Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Un tagad kampanelLa fiksi uz virtuvi šmorēt ko garšīgu vakariņām un sildīt gultu, lai nesanāk tā, ka izdomā vairs par Tevi nerūpēties :D
24.04.2012 13:53 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
koroche taa, viiriesha viedoklis, nebuutu Tevi mileejies, neuzsaaktu dziivot kopaa atkaartoti, izmanto seksaa ? nu nee, tagad sex pa kreisi un pa labi, ta kaa ar Tevi nevis seksa deelj, taa kaa ar laiku viss aizmirsiisies, varbuut gads [paies, peec savas pieredzes saku
24.04.2012 13:59 |

Reitings 2487
glupā būtne. kauns par tevi...
ar varu mīļš nekļūsi.
acīmredzot dzīvē esi vēl muļķāka,nekā šeit...skumji..."džekam dupsi bučo,bet viņš pat nespēj tevi iemīlēt...:D laikam slikti bučo.:D
24.04.2012 14:02 |

Reitings 4320
Paldies arī par apvainojumiem. Nez cik jūs pašas labākas esat, kas apvaino citas ;) Prieks par jūsu "augstajām" pašapziņām. Nezināju, ka gudras un par sevi pārliecinātas būtnes mētējas ar tik stulbiem apvainojumiem :)

Dmitris, paldies par tavu viedokli, viņš ir teicis, ka neviena nav seksā tik laba kā es :D
24.04.2012 14:11 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
izlasot autores pēdējo komentāru nesapratu,kāpēc tad kaut kas tiek jautāts mums,ja pati visu zini :D
nu jā,tie 3-4 komentāri patika,jo viņos bija kaut kas no tā,ko gribēji izlasīt.

piekrītu Liliii, daudzām te ir normāli draugi,bet to neafišē,jo nevēlas.
24.04.2012 14:11 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Secinājums ir vienkārš, nav ko cept tik garas diskusijas, ja nespēj uzklausīt viedokļus!
24.04.2012 14:13 |

Reitings 4320
Es spēju uzklausīt citu viedokļus un es zinu gan savus mīnusus gan viņa, bet es arī nevaru pateikt, ka viņā nav nekā laba un viņš gatavais mērglis. Vakar mēs sastrīdējāmies mašīnā pie mājas un es aizškrēju prom pa lietu, gribēju pabūt ar sevi, pastaigāties un sakārtot domas, ko tālāk darīt, viņš atbrauca ar mašīnu man pakaļ un teica, lai nestiagāju pa lietu un ka viņš uztraucas par mani.. Tā nedarītu daudzi :)
24.04.2012 14:19 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Vīrieši bieži baidās no sevis un savā jūtām. ir neziņā un dažkārt šads vīrietis ir vairāk vērts, nekā tas kurš dien dienā saka, ka mīl un pēc 2 gadiem ņem un vienkārši pamet.
24.04.2012 14:21 |

Reitings 2487
Agnese Leite - vīrietis acīs ir pateicis,ka nemīl.
ko tu te centies izmežģīt?
24.04.2012 14:23 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Vakar mēs sastrīdējāmies mašīnā pie mājas un es aizskrēju prom pa lietu

Te vēl prasās pielikt kādu Titānika mūziku klāt un būs kā salkanās filmās. :D
Bet nu labi, mēs arī varam teikt to, ko vēlies dzirdēt-ir viņš labiņš, foršiņš un superīgs, tikai šobrīd mazliet sapinies savās jūtās. Drīz atzīsies Tev mīlestībā, pateiks, ka bez Tevis nespēj dzīvot un tā dzīvosiet ilgi un laimīgi! Happy end! :)
24.04.2012 14:23 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Jā,viņš tev ir īsts dārgums.Tādu tikai saudzēt un miklām acīm vērties viņā visu dienu,kamēr viņš ''izmaldīsies'' ārā no savu jūtu apmulsuma.
Ja jau tev viss ir skaidrs,tad kāpēc vispār taisīji diskusiju un prasīji,ko citas domā?Lai pēc tam brauktu augumā un teiktu,ka neviena neko nejēdz un nespēj izprast tava dārguma dziļo iekšējo pasauli,kurā viņš ir tik ļoti apmaldījies?
24.04.2012 14:25 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Abalone, man tikai liekas, vai tas ir sakrasms? :D

Reitings 4320
Agnese ++, es to pašu domāju, plus vēl man patika tas, ka viņš nespēja man aiz muguras satikties ar citu, bet vispirms izbeidza visu ar mani un tad satikās.

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Manuprāt, ir iespējams atgūt vīrieša mīlestību, taču tas noteikti nav panākams ar skriešanu viņam pakaļ. Vīrietis ir būtne, kuram patīk medīt, patīk būt tam, kurš ir pieņēmis lēmumu. Tātad, ja viņš ir kopā ar Tevi, tad viņš grib, lai tas ir viņa pieņemts lēmums, nevis Tavs uzspiestais. Viņš grib iekarot savu mīļoto meiteni, nevis, lai viņa lien pazemīgi pie viņa kājām.
Par to, ka viņš saka, ka Tevi nemīl. Ļoti iespējams, ka viņš ir godīgs cilvēks un atzīstas, ka ir apjucis savās jūtās. Protams, ka tas, ka esam bijuši kopā vēl ar citiem cilvēkiem, var psiholoģiski stipri iespaidot.
Jebkurā gadījumā, ja vēlaties tikt šim visam pāri un saglābt attiecības, tad darat to, taču vēlmei ir jānāk no abām pusēm.

Reitings 2982
Abalone +++++++ :)) un vēl daudz ++ :))))
24.04.2012 14:27 |

Reitings 4129
* Becky, gribējās noskurināties no tā manis rakstītā salkanuma, vai ne? :D
24.04.2012 14:28 |

Reitings 2059
Nu ko lai saka,viņas vīrietis ir izcili brīnišķīgs,jauks un burvīgs utt.
Varbūt jums vajadzētu sākt runāt par kāzām un bērniem? es zinu,ka viņš to noteikti grib.
24.04.2012 14:29 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Pati vienā komentārā izmeti,ka tev ir labi! Nu tad arī dzīvo nost... es nevarētu dzīvot kopā ar cilvēku,kurš atklāti ir pateicis,ka mani nemīl... mēs ar manu otro pusi esam visādām ellēm gājuši cauri (daudz trakākām par kkādām nieka sarakstēm) esmu bijusi vislielākā maita uz pasaules,bet pie tā visa viņš NEKAD nav uzdrīkstējies pateikt,ka nemīl... es pat to viņam dusmu uzplūdā esmu pateikusi (lai gan tā nav),bet cilvēks vēl joprojām ir man blakus! Lūk to es saucu par mīlestību... piedošana un mācīšanās no savām kļūdām! ja viņš nevar to sagremot-lai staigā! atradis arī par ko bimbāt-sarakste... :D atkārtošos-pamatu pamats atjaunotām attiecībām pēc sānsoļiem ir piedošana! un,vēlams,šīs tēmas necelšana augšā pie jebkādiem apstākļiem! to es pateicu savējam-ja vari piedot,tad piedod un aizmirsti! ja nevari-ejam katrs savu ceļu! nav ko mocīt vienam otru! izskatās,ka jums šī saruna izpalika...
24.04.2012 14:31 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
p.s. izskatās,ka esi kļuvusi atkarīga no šī cilvēka. tas nekad labi nebeidzas!

Reitings 2487
Agnese ++, es to pašu domāju, plus vēl man patika tas, ka viņš nespēja man aiz muguras satikties ar citu, bet vispirms izbeidza visu ar mani un tad satikās.

tu tikai tā domā,ka nevarēja...iespējams, varēja tikpat labi kā tu..:D nez kur tad atradās tik ātri tā mistiskā otrā starp sieviete?
bullšits...

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!