uzmešana kompleksiem

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Hei, hei.
Nav noslēpums, ka man ir problēmas ar sejas ādu. Tā jau nebūtu tik traki, bet skatu pamatīgi pabojā pleķīši no pinnēm (tās medicīniski nesauc par rētām), kas itkā pazūdot 4-6 mēn laikā. Tāpēc ikdienā lietoju tonālo krēmu.

Lieta tāda, ka gribu beigt to darīt. Gribu savākt to "drosmi" iet kkur bez tonālā, jo bieži vien, tā izskatās pat trakāk nekā bez, bet ir radies pieradums ..tāda kā maza atkarībiņa no iespējas paslēpties aiz tonālā. Līdz ar to ir grūti izturēt ilgas dienas ārpus mājas un negribās kkur iet, jo zinu, ka atkal jākrāmē tonālais būs un čakars.. tāpēc tas viss man diezgan lielā mērā pabojā dzīvi.

Pie jums griežos ar varbūt kādu pieredzes stāstu..kad nelietojot tonālo, sejas ādas stāvoklis tieši uzlabojies vai kaut ko par to, ar kādu attieksmi jūs dodaties ielās, kaut zinat, ka sejas āda neizskatās patīkami. Gribu sejai ļaut elpot, bet ir tāādi kompleksi par to.. eh.
24.04.2012 20:08 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vari pamēģināt kādā aptiekā paprasīt paraudziņu. Ja būs, tad iedos.
24.04.2012 20:43 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Yummy, nu nezinu nezinu, man kā reiz ir kombinēta sejas āda. Man šķiet, ka ja pirms tam "apstrādā" T zonu ar toniku, matējošu krēmu vai ko tamlīdzīgu un uzklāj tonālo, kas nesatur eļļu, nekam tik trakam nevajadzētu notikt. Ja nu galīgi traki, vienmēr var ielikt somiņā kompakto pūderi (kādu no tiem puscaurspīdīgajiem) un ar pavisam, pavisam minimālu tā daudzumu labot situāciju.

Bet uztraukties, ka kaut kas paliek uz drauga drēbēm ir muļķīgi. Sievietes lieto kosmētiku, tas nevienam nav noslēpums, var gadīties šādi gadījumi arī ar tušu vai lūpu krāsu. Nekā apkaunojoša tajā nav.
Nu, tev varbūt vajadzētu tad pāriet tikai uz kāda viegla tonējoša krēma lietošanu (tāda kā Madaras) vai pa drauga klātbūtnē mājās uzklāt tikai vieglu izgaismojošo konsīleri. Varbūt tas būs pirmais solis.
24.04.2012 20:44 |

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Yummy, tas Nr.7 ir tiešām ļoti labs. Iesaku padomāt!

http://www.boots.com/en/No7-Intelligent-Colour-Foundation_15520/
24.04.2012 20:45 |

Reitings 797
Paldies par ieteikumiem :)
24.04.2012 20:48 |

Reitings 59
Es nesen saaku lietot mineral foundation + veel izmeeginu arii dazhaadu citus mineraalu kosmeetikas produktus un beidzot varu teikt,ka juutu,ka manai sejai patiik. Pirms tam vienmeer uz dienas beigaam bija taada diivaina nepatiikama sajuuta,ka gribeejaas nemt nost kosmeetiku,bet tagad pilniigi neko nejuutu, turklaat jau nedeelas laikaa manas aadas staavoklis pat izskataas uzlabojies.
24.04.2012 20:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir speciaali tonaalie problemaatiskai aadai, tos vari nopirkt aptiekaa, tie nav tik kaitiigi.
24.04.2012 21:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ir problemātiska āda un tas ilgus gadus bija viens no maniem lielākajiem kompleksiem. Pirms pāris mēnešiem nolēmu, ka slīgšana kompleksos neko nemainīs - ir kaut ko jādara lietas labā. Atteicos no čipsiem un citiem tamlīdzīgiem našķiem, rūpīgāk sekoju līdzi tam, lai ēdiens būtu veselīgs, iegādājos labu sejas masku, tējas koka eļļu, barojošo krēmu un naktssveces eļļu kapsulās. Šobrīd es savu seju nepazīstu - veselīga un gluda. Pagājušajā nedēļā mani kosmetoloģe uzslavēja par veselīgo sejas ādu, bet friziere šodien izteica komplimentu, ka seja izskatās tik labi, kā pēc tonālā uzlikšanas. Esmu tikusi no kompleksa vaļā.

Tie pleķīši ir pigmentācijas plankumi, kas rodas, noplēšot kreveli. Plankumus var pabalināt kaut vai ar ūdeņraža pārskābi.
24.04.2012 22:09 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Man ir identiska problēma..bez tonālā no mājas ārā neeju, bet ar to arī nepatīk, jo pēc pāris stundām seja spīd un tonālais sāk "tecēt". :D Man ir žēl naudas eksperementēt, jo tonālais tomēdr dārga manta un es rēķinos, ka vismaz 2-3 mēnešus varēšu lietot, bet ja galīgi neder, tad 10LS ir izmesti vējā. Varbūt kāda ir mēģinājusi ultraskaņas sejas tīrīšanu un var padalīties ar pieredzi?
24.04.2012 23:49 |

Reitings 797
Lutause - es biju uz ultraskaņas tīrīšanu. Patika efekts tajā dienā, bet pēc tam sametās traki daudz pumpu. laikam tīrijās vai kā, bet bija traki :D
25.04.2012 08:19 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Yummy Tev tajā pašā dienā āda nebija apsārtusi pēc tās procedūras? Var ar mierīgu prātu iet cilvēkos? :)
25.04.2012 16:57 |

Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
īstenībā, tā jau ir. Tā slēpšanās aiz tonālā vairāk priekš pašām.
Jo, nu ir tā, kā teici... Cilvēkiem jau pēc būtības ir pofig. :)
Vispār, es esmu nolēmusi cīnīties ar tonālā pieradumu. Man savukārt ir ļoti sausa āda. Un tonālais tikai to ādu sausina.
Tagad iegādājos baigi feinu mitrinošo tonālo krēmu, darba dienās lietoju to un mēģinu izvairīties no tonālā ejot uz veikalu brīvdienās.
Un vasarā savukārt ir lomkas... :D Par visām varītēmn gribās kaut ko uz sejas uzsmiņķēt. (Vispār, izklausās tas viss pat smieklīgi. :) )Bet nu vasara un tonālais toč man liekas kopā neiet. :)
Zini, vispār, pagājušo vasaru izdzīvoju bez tonālā un āda tiešām kļuva labāka.
kaut gan.. nu tur jau daudz visādi pozitīvie vasaras blakus efekti protams, bet, jeb kurā gadījumā, tonālais, lai cik labs būtu, ādai par labu nenāk...
26.04.2012 19:11 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Njā, man ir līdzīga problēma. Pats labākais, ka es ēdu veselīgi, nekādus čipsus, fast food un saldumus nelietoju, izņemot šokolādi dažreiz. Seju kopju ar visu iespējamo, bet pumpas kā ir tā ir. Man nav kompleksu iet kaut kur bez tonālā, jo īpaši, kad ārā saulīte spīd, cenšos to nelietot, jo saules stari manai ādai patīk, pumpas metās mazāk, turklāt kļūst nepamanāmākas
26.04.2012 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits