Mazie ikdienas pārsteigumi

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tā...uzcepu vēl vienu diskusiju par ko domāju.
esam mīļš un saticīgs pāris.kopā gan nedzīvojam,bet esam dzīvokļa meklējumos,bet ne par MUMS ir stāsts. Arī problēmas,ko atrisināt te nav.
tātad...man ikdienā ir vēlme savam puisim nopirkt visādus štruntiņus.kā mazus pārsteigumiņus.
piemēram mīļu telefona piekariņu, vai atslēgu piekariņu ar mūsu foto, vai nopirkt inčīgas zeķes.
viņam tas patīk. katru reizi viņš par to priecājas.
Jāpiemin tas,ka man darbs beidzas laicīgi un man ir vairāk laika staigāties pa veikaliem utt,bet manam puisim darbs beidzas vēlu un viņam veikalu staigāšana izpaliek.vien brīvdienās...
tātad - varat nojaust,kur tas ved:D
reizēm gribas,lai arī mani tā pārsteidz...braucot pie manis viņš man nopērk meloni, šokolāde vai pērk saldumus,ja prasu un pati izvēlos...
es pilnīgi nevaru pateikt neko sliktu par viņu attiecībā uz attiecībām, gādību vai ko citu.
svētkos vienmēr apsveic utt...
šī pat īsti nav mana sasāpējusies problēma. vien iedomājos..:D
bet gribās kaut ko tādu negaidītu..kādu pūciņu pie telefona, vai jaunu atslēgu piekariņi..:)
reāli es saprotu,ka viņam nav laika pat nopirkt kaut ko...
man vienmēr ir vēlme kaut ko izdomāt utt. uzdāvināt un tāpēc gribas saņemt kau ko pretī..:)

kā ir jūsu attiecībās? kādi ir jūsu ikdienas prieciņi? vai apusēji?
24.04.2012 21:06 |

Reitings 2487
nu tev tā varētu likties,ja jums tas nav pieņemts...
ja tagad tavs ne-romantiskais vīrietis pēkšņi sāktu b't super-duper salds ar visādām citām cukuraināsm lietām,tad tu sāktu justies nebrīva...tur nu es tev piekrītu.
bet ja jau 3 gadi tas ir abpusēji,tad neviens no mums nejūtas nebrīvi...
25.04.2012 14:04 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Visvairāk besī tie gadījumi, kad puisis pasaka, ka gribēja uzdāvināt vai izdarīt to un to, bet pārdomāja :D baigais prieks :D
25.04.2012 14:44 |

Reitings 2487
:D
manējais,man uzdāvina gredzenu uz dz.d..ar tekstu "es tev noskatīju baigi smukās kurpes. skatlogā bija, gāju garām. tev ļoti piestāvētu, bet tad pārdomāju."
kurpes ir mana vājība...
25.04.2012 15:02 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ajj, es viiispār neesmu romantiska, mani visādi sirsniņpasākumi absolūti nesajūsmina un droši vien tieši tas ir iemesls, kāpēc man gadās tādi vīrieši, kuri grib mani tādos veidos iepriecināt. :-D
Bet dažreiz ir arī tā ļoooti forši, piemēram, atceros, kad tikāmies pie jūras, vīrietis atnesa pirmo zemeņu kasti - pilnīgi negaidīti un tā. :-) Vai arī, kad bijām katrs savā valstī, uz vienu mazo jubileju, zvanīja man un teica, lai nokāpju lejā, kur mani sagaidīja viņa draugs ar rožu pušķi un vīrieša apsveikuma vārdiem.. Apraudājos. :-)
Bet mani vairāk sajūsmina tādi ikdienas šķietami sīkumiņi, tāpēc vispār nedomāju, ka ir jāsatraucas, ja ikdienā viss ir labi.
25.04.2012 15:23 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Salome +
Bet mani vairāk sajūsmina tādi ikdienas šķietami sīkumiņi, tāpēc vispār nedomāju, ka ir jāsatraucas, ja ikdienā viss ir labi.
25.04.2012 15:32 |

Reitings 357
Mums ir tā, ka par cik arī daudz sanāk strādāt, mēs vismaz vienu dienu nedēļā veltam viens otram, aizbraucam uz atpūtas namu, noteikti izejam paēst ārpus mājas un neizpaliek vannā iešana.
Ar tādām dāvaniņā, principā brīvdienās, tagad mīļotais atbrauks no komandējuma, savedīs visādus brīnumiņus, savukār es viņu iepriecinu pati ar sevi :)!
25.04.2012 15:36 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Pirmkārt, es uzskatu, ka vairums vīriešu tomēr ir racionāli domājoši. Viņi nepiešķir tādu nozīmi puķēm, salkanām lietiņām, sirsniņām utt. Vairums romantisko filmu čakarē sieviešu domāšanu.
Vīrs mani pārsteidz ar dažādiem sīkumiem ikdienā - puķēm, kādu kārotu našķi utt. Taču man jau tas vecums ir pāri, kad gaidītu no otra sirsniņlietas u.tml. :)
25.04.2012 15:45 |

Reitings 2487
mums ir tradīcija..mēs katru gadu vasarā braucam uz jūru, uz viesu namu. (Saulkrastos ir ļoti iecienīts mums viens) Izslēdzam telefonu,lai visi draugi, radi un kaimiņi mūs liek mierā un vienkārši baudam relax pie jūras. sapērkam paiku un zvilnam saulītē...eh...kā es dievinu silto laiku.
es vispār jūru dievinu...es varētu tajā dzīvot..ūdens kā tāds pievelk un tas klusums un nav ne jāstresso par neko, vienkārši atpūšamies no darbiem un ierastās vides.
25.04.2012 15:47 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
lasot šo visu, aizvien aizdomājos, kādēļ mans draugs ir visvisādi ļoti labs, bet šajā ziņā pilnīgi bezcerīgs. un aizvien vairāk saprotu, ka man kā sieviešu kārtas būtnei tādas uzmanības un mīļuma izrādīšanas sāk drusku pietrūkt.
labā nozīmē apskaužu jūs :)
25.04.2012 16:46 |

Reitings 453
Lasīju diskusiju un smaidīju!
Daudzām no jums tik jauki pārsteigumi bijuši , tas vien liecina , ka ir jānovērtē attiecībās viss labais un mazāk jādomā par slikto.
Un tām , kas vīpsnāja , par piekariņu - jā , arī man tādas lietas nepatīk , bet cik cilvēku tik viedokļi .
Un, manuprāt, ir jauki , ka diskusijas autorei ieejot veikalā kāds nieciņš asociējas ar viņas draugu un viņa to viņam nopērk . Un par to , ka vīrieši vairāk ir pratiķi - nu ne visi , un ir kam patīk mazs nieciņš uz ko paskatoties iedomāsies par savu sirds dāmu!
Veiksmi jums visām :)
25.04.2012 21:46 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Piedodiet, atvainojies, bet mani shkjebina no sievishkjiigi salkaniem viirieshiem :D Man vajag viirieti, nevis kko pa vidu starp sievieti un viirieti. :D
Man viens taads bija, beigaas jau tas viss bija taa liidz kaklam, ka gribeejaas beegt, bet shis veel par preceeshanos saak runaat :D
25.04.2012 22:14 |

Reitings 2487
Luca - kā saka, sūdīgi tev!:D
25.04.2012 23:06 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
jau ilgstošās attiecībās man ir citas vajadzības, kā "nieciņi un pārsteigumi ikdienā". Tas, manā uztverē ir vajadzīgs un tas ir normāli aplidošanas un randiņu periodā, vēlāk ir citas vērtības un pārsteigumi paliek svētku un citām svinamajām dienām.
26.04.2012 09:55 |

Reitings 2230
manējais arī praktisks, galīgi nav romantiķis :D bet mums ir tāda lieta, kā arlabunakti buča un labrīt buča, kas ir obligāti jāiedod katru reizi bez izņēmuma. pat tad, ja viens no mums jau slēdzas ārā. Un viņš mēdz brokastis pasniegt gultā, kamēr es guļu un tas jau ir woow, jo viņš ir TĀDS guļava, ka var mierīgi nogulēt līdz 3jiem dienā.. Parasti arī uzturamies vienā telpā, ja daram katrs savas lietas un tāpat pievēršamies viens otram. Ejam reizē gulēt.
Man arī ir niķis naktī gulēt ar zeķēm un viņš man viņas sameklēt, ja es aizmirstu :D
Nezinu, kādam tas ir nekas, citam kaut kas :) Arī šādi sīkumi man patīk un liekas mīļi.
26.04.2012 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits