, nav iknedēļas tusiņu un ja ir kāds tusiņš tad dzer mazāk. Protams, nebūs tā, ka uzrezi vienā dienā vairs pēkšņi nedzers, tas notiks pakāpeniski. Un tev ir jābūt ar lielu pacietību! Padomā...
26.04.2012 09:35 |

Reitings 2728
7 gadi ir tiešām ilgas attiecības, ticu, ka ir ļoti smagi. Ja Tev ir kur palikt un pārvākties, domāju, ka tas ir jādara, lai vari apdomāt kā tālāk dzīvot. Viņš bieži tāds agresīvs bijis?
26.04.2012 09:37 |

10 gadi
Reitings 1698
Es arī nemācēšu iedot nekādu padomu, bet uzskatu, ka rīkojies pareizi. Lai arī cik stipras jūtas nebūtu, ja viņš sācis brukt Tev virsū, tad tas noteikti atkārtosies vēl un vēl... Tu noteikti esi pelnījusi ko labāku par agresīvu dzērāju. Turies un atceries, ka pēc melnās svītras vienmēr nāk baltā! :)
Par to, ko teiks ģimenes, Tev jādomā vismazāk - tā tomēr ir Tava dzīve! Un Tava ģimene pat ja nebūs apmierināti, tāpat galu galā Tevi sapratīs un atbalstīs, Tu taču viņiem esi vistuvākais cilvēks, nevis Tavs draugs. :)
26.04.2012 09:39 |

Reitings 449
Jā viņam ir pamatīgas problēmas ar alko. Esmu ar viņu par to runājusi daudz un dikti, arī viņs pat grib atmest, bet nespēj, pārak liela tā atkarība. Un jā, kad iedzer, ir no agresīvajiem. Ir jau iepriekš bijuši konflikti ar grūstīšanos, pēc kruiem vins ir nosolījies tā vairs nedarīt. Bet ne tik traki kā vakar nav bijis
26.04.2012 09:41 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
nedomā ko teiks ģimenes,domā par savu drošību.
labāk esi viena un centies būt laimīga.

iedomājies,ja būsi ar zilu aci,ko tad teiks ģimenes. domā par sevi

es aizietu prom uz kādu mēnesi,lai apdomājas,lai padomā ko ir zaudējis un pa to laiku ieteiktu padomāt Tev,vai viņš ir īstais.
jo pieradumam ir liels spēks..
26.04.2012 09:44 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu jāiet ārstēties tad viņam, 7 gadi tomēr ir ilgs laiks,un nevar jau cilvēku izmest miskastē,protams , uzbrukumi nav attaisnojami, bet varbūt tu kaut kā izprovocēji viņu..es jau viņu neattaisnoju, bet nu varbūt viņam kopā ar viņa gimeni vari kā palīdzet , ko viņa gimene saka par so uzbrukumu? es jau pirmāmkartām būtu izstastījusi viņa mātei
26.04.2012 09:45 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Nu aizej mājās, mēģini izrunāties....

Zini, ja es būtu tavā vietā, man liekas pēc rokas pacelšanas, manī būtu daudz kas mainījies un arī manās jūtās... Ģimenei es noteikti izstāstītu, ne jau visu sīkumos, bet pateiktu noteikti. Un palēnām sāktu domāt atkāpšanās plānu. Tu saki, nekas nemainās- tad padomā, vai esi gatava būt ar šādu cilvēku kopā?
26.04.2012 09:46 |

Reitings 2728
Man jau šķiet, ja tas notiek atkārtoti un cilvēks netiek galā, ir jāvācas ārā no kopējā mājokļa un kaut uz laiku jāpadzīvo atsevišķi. Iespējams, tas viņam kalpos par pamudinājumu sākt sevi kontrolēt. Ja līdz šim cilvēks tikai sola laboties, bet to nedara, turklāt Tu arvien esi ar viņu - varbūt tieši tādēļ viņš necenšas? Cilvēki izārstējas ne tikai no dzeršanas, bet arī no narkotiku atkarības, ja paši to vēlas - no malas runāšana tiek uztverta tikai kā traucēklis.
Nopietni, manuprāt, Tev jāpadzīvo kaut kur citur, jo tas tomēr ir riskanti - cik pasaulē sieviešu neaiziet bojā (tiek neatgriezeniski sakropļotas) tieši no draugu/vīru rokas? Kad cilvēks ir sadzēries, tas vairs nav tas cilvēks ar ko Tu esi nolēmusi kopā dzīvot, tātad būtībā viņš ir neparedzams!
26.04.2012 09:47 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
mrssmith, un esi stipra un dodies prom. Akoholiķi nepārmācīsi, lai arī kā viņš Tev skries pakaļ un lūgsies un Tev tiešām gribēsies ticēt... bet alkoholiķis ir diagnoze.... diemžēl. Un rokas, rokas... pietiek palasīt tik daudz dzīves pieredzes, kad ir jau skaidrs, ka nekas nemainās.. sākumā rokas, vēlāk mazas pļaukas, vēlāk jau nekontrolē sevi vispār... TURIES!!!! Un ātrāk prom no tāda.
26.04.2012 09:48 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man bija 5 gadu attiecības un arī musm ģimene sju bija savienojušās bezmaz vienā.. bet sapratu, ka mīlestība, kas mūs itkā turēja kopā bija tikai pieradums... un pieradumam ir lielāks spēks gan par mīlestību, gan visu pārējos.. nenormāls spēks...

es aizgāju tikai tad kad atradu netīšām citu, tā vienkārši pats no sevis uzradās un tajā brīdī, kad sapratu, cik jaunais puisis ir foršš, nebija ne kādu emociju pret veco... vien nodomāju.. ehhh pēdējie 2 gadi dēļ pieraduma vien bijām kopā un viss... Sačakarēti divi gadi, kur strīdi mijās ar mīļajie majukajiem brīžiem, bet viss jau bija zināms, jau varēju nolasīt domas...
26.04.2012 09:50 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Lai kodējās, citu risinājumu te neredzu, ja jau tā atkarība tik liela.. ;)
26.04.2012 09:51 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
ja pts grib atmest,tad es ieteiktu aizvest un nokodēt.
nav sāpīga procedūra,bet paziņas jau gadiem nedzer.bet jārēķinās ar to,ka ja atsāks - tad nu gan vairs ārā no tā purva.bet tiešām iesaku, tāpat kā ir adatu terapijas. par to efektivitāti gan nemāku teikt,bet kodēšana ir ideāls variants.
ja pats apzinās un vēlas.
manā radu lokā ir cilvēks,kas nedomā,ka ir dzērājs, tādēļ cīnīties un kaut ko pasākt ir bezjēdzīgi.
26.04.2012 09:53 |

Reitings 2728
mrssmith, Tavs draugs saprot (atzīst), ka viņam ir problēmas ar dzeršanu? Vai, viņaprāt, problēmas ir visiem citiem?
26.04.2012 09:56 |

Reitings 449
Viņs atzīst, ka viņam ir problēmas. Tad es pretī saku, ka vajag ārstēties, meklēt speciālsitu palīdzību vai kā. Uz to viņs atbild ka pats tikšot pamazām ar to galā. Lieki teik ka nekā viens pats viņs nekur netiek
26.04.2012 10:02 |

Reitings 357
Atnāca mājās un tevi klusējošu izrāva no gultas un sāka sist?
26.04.2012 10:02 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ja man kaut reizi iesistu... man vairs nebūtu šādas domas un diskusijas... saprotu var gribēt palīdzēt cilvēkam kurš ir alkoholiķis ( ja viņš to neatzītu, tad arī jāmet ar roku) , bet cilvēkam kurš paceļ roku pret tevi ir jāsaka ATĀ.

Ir viena dzīves patiesība CILVĒKI NEMAINĀS... tas notiek uz laiku, citreiz uz ilgu laiku, bet vienalga pēc laika atkal ir kā BIJA... nav jēgas.
26.04.2012 10:06 |

Reitings 2487
nu tad uzstādi ultimātu. vai nu tu brauc kodēties, vai es eju prom...
26.04.2012 10:13 |

Reitings 449
Nē, atnācu mājās, viņs jau bija iedzēris, dzēra visu vakaru. Es tikmēr pie sava datora savā nodabā strādāju. Jo vairāk sadzērās jo vairak visādas glupības saka runāt, runā pats ar sevi , sadomājas visu ko. Es vispār ar viņu neiesaistījos ne sarunās neko , jo zinu ka ar dzērušu nav jēgas runāt un tālāk no konfliktiem. Bet tad viņs saka blaut man virsū un tad sākās....
26.04.2012 10:13 |

Reitings 2487
tā jau saka -ja iesit 1x, tad noteikti sekos arī 2-3x..utt....

jau ar pirmo reizi,kad roka tiek pacelta, vai tiec grūstīta - jau ir jātinas prom,jo cilvēki nemainās....
26.04.2012 10:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!