Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Izskatās, ka pati arī nezini patieso mīl vārda nozīmi, jo tas ko tu te visu laiku piemini ir attiecību sākumā, ka ar laiku iemīl, bet parasti, ja mīlestība ir izbeigusies, tad tās vairs nav un šaubos, ka tad atkal var iemīlēties no jauna.

Un ja tavs draugs mētājas ar šo vārdu nozīmi (tad mīl, tad nemīl, tad atkal mīl), tad izskatās, ka puika savos 26 gados pats nesaprot šo vārdu nozīmi, un tad jāsāk domāt vai vispār viņš pats zina, ko nozīmē šis vārds! Arī tad, kad iepriekš to teica.
24.04.2012 15:27 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Nevisiem milestiba ir vardi, tie var but ari darbi, vismaz taa ir manas attiecibas. Protams, ir skumji un savadak ja pasaka skaidri, ka nemil
24.04.2012 15:43 |

Reitings 2487
kampanella - vai es minēju,ka iemīlas uzreiz? vai to izgudroji tu..
protams,lai iemīlētos ir vajadzīgs laiksbet ja tev sejā paska,ka nemīl,tad ko tu tēlo muļķi?
var sākt draudzēties un ar laiku iemīlēties,bet ja cilvēki ir mīlējuši vien sotru,un kāds vairs nemīl,tad ļubestība neatgriežas,jo viņš visas tavas uzbāzības lēkmes,gan to - kāpēc tevi vairs nemīl....
24.04.2012 15:43 |

Reitings 2487
protams, neviena nezin,kas ir mīlestība,bet tu zini....ar savu "Izmisums - kā tālāk dzīvot" diskusiju,ne?
paskaties uz to no malas.
vispirms noliec savu čali zemāk par zāli,ka jūties seksā izmantota,bet tālāk,jau saki,ka viss ir tik perfekti tā,ka cukurs no padusēm birst laukā,ne? barukājat,uztraucās par tevi, bet negrib ne bučot, ne mīļot, ne seksu biežāk kā nedēļu.
tikko nosaucu visu,ko pati minēji.....
attopies taču.
24.04.2012 15:46 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Tad nu gan problēma! Viņš tev acīs ir pateicis, ka nemīl un pēc tevis rakstītā tā arī izturās, tad ko tad vēl vairāk... Es gan tavā vietā negribētu vīrieti ar tādu attieksmi atpakaļ, bet nu ja tu tik ļoti vēlies, tad pamēģini pazust no viņa uz 10 dienām, padzīvo kaut vai pie tiem pašiem vecākiem un tad jau redzēsi viņa reakciju, gribēs tevi atpakaļ, vai nē. Un ar to gribēšanu atpakaļ arī var būt visādi, var gribēt tāpēc, ka tevi mīl, bet varbūt tikai tāpēc, ka tā ir ērti. Vēl piekrītu te vienas meitenes izteiktajai domai - neizskatās, ka tu gribētu to vīrieti, vairāk izskatās, ka tu gribi atsevišķi un ērti dzīvot prom no vecākiem, doties ceļojumos un izklaidēs kopā ar viņu.

Tu vari atbildēt uz vienu jautājumu? Kas tevi tik ļoti piesaista tajā puisī?
24.04.2012 15:56 |

Reitings 2230
nedaudz vēmiens nāk no tādas gaudošanas un lupatošanās. pati saproti, ka IR problēma, bet tajā pat laikā atsakies pieņemt to acīmredzamo, ko meitenes Tev saka. Beidz aizstāvēt sevi un to čali. Neviens nesaka, ka viņš ir mērglis, kā Tu pati raksti, bet gan to, ka viņam nav to jūtu, ko Tu gribi sagaidīt! pati sevi mierini, jo nav neviena cita. Ja gribi lai kaut kas mainās, tad vai nu saņemies un pamet to veci, kurš Tevi tikai jāj VAI saņemies un uzmet viņam ignoru, skaties kas notiksies tālāk- vai skries pie Tevis vai nē, vai gribēs izrunāties vai nē. Katrā gadījumā saņemies, lupata! Redzi, ka nekas nemainīsies, ja stāvēsi uz vietas un gaudosi. Dari kaut ko, ja Tev tas vīrišķis ir tik svarīgs.
24.04.2012 16:01 |

