Pārmaiņas.

Reitings 4
Reģ: 24.04.2012
Čavas!
Beidzot esmu nolēmusi mainīt sevi, iziet no rutīnas un sākt visu no jauna! Tomēr, mani bremzē viena lieta- es baidos no pārmaiņām. Nevaru mainīt frizūru, jo baidos, ko domās apkārtējie, baidos ierasto džinsu vietā uzvilkt jaunos svārkus, jo man ir iedomas, ka visi mani negatīvi novērtēs.
Vai kādai ir līdzīgas problēmas? Padalieties ar viedokli un pieredzi!
Paldies! :)
24.04.2012 17:24 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Mainies! Nu pabrīnīsies apkārtējo vienu dienu, nu un? Pēc tam pieņems, atbalstīs un priecāsies par tevi.
24.04.2012 21:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vispaar jau apkaarteejiem ir vienalga, kaadaa kraasaa tev buus mati, vai kaads apgeerbs. ja vien protams, nesaaksi staigaat apkaart kaa lady gaga un nenokraasosi matus zilganzaljus. biezi vien tiek apspriesti citi cilveeki tikai sarunas uztureeshanas peec. bet ne jau vinjiem tava dziive ir jaadziivo un ne jau vinju dziivees kaut kas mainiisies deelj taa, ka tu uzvilki jaunus svaarkus. un jo vairaak par tevi runaa, jo interesantaaka personiiba esi un jo vairaak aprunaa, jo vairaak tevi apskauzj.
24.04.2012 21:53 |

Reitings 31
Reģ: 03.06.2009
Iesaku tev mainities,jo tas ir tavs ķermenis,tu vari griezt krāsot matus u.c kā pati velies,ja citiem nepatik,lai pucē sevi ka grib...gslvenais,lai pašai patik,ja izradisi nepatiku pret sevi,tad citi ari sāks meklēt,kas tev kaiš
Man ari bija gruti pariet no biksem uz svārkiem-nejutos īsti savā ādā,bet veikalā pie spoguļa mēdzu pajautāt citu viedokli no malas,ko citi saka:) saku vairak pielaikot nepierastas drebes un atklāju ka piestāv ne tikai džinsenes:)
24.04.2012 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits