Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es apraudājos, ka man viss tik saldi nav, aizgāju līdz ledusskapim un iegriezu iekšā karameļu krēmu "Gotiņa" lai vismaz kaut kā saldinātu savu nožēlojamo dzīvi! :D
24.04.2012 14:31 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
* Becky, atceries, ka nosaukums "Gotiņa" ir brīdinājums uz tāda veida izstrādājumiem. :D
24.04.2012 14:34 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Abalon, tur pat kaloriju dauzums nav minēts, tas vairs nav brīdinājums, tie ir reālie draudi! :D
24.04.2012 14:36 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Protams, atšķirtība nāk par labu vienmēr. Manās attiecības pat būšana projām uz vienu dienu, dod papildus vēlmi vīrietim samīļot un apskaut, utt. tāpēc vajag sevi mazliet atturēt, lai nāk viņš, jo mēs tomēr esam medījums.
24.04.2012 14:39 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
laikam jau bezjēdzīgi runāt.
24.04.2012 14:40 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jāatzīst, ka tekstu pārstāju lasīt apmēram pusē.
Ko lai saka - vīrietim apriebās tas, ka tu neliki viņam mieru un viņš piekrita, ka viņam būs mājkalpotāja un objekts seksam. No mīlestības gan tur nav ne smakas.
24.04.2012 14:44 |

Reitings 4320
Es daudzām meitenēm te piekrītu un nav ar mani bezjēdzīgi runāt.. Jums ir viegli pateikt, ja nezināt, kas mani sagaida, ja izšķiršos. Cik lielas mocības man būs jāpiedzīvo, dien dienā viņu satiekot katru dienu darbā.. Un cik slikti es jutišos atkal dzīvojot ar vecākiem.. Tāpat arī mēs nekad nesēžam mājās, mēs izklaidējamies darba dienās, daram visu ko, brīvdienās braukājam pa Latviju, uz ārzemēm, visur kur, katru nedēļu.. Tad man būs jāsēž mājās vienai, jo tik labi kopā man nav ne ar vienu. Labi, es saprotu, ka jums viegli runāt, bet man to izdarīt ir daudz smagāk , plus vēl es jau to biju izdarījusi UN NETIKU TAM PĀRI, NETIKU. Kaut mēģināju darīt visu iespējamo, lai tiktu.. Tas nav tik vienkārši.
24.04.2012 14:44 |

Reitings 651
Tavs puisis, ja pareizi sapratu arī sarakstījās ar citu, pirms bijāt šķīrušies.. Ja tu nebūtu izstāstījusi viņam par savu saraksti pēc tam, viņš to nemaz nezinātu.. Tad kāpēc viņa acīs vainīga esi tikai tu, ja viņš darīja to pašu, tikai īsāku laika periodu?
ļoģiski ka puisis tevi izmanto, jo pats nav nevainīgs.. bet vieglāk visur vainot tevi, jo tu kā muļķe tam piekrīti..
24.04.2012 14:46 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Izlasīju autores pēdējo komentāru un uzreiz iedomājos - ne jau vīrieti vajag, bet gribas izklaidi un negribas dzīvot pie vecākiem. Es to nosauktu par pieradumu, izdevīgumu, atkarību, bet ne mīlestību.
24.04.2012 14:48 |

Reitings 651
Nu ja jūs tik ilgi kopā esat, tātad sākāt darudzēties jau ap 18 gadu vecumu.. Kā tu vari teikt ka tev tik labi nav bijis kopā ar nevienu? Tu līdz tiem 18 paguvi nenormāli daudz vīriešus izpovēt? :D
24.04.2012 14:48 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Nu nāksies Tev iemācīties dzīvot bez viņa, ja viņš Tevi atkal pametīs. Jeb Tu domā visu mūžu viņam skraidīt pakaļ un pazemoties? Ja nemīl, tad nemīl.
24.04.2012 14:58 |

Reitings 4320
Tad jūs uzskatat, ka jūtas nevar mainīties un mīlestība nevar atkal uzplaukt?
24.04.2012 15:07 |

Reitings 2487
ne/ ja mīl tad mīl.ja nemīl - tad piespiest nevar iemīlēties..
24.04.2012 15:09 |

Reitings 651
Ja tu tik traki neuzbāstos tad varbūt viņš tevi pats uzmeklētu.. Bet nu tava uzvedība man tā puiša vietā tikai atgrūstu no tevis.. Liekās ka tu drīzāk esi apsēsta ar viņu..
24.04.2012 15:11 |

Reitings 1449
kampanella-Tu tiešām domā,ka neviena no mums nekad nav šķīrusies?
nav sēdējusi viena mājās? nav lējusi asaras,sākusi visu no jauna un cīnījusies?
domā,ka neviena nav sēdējusi viena pati brīvdienās...

it kā tikai Tu ar draugu brauktu kaut kur katrās brīvdienās...

es ar visiem saviem draugiem esmu brauksi kaut kur brīvdienās,,un ,kad izšķīros,tad nebraucu.

un Tev kāda no mums saka,ka šķirties ir viegli?
tieši pretēji,viegli ir ļaut sevi pazemot,grūti ir pacelt galvu un aiziet,nevis būt par kājslauķi
24.04.2012 15:12 |

Reitings 535
Nesaprotu vienu kapēc jaatgriežas pie vecākiem ,no Tevis teiktā var saprast ka pelnat labi ja varat visu laiku izkalidēties un ceļot.Tad kur problēm noīrēt vienistabu dzīvokli un dzīvot patstāvīgi un sākt jaunu dzīvu no tīras lapas .
Un kā jau teica te meitenes neesi ne pirmā nepēdējā kura ir bijusi tādā situācijā ,es smagu šķiršanso piedzīvoju kad biju precēta un stāvoklī ,gāja grūti raudāju vienā raudāšanā ,bet neko tagad esu kopā ar mīļoto cilvēku un nebiju domājusi ka kadu tā mīlēšu kā viņu.
Kaut gan kad ar vīru izšķīros domāju, ka nespēšu nevienu tā mīlēt.
24.04.2012 15:15 |

Reitings 4320
zibuliite, un miil taa uzreiz ja? nesmiidini..Lai iemiileetu, vajadzigs tacu laiks..Man saak likties, ka te neviena nesaprot vaarda "mīl" patieso nozimi un vertibu, ko neskandina pec menesa paziisanaas, un ir ari iespejams, ka juutas ir, bet negribas taas otram cilvekam paust, ja vins tev ir nodarijis paari. Dziivee visadi notiek ;)
24.04.2012 15:18 |

Reitings 4320
rosse, nekad neesmu dzivojusi viena, un tas mani baida gan no sadziiviskaa, gan emocionaalaa viedoklja. Bet paldies par pozitiivo pieredzi :)
24.04.2012 15:19 |

Reitings 1449
gadās,ka mīl,ir tāda lieta,kā mīlestība no pirmā acu skatiena.

lielākoties mīlestībai ir vajadzīgs laiks, bet ne jau tad,ja tā ir pazudusi..
24.04.2012 15:21 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
kampanella, un kas tavuprāt ir mīlestība?
24.04.2012 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!