Reitings 2230
es vispār biju līdzīgā situācijā, tikai pretēji- man pazuda jūtas, bet es nepaņēmu viņu atpakaļ lai gan lūdzās un teica, ka bez manis nevarēs utt (kā Tu tagad pret vīrieti). Un es nemainīju savas domas, palikām šķirti. Tagad man ir jaunas attiecības un viņš arī ir nomierinājies un sapratis, ka dzīve iet uz priekšu . Nu nav jābūt visu mūžu piekaltam vienam cilvēkam, tāpat Tu vari atrast labāku, lai gan tagad tam netici un tā neliekas. bet vari.
Es laikam tikai saprotu Tavu vīrieti.. kā man besija tā žēlošanās un ņemšanās. Jo vairāk tā darīsi, jo tālāk aizbiedēsi viņu.
24.04.2012 16:09 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
Mums arī bija tāda dzīves pieredze, bijušā iemīlējās citā :D, kaut kas viņiem nesanāca, atgriezās atpakaļ, jo milēju, pieņēmu, tā nodzīvojām kādus 3 -4 gadus, es nevarēju viņu apprecēt, jo neticēju viņai, šķiramies, kaut bija grūti, un sapratu, ka vēl milēju.
24.04.2012 16:30 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
man bija ta - bija vess pret mani un ari saku jaunas attiecibas vinam aiz muguras... es mainijos uz labo pusi - pilnveidojos, vairak saku kopt sevi un mazak interesejos par vinu - skreja pakal un krita celos lugdamies lai naku atpakal pie vina...
NEKAD NESKRIEN PAKAL VIRIETIM, KURS NAV TEVIS VERTS...To esmu sapratusi no savas pieredzes.. jo lidz sim man tiesam, visi bijusie ir skrejusi pakal, bet tad jau ir par velu...
24.04.2012 18:23 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Cik Tev gadu? 23?
Statistika liecina, ka 23 gadu vecumaa jums kaut kas galvaa saiet ripaa. Laikam pubertaates 2. vilnis, un pamostas ieksheejaa "sieviete".
Principaa Tu pati visu noraki! Tagad Tu prieksh vinja esi seksa objekts. Ljoti izdeviigs un eerts variants. Es arii veeleetos, lai mana bijusii buutu tepat blakus, lai varu vinju kniedeet, kad sagribaas un kaa sagribaas. Tas ir vienkaarshi ideaali prieksh viiriesha. Leeti, aatri un vienkaarshi.
Es, personiigi, arii Tevi patureetu priecinjam, bet taa pa iistam nenjemtu atpakalj, jo nav teikts, ka Tavi izgaajieni neatkaartosies.
24.04.2012 18:39 |

Reitings 1
Labak aiziet , jo ta var pazaudet sevi un savu veselibu.
Un es sapratu ja puisis saka, ka nemil un nemiles ta tas ir!!!!!!
24.04.2012 19:00 |

Reitings 2230
offtopic- janiti, nice boobs :D
24.04.2012 19:30 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Da nu, viņa vnk āzē, jo šodien reģistrējusies un uzreiz publicē big problem!
24.04.2012 19:32 |

Reitings 67
Reģ: 11.04.2012
ibbio....lasīju un priecājos! man jau likās, ka es savās attiecībāas esmu glupa kā aita, bet wuola, ir labāki kadri :D

Godīgi atzīšu, arī man attieciibas karājas uz puņķiem, un tas ir laika jautājums, kad tas beigsies pavisam. Bet ja būtu dzirdējusi: ES TEVI NEMĪLU, JŪTU NAV!, nedomājot būtu prom. TEV arii ieteiktu atzīt sev, ka na** tāds vajadzīgs!

Jāmāk aiziet brīdī, kad zini, ka pieetrūksi! Viņš nožēlos.....
25.04.2012 01:31 |

Reitings 2
Reģ: 01.05.2012
mjā skumīgi,man pašai arī ir tāds pats scenārijs ar bijušo puisi,bet atšķirība tāda ka viņš man teica ka mīlot...bijām ar var teikt 7 gadus kopā ,ik pa laikam šķīrāmies bet jā ko sāk vienreiz tas visu laiku turpināsies ja ne pēc mēneša tad pēc gada vai kā tā ...Esam šķīrušies ,tiekos ar citiem bet vienalga kaut kā domas aizklīst pie viņa...bet nu turies ,lai cik grūti nebūtu nesaki to viņam ,neizrādi un velti laiku sev ,pacel savu pašapziņu un tad sāks viss nokārtoties kaut gan nebūsi ar viņu :)
08.05.2012 10:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits