Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
kampanella, ar vārdiem Mīl-Nemīl nemētājas. Ja mētājas, visdrīzāk nemīl.
24.04.2012 13:04 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Bet te jau neiet runa, par to, vai mīl vai nemīl, bet par attieksmi no otra cilvēka puses!

bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt.

Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam.

bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas

Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa.

Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl.

Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.

Spešl for jū :D Cik skatos, Tu visu laiku ES un ES, ka Tu darīji šo tun to, bet to, ka VIŅŠ censtos, es neizlasīju un tas nozīmē visu!
24.04.2012 13:05 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Jā,visi mani iepriekšējie draugi ir mani mīlējuši un es viņus esmu mīlējusi.Šī mīlestība nav bijusi mūžīga vai pietiekoši stipra,jo tagad viņi ir mani bijušie.Taču,nekad neesmu bijusi attiecībās ar vīrieti,kurš mani nemīl,kuram esmu pati skrējusi pakaļ,pielipusi kā veca košļene kurpju zolei un kurš mani izmanto tikai seksam.
Tāpat irr atšķirība starp ''nesaka,ka mīl'' un ''pasaka,ka nemīl''.
24.04.2012 13:06 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
godīgi sakot, tu vienīgā te izklausies pēc sīkās,kas pati netiek ar sevi galā..uj, cik slikts. ir nejauks, atgrūž, sāp sirds, bet tajā pašā laikā - es pret viņu esmu laba, mīlu , viņu, cenšos uzlabot.
nu tu jau vari centies....ja otra puse neko nedara, tad agrāk vai vēlāk jāsaka "čau-kakau".
tas tev ir tikai laika jautājums.
24.04.2012 13:07 |

Reitings 4320
Labi, parunājam, kas ir mīlestība.. Kad nav mīlestība? Kad ir? Ja mums ir labi kopā, mēs lieliski pavadam laiku, mums ir kopīgas intereses, mums ir jautri kopā, mums saskan mērķi, dzīves vērtības.. Mūsu starpā ir liela kaisle, mums ir izcils sekss, ideāla saskaņa šajā ziņā.. Kas traucē tam, lai tā nebūtu mīlestība?
Ir cilvēki, kam nav ne puse no manis minētā, sekss rets, atšķirīgas intereses..nav tā saskana, saprašanās no pusvārda, kopīgi joki un lieliskas sarunas..bet saka viens otram, ka mīl. Vai nav dīvaini?
24.04.2012 13:08 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Traģēdija ir tad, ja ne tikai pasaka, ka nemīl, bet arī emocionāli, fiziski ignorē. Kā pati izteicies, nav nevienas maigums izpausmes no vīrieša puses, visu laiku Tu pati lien virsū kā nelaime. Tad, ja cilvēks ir apmaldījies savās jūtās, viņš pret otru neizturas kā pret uzvelkamo rotaļlietu no plaukta, pieci gadi kopābūšanas tomēr nav pieci mēneši. Kaut gan, ko gan viņam darīt - Tu neatstāj iespējas pēc sevis sailgoties. Viens no brāļiem Kaudzītēm ir teicis, ka labāk ir daudzreiz pietrūkt nekā kaut vienreiz palikt pāri. Man šķiet, ka Tu šobrīd viņam stipri "paliec pāri".
24.04.2012 13:08 |

Reitings 2660
Ja mums ir labi kopā, mēs lieliski pavadam laiku, mums ir kopīgas intereses, mums ir jautri kopā, mums saskan mērķi, dzīves vērtības.. Mūsu starpā ir liela kaisle, mums ir izcils sekss, ideāla saskaņa šajā ziņā.. Kas traucē tam, lai tā nebūtu mīlestība?

Bet tur jautā lieta, ka Tev no šā visa nav ne kripatiņas!!! Atjēdzies ibio :D Toč stulba, kas stulba (atvaino, bet patiesība)
24.04.2012 13:10 |

Reitings 4320
pride, taisnība. Kā lai nepalieku pāri? :(
Noturējos dienas trrīs bez nekā, nelīdu virsū..Viņš sāka man līst virsū.. Bet kā lai vienmēr to tā iztur, ja esmu cilvēks pēc dabas, kam vajag to mīļumu? :(
24.04.2012 13:12 |

Reitings 2660
Tu esi cilvēks bez smadzenēm drīzāk!
24.04.2012 13:12 |

Reitings 4320
Luiīze, un kā tu vari zināt? Ir gan mums tas viss :) Ja nebūtu, man viņu 100 gadus nevajadzētu. Tieši tāpēc, ka esam tik lōdzīgi, baidos, un nevēlos laist vaļā.. Mums daudzās jomās saskan tā, kā man nekad ar nevienu nav saskanējis :(
24.04.2012 13:13 |

Reitings 4320
Luīze, aizveries un lien citās tēmās. Es palasīšu normālu meiteņu ieteikumus kas var pateikt ko normālāku par :D un "tu esi stulba un bez smadzenēm" ;)
24.04.2012 13:14 |

Reitings 2660
Aaaaaaaa :D :D :D vnk pii ar Tevi, goda vārds! Nu jau viņš ir eņģelis, dievs un kas tur vēl!!! :D :D

A VOT TAD SAKI, KUR IR TAVA PROBLĒMA?Ko tu gribi no mums? Ja jau TEv viss ir tik labi un skaista dzīve, mīlošš draugs blakus, tad ko pēc vella Tu gribi no mums?
24.04.2012 13:15 |

Reitings 1906
Tev ir emocionāla atkarība! Parakājies savās bērnības traumās.
24.04.2012 13:16 |

Reitings 2660
Ak dievs, nu atvaino, bet Tev te tik daudz ko iesaka, bet Tu atgrūd visus komentārus un noliedz pretējo! Pasaki ka tā vēl nav?! Tev saka, ka beidzo sevi pazemot, bet ko Tu dari? Tu pat sevi te pazemo un celdama dievos savu draugu! Da mnis pēc ejat precajiet, jums tak viss ir uz urraa :D
24.04.2012 13:18 |

Reitings 4320
Piedod, bet tu izklausies pēc 16 gadīgas, ar to savu runas stilu :D

Gribu citu pieredzi u n labrāt parunātos par mīlestību, jūtām, kāda pieredze ar to, vai tas mainās, atgriežas..un kas vispār ir mīlestība.. Gribu saprast, kas trūkst mūsu starpā, lai būtu mīlestība, jo mums kopā ir lieliski :) Ja vien nebūtu manas pagātnes kļūdas, un viņa kļūdas protams arī :(
24.04.2012 13:18 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ja jau viss bija tik lieliski un tev būtu viss tas minētais, tad tu nebūtu meklējusi uzmanību pie cita, bet mēģinātu savas attiecību problēmas risināt ar savu draugu.

Un neuzvedies tagad tā kā tāda lupata, kas visu laiku skrien pakaļ. Atrodi sev nodarbošanos, un sāc apzināties, ka tev jādzīvo arī sava dzīve. Pati jau vairākas reizes minēji, ka ja lien virsū, tad viņš tevi atgrūž - nu tad nelien virsū.
24.04.2012 13:19 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es laikam stulba palieku
tikko teici,ka jūties izmantota seksā,bet nu jums viņš ir palicis lielisks..
tad kā????

p.s. sekss attiecībās nav galvenais.
24.04.2012 13:20 |

Reitings 1906
Mīlestība ir tad, kad cilvēki cenšas viens otru darīt laimīgu. Ja to dara tikai viens, tad mīlestība ir vienpusēja.

Reitings 2660
Lai Tu to visu uzzinātu, ej takš runā ar savu puisi! Ne jau mēs zinam, kas Tev tur trūkst! Mīlestība noteikti nav otra pazemošana, atgrūšana un pateikt " es Tevi nemīlu" !
Ja cilvēks pasaka, ka nevēlas neko, nu tad tā arī ir, Tu nevari ielīst otra cilvēka sirsniņā un pavēlēto, vot tagad mīlēsi mani mūžam! Ja cilvēkiem ir tas klikšķis, tad arī ir, ja nav, nu neko, būs vietā cits lielisks vīrietis, kas Tevi mīlēs. Paies meneši/ vai gads, bet būs Tev labāka dzīve! Tici pati sev un nenonieko sevi tik zemu.

Reitings 2487
meietene vienkārši sapi*ās pati savā meistarībā.:D
24.04.2012 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!