Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
parunājies ar savu draugu par mīlestību un jūtām,tikai problēma ir tāda,ka nav mīlestības.

zini,saka,ka no mīlestības līdz naidam ir viens solis,..tici man,šobrīd Tu dari visu,lai viņš sāktu ienīst Tevi,Tavu uzbāzību un slimīgo cenšanos.

cerams,ka viņam visu pienes,pasniedz,pamasē,paslavē,atskrūvē colas pudeli un sagriez karbonādi viņa šķīvī, jo viņu tik ļoti mīli,ka nekā cita nav..
24.04.2012 13:23 |

Reitings 4320
Lilli, paldies :) Tev taisnība.. Es visu laiku cenšos uz to tiekties, bet man nesanāk.. meklēju sev nodarbošanos, eju ar draudzenēm, daru visu ko, bet tad atkal saprotu, ka ilgojos un gribu ar viņu pavadīt to brīvo laiku. Ehh, nu smagi..Kā lai sevi piespiež? Man ne ar vienu citu kopā nav tik labi, jautru un forši, kā ar viņu. Nekas nepalīdz, neviena nodarbošanās, ko ieviešu, nekas. Es jau vairākus mēnešus cenšos un vēlos kļūt neatkarīga no viņa, bet ir tikai tukšums bez viņa.. Visu ko esmu darījusi un centusies, bet nekā..nekas mani tā neaizrauj, lai nedomātu par viņu :(
24.04.2012 13:23 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
KLausies, pēdējais jautājums, godīgi, cik Tev gadu?
24.04.2012 13:24 |

Reitings 1449
Tu necenties kļūt vairākus mēnešus neatkarīga,kā saki
ja pat 3 dienas nevari nelīst viņam virsū.

tad centies,savāc mantiņas,izslēdz telefonu un aizbrauc pie draudzenes.

protams,ka ir tukšums dzīvē,ko aizpildīja viņš,bet šobrīd neaizpilda neviens..ļauj lai viss nostājas savās vietās un arī tukšums aizpildīsies.
24.04.2012 13:25 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
es nelasīju komentārus, bet varu pateikt no savas pieredzes.
Man tā ir līdzīgi ar savu puisi, tikai esam mainītās lomās un nebija pa starpu mums citi cilvēki. Bet tas, ka tu teici, ka puisis tevi pieņēma atpakaļ, sākāt dzīvot atkal kopā.. tieši tā bija man - es pieņēmu viņu atpakaļ. Un tikai tāpēc, ka daudz kas bija kopā piedzīvots, pārdzīvots, es nespēju atteikt viņa lūdzošajām acīm. Viņš man ideāls vīrietis, bet man kaut kur jūtas pazuda.. (neiedziļināšos vairāk stāstot par sevi :D jo tas tāpat ir cits stāsts..) Bet mīlestība man (laikam!) nav.. nu nezinu ko es jūtu. Ir dienas, kad jūtos labi. Un viņš ar to samierinās..
Bet cik ilgi..? :/
nu un tas ko es gribēju teikt - viņam tevis ir vienkārši žēl. Arī viņš ir vājš raksturā. Un šaubos vai mīlestību var atgūt..
Esmu bijusi arī situācijā, kad būtu gatava uz visu vien cilvēka dēļ, lai nebūtu izdarījusi to, ko izdarīju.. Jo liekas, ka tas cilvēks arī ir tā problēma manās attiecībās (visās). Liekas, ka es viņu bezgala ļoti mīlu, bet mīlestība tā nav. Tā ir doma par mīlestību, par neizdzīvotām attiecībām, kas beigušās pašā plaukumā..
Nav laika pārlasīt, ko es te uzrakstīju. Ceru, ka kaut cik būs skaidrs :D
24.04.2012 13:26 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Tu teici, ka gribi zināt, kā pietrūkst, lai jūsu starpā būtu mīlestība. Diemžēl burvju formulas nav, bet es sāktu ar to, ka dozētu savu klātbūtni, uzmanību, pieejamību. Saproti, Tu taču esi viņam līdzās, lai ko viņš arī darītu. Nu kāda mīlestība, ja Tu esi kā elastīga mājas čība, kas vienmēr ir pa ķērienam? Ja tā turpināsi dzīvot, tad samierinies ar neatbildamo jautājumu, ja gribi ko mainīt - pieliec pūles. Ja arī tad nekas nenotiek, nu neko - nav kazai piena, nav, tukšs numurs, mīlestība ir pagalam un punkts.

Reitings 4320
Gadi 23+
Nevaru nekur aizdoties, nav kur.. Un strādājam kopā.

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Laikam jau vienīgais ko vēlies dzirdēt ir kad jums ir lemts būt kopā? Bet zini kā vairums sievietēm tādam ka Tu izvēršas dzīve? Vienā lielā nožēlā. Paliksi stāvoklī un pirmajā brīdī Tev liksies, ka tas jūs attiecības uzlabos, bet nefiga, neuzlabos. Bērnu audzināsi pārsvarā viena būs ērcīga uz viņu, ka viņš nepiedalās bērna audzināšanaa kur nu vēl precēt Tevi nemaz negrasās, jo pretī viņš Tev teiks, mīļā Tu to gribēji, es to negribēju, man joprojām acu priekšā ir tas, kā Tu mani krāpi... un Tev atkal sāpēs un izdomāsi nu jā viņam manam mīļumam taisnība, es esmu vainīga, varbūt nopirkt viņam kādu labu dāvanu, vabrūt mīlēs mani vairāk? Un skriesi ņemt kredītu dārgai dāvanai, jo mīļotajam vajag ko eksluzīvu, mazums kas atjaunosies jūtas? Un tad tas mērglis krāps Tevi vienā laidā, bet tas taču nekas? Jo Tu taču visam pamata esi vainīga.... un beigās pašās viņš aizies pie citas un aprecēs šo, bet Tu būsi zvēra dusmās un paliksi par vīrieša nīdēju un teiksi viņi visi ir maitas.... rezumē, vai šādu scenāriju vēlies?
24.04.2012 13:27 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Bet vispār var piekrist meitenēm, ka šitādā variantā čalis pats nezina ko jūt un vai vispār jūt, bet viņam pašlaik ir labi, jo sexu var dabūt un varbūt tevis ir pat žēl, tāpēc arī nešķiras, izšķirsies, kad atradīs citu meiteni. Bet tu veido savu sapņu pasauli, un visu ko izdomā.

Un man arī ir bijis, ka nešķiros, jo man žēl tā čaļa bija, tagad, protams, to nožēloju, ka vilku attiecības kādu laiku, jo pēc tam vienmēr tiek satikts tas labākais vīrietis.
24.04.2012 13:35 |

Reitings 550
Nu tak skaidrs, ka autore izveidojot diskusiju vēlējās, lai kāds viņai vienkārši pasaka, ka viss būs labi, neko vairāk!

Nav arī jēga borēt kādam, lai sāk cienīt sevi utt., kurš gan loģiski ar prātu domājot grib sevi pazemot un skriet kādam pakaļ? Protams, ka neviens, bet sirdij nepavēlēsi..

Autorei - Iespējams, ka viss nokārtosies, viņam atgriezīsies jūtas utt., bet varbūt arī nē!
Ja nekas neatgriezīsies, tad tici man, lai arī cik tas nereāli šobrīd liktos, pienāks brīdis kad būs "klikšķis", viss piegriezīsies tik tālu, ka pat vairs domāt par viņu nebūs spēka! :)

Turies!
24.04.2012 13:36 |

Reitings 4320
DIO, laikam spried pēc savas pieredzes ;) Kaut kas nenormāls, gan par bērnu, gan pārējo. Viņš ir citādāks, nekad mani nekrāptu, nu nav visi tādi mērgļi, kāda tev pieredze.. un par naudas lietām, viņš mani vairāk pat uztur un pērk visu ko. Un tagad man būtu jādod puse no maksājumiem, bet viņš man neprasa, kaut agrāk maksājam uz pusēm. Kopīgi īrējam. Viņš galīgi nav tāds, un palasot te diskusijas kādi mērgļi ir citām..manējais ir lielisks daudzās ziņās. Tad labāk mērgli, kas prasa meitenei naudu un liek maksāt pusi un vēl laiž pa kreisi, bet saka ka mīl, vai pretēju tam, lielisku cilvēku, kas apmaldījies savās sajūtās no sāpēm un pārdzīvotā?
24.04.2012 13:36 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
:D :D :D

aij, meitenes, te jau nav vērts neko vairak teikt, te sāk notitk slavināšana un debesīs celšana!
24.04.2012 13:37 |

Reitings 1449
"Tad labāk mērgli, kas prasa meitenei naudu un liek maksāt pusi un vēl laiž pa kreisi, bet saka ka mīl, vai pretēju tam, lielisku cilvēku, kas apmaldījies savās sajūtās no sāpēm un pārdzīvotā?"

jā,jā ir arī labākie varianti,bet žēl,ka nesaproti,ka Tavs ir līdzvērtīgs

štrunts cik Tev dod un ko maksā,kāda starpība,ja saka,ka nemīl..
man vienalga,ko man pērk,man vajag,lai mani mīl
24.04.2012 13:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
kampanella, nu bērnišķīgi manu komentāru ir pielīdzināt manai pieredzei...lai gan ko var sagaidīt no Tevis, kas ir kā kājslauķis vīrietim? Patiesībā neko.. būs jums viss labi, ļauj sevi tālāk bradāt ...

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Meitenes, neiedziļinaties tajā visā. Viņa taču Jums čakarē smadzenes.

Reitings 8407
Šajā gadījumā ieteikums - dzīvo savu dzīvi kopā ar viņu, jo jums taču viss ir ideāli, un ir ideāls vīrietis un idāla dzīve!!!'

Tev mūsu padomu nevajag - dzīvo tālāk kā dzīvoji līdz šim, laiks visu saliks savās vietās. ;)
24.04.2012 13:45 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Te nav jēgas kaut ko teikt.Pat ja viņš šo klapētu katru dienu,vienalga būtu dievs zemes virsū.Tik lielisks,tik perfekts,kāds mums,pārējām,vispār sapņos nevar rādīties.
Ir tāda sieviešu suga uz pasaules,kas veci vienmēr uzceļ uz pjedestāla,attaisno visu,ko viņš dara un visu mūžu pielūdz,jo viņš taču ir tik lielisks.
24.04.2012 13:46 |

Reitings 1449
nu es palieku pie sava

ja Tev ir 23+ tad visi Zemes vīrieši dēļ tādām,kā Tu paliks par garīgiem kropļiem un invalīdiem,
jo galvenais ir ieskaidrot,ka esi sliktā,bonusā nāk sekss un cenšanās līdz vājprātam.
24.04.2012 13:47 |

Reitings 4320
Labi, nesapratāt mani. paldies par to pašu un it sevišķi meitenēm 3-4 par noderīgiem komentāriem :) Es palieku pie sava. Varat domāt, ka ceļu sevi vai viņu debesīs, man vienalga. Es zinu, cik daudz viņam ir labas īpašības, un es zinu arī viņa mīnusus, un es zinu, ka viņš neko traģisku nedara. Meitenes te pieļauj, ka džeki tusē, piedzeras līdz kliņķim, sit.. Pazemo daudzās ziņās. Par mani arī šobrīd rūpējas, vien nav pārlieicnāts par savām jūtām. Katram savs. Citas mīl, bet sit un krāpj, mani nemīl, bet mums kopā ir labi un par mani rūpējas. Un iespējams mīlestībai un jūtām vajag laiku.
Padies vēlreiz un jaukas jums attiecības ar tiem mērgļiem, kādi te 80% diskusiju tiek aprakstīti. Tur jums viss liekas ok, lai tak džeki iet tusēt, dzert utt. Slimi cilvēki, kam neeksistē normālas intereses un normāla laika pavadīšana. Un jā, tādu es negribu. Manējais tāds nav.
24.04.2012 13:48 |

Reitings 8407
Varbūt viņš tevi nepazemo, bet tu ar savu rīcību pazemo sevi pati.

Un cik man zināms, tad lielākajai daļai cosmo meiteņu ir normāli draugi, taču neviena te ar to nelielās, jo parasti citām skauž. ;)
24.04.2012 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!