Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

..aktīvistes..!!

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
sveikas dārgās meitenes !!

laiks skrien kā stirnas !! vasaras sezona tuvojas vnk mežonīgā ātrumā ....un mans satraukums tādā pašā ātrumā pieņemas spēkā...
Lieta tāda, ka neesmu resna un neesmu arī gara (pundurīts1.60) :D bet problēma ir tā , ka ja pieņemos kaut nedaudz svarā man viss aiziet uz krūtīm un vēderiņu, nekur citur un ja zaudēju svaru tad īpaši nemaz nejūtu (tikai sejā ir redzams un dibens mazāks) bet mans mazais vēderiņš paliek tik nedaudz mazāks, nerunāsim par manam draudzenēm kas nemaz nedomā kristies nost !!!

varbūt kādai ir tā pat...un zin kādu pārtiku utt

p.s. patīk skriet, bet ar presītēm kkā man nevedās :(

Jauku jums visām šo saulaino dienu :*
24.04.2012 12:51 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu vajag, vajag presītes

Par pārtiku - nekādu jauno pasauli neatklāšu - ēdu visu, ko vēlos, bet mazās porcijās, gluži pirms gulētiešanas gan nē, dzeru daudz ūdeni, nekas nenāk klāt :)

Diētām neticu, ticu veselīgaam dzīvesveidam ilgtermiņā, jo būt tievai arī taču nav dažu dienu mērķis :)
24.04.2012 12:53 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
No tā es arī baidījos... nu opar tā presītēm....apzinos.. vnk tik jāsaņemas...man vnk ir grūti zudēt to mazo vēderinu un ar ēšanu man visp nav problēmu, lielākoties vnk neesmu izsalkusi..

bet atzīšos...

Es vnk Mīlu kafiju, garšīgu....latti , kapučīno...varu pārtikt tikai no tās..būšu laimīga.

sakiet dārgās meitenes ir iespēja ka neko nezaudēju jo dzeru kafiju ar pienu , jā un diemžēl lietoju arī cukuru ..:)

jo man reāli nav problēmu ar bulciņām, saldumiem utt
24.04.2012 13:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja tu sportojot iztērē vairāk enerģijas, kā uzņem apēdot, tad ēd kaut vai 6 ēdamkarotes cukura dienā! Nav ko stresot ar katru kafijas krūzīti.

Iespējams Tava panākumu atslēga slēpjas presītēs, kas Tev "nevedās".
Tā ka, turpini skriet vismaz 40min un taisi presītes - visām vēdera muskuļu daļām.
24.04.2012 13:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits