mani neiepricina tik loti plikas, materialas lietas, ka ikdieniski sikumi, kas tomer ir tik loti patikami.
piem. atverot acis no rita es redzu kuposhu kafijas kruzi un vinju tik laimigu :)
man patik apzina, ka mans virietis par mani zina vairak neka es pati , iegaumejot, kas man garso/negarso , kas patik/nepatik . patik, ka neludzot no veikala atnes manu milako sulu, vai izdoma, ko taisit vakarinas, lai man par to nav jadoma. ta ir ta kopa dzivosanas burviba. mazi laimes britinji, kas sasummejoties tevi celj debesiis! :)
es nevaru teikt, ka tieku lutinata un nesata uz rokam, bet ar vinja ricibu es esmu laimiga. man patik, ka par mani rupejas, ka mani aizstav, ka varu justies trausla, jo zinu, ka blakus vienmer buus tas "muuris", kas mani pasargaas. taa ir mana romantika.
ir, protams, bijusi brizi, kas liek spiegt, kliegt no laimes un mesties vinjam virsuu un kliegt cik loti miilu - spilgs piemers - tad kad nedzivojam kopaa, ejot pie vina , caur tadu nelielu mezhinu, ziemaa...uzburiet ainu! :D es nogriezos no ielas, lai ietu cauri tam mezinam, kas mani vnm biedeja mazliet, es eju un nesaprotu, kas notiek ... abaas cela puses, visa taa celja garumaa, caur mezhu, sniegaa sadegtas sveciites...nodomaaju - ohh , cik forshi, kaads pastradaajis...eju taalak, zvanu draugam, staastu ar sajuumu un vinjsh teelo, ka neko nezina , ka ies paskatiities...un lieki teikt - izgajusi caur taa mezha burviibai galaa staav vinjsh ar divaam kruuzeem karstviina. es toreiz piespiedzu mezhu kaa mazs beerns! :D nekas skaistaaks vel nav bijis piedziivots. taads ir mans viirietis! :) p.s. es veel toreiz dusmojos, ka vinjsh nenak pretii , zinot cik man ljoti nepatik vienai caur to mezhinu iet, mazums kaads maniaks. :D