Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
es izlasīju tikai pirmo komentāru, godīgi sakot - man ir žēl puiša.
24.04.2012 12:41 |

Reitings 4320
ak dies, kas ar jums - nevar viss būt labi/slikti.. Ir baltās puses un melnās, mei4uk, saproti jel to? Neviens nav labs vai slikts, katram ir savi plusi un mīnusi. Te laikam visas sīkās, ka neko nesaprot :D
24.04.2012 12:42 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
kampanella

da man pilnīgi vienalga :D Tu te čīksti un saki, ka pret Tevi izturas slikti. Vienu brīdi aizstāvi, vienu brīdi saki, cik slikts. Tad kās viņš īsti ir?! Tu viņu nostādi kā tādu dievu, bet viņš tāds pat ne tuvu nav! Izlasi vēlreiz visu savu diskusiju un tad sapratīsi!
24.04.2012 12:42 |

Reitings 4320
curious, es negribu bērnu un zinu, ka ar to nevar noturēt puisi, bet zinu arī, ka viņš mani un bērnu nepamestu, esmu pārliecināta.

aisse, es savās darbībās redzu daudz vairāk slikta, kā puiša..Tāpēc varbūt arī ceļu viņu "debesīs", jo zinu, ka viss, kas tagad notiek ir manu darbību sekas :(
24.04.2012 12:43 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
kāpēc Tev viss jāspiež no sevis ārā,ja viņš grūž prom un tikai izmanto seksam.
kad man bija 16 gadi,tad man arī likās,ka vaina ir tikai manī un man jācenšas,bet tā NAV.
24.04.2012 12:43 |

Reitings 2660
curious

kāpēc Tev viss jāspiež no sevis ārā,ja viņš grūž prom un tikai izmanto seksam.

Viņa tak nevar bez viņa dzīvot, via viņas laime un saulstariņš, dzīves jēga un nejēga!
24.04.2012 12:45 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Iemīlēsies citā aiziesi prom, tad redzēsi, kā šis pārdzīvos... Saku no pieredzes, man arī bija 5 gadu attiecības kad iju tīnis, bijām kopā no 15 gadiem beigās šis arī man bieži teica, ka nejūtot neko pret mani, mani arī bija nogurdinājuši strīdi, vairākas reizes bijām pašķīrušies, bet pieradumam liels spēks un tukšuma sajūta saveda mūs atkal uz laiku kopā. Tā nu pēdējos 2 gadus vilkām...

Beigās netīšām vienā pasākumā iepazinos ar citu, sākām sarakstīties un iet uz randiņiem nolēmu ka krāpt nevēlos un pateicu "ātā" iepriekšējam. Tad nu pēkšņi dzirdēju, cik esmu superīga, mīļā , jauka , fantastiska, tikai bija jau par vēlu...
24.04.2012 12:46 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es saprotu tevi, saprotu arī tavu draugu. Viens ieteikums - izrunājieties. Pajautā, ko viņš vispār grib vai negrib, nevis uzvedās kā mazs bērns, jo vainīgi jau bijāt abi, vienīgi tu sāku skriet pakaļ. Pasaki atklāti, ka tev tas viss ir noriebies, vai nu normāla dzīve, vai arī pako mantas. Nevaru iedomāties, kā var dzīvot tādā neziņā un bailēs, gaidīt, kad kaut kas mainīsies, un paciest tādu attieksmi. Visticamāk jau, ka puisis pateiks, ka neko nopietni tomēr vairs nevēlās, bet taču nenostādi muļķes lomā sevi, paņem labāko, kas tev attiecībās bijis un doties jaunā dzīvē pretī kādam, kurš tevi novērtēs pa īstam.

Jā, arī man ir bijusi tā sajūta, ka šķiet, ka bez tā puiša nebūs dzīves, visu laiku gribās zvanīt un likt par sevi atcerēties, bet tad es padomāju, vai vispār gribu vairs tādas attiecības, un jūtos ļoti labi, ka kaut ko tādu reiz esmu pārtraukusi :)

Lai veicas

Reitings 4320
Nu tad es savos daudz vairāk gados, neteikšu precīzi, bet nu 23+ esmu laikam kā tavos 16 :D

Nē, es vienkārši redzu gan savas, gan viņa kļūdas.. Bet tas neko nemaina. Es vēlos risinājumu normālu. Nepataisu ne sevi par labiņo, ne viņu, abi esam ar saviem mīnusiem un kļūdām, bet mani interesē nākotne, mūsu attiecības un tas, kā var sekmēt jūtu atgriešanos.

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Tu pati lasi, ko Tu raksti? jo izskatās, ka nē, sākumā Tu bimbā,ka Tevi pamet, ka pret Tevi izturas kā pret draņķi, tad Tu raksti, cik viņš ir labs?! Goda vārds, ej un tagad zvani un krīti ceļos viņam un saki, ka mūžam būsi laba, lai tur vai kas
kur tādas rodas?!

Daļēji tiešām varu piekrist Luīzei.Man tā arī nav saprotams,ko tu gribi un kāda ir tava nostāja.Vienā vārdā tev ir tik grūti,tik grūti,jo viņš tā izturas,nākošajā tu viņu cel debesīs kā eņģeli...Ja jau tāds eņģelis,tad sēdi un ļauj sevi pazemot visu dzīvi.Ja tomēr gribi normālas attiecības,tad izšķiries vienreiz par visām reizēm un sāc dzīvot.
24.04.2012 12:47 |

Reitings 1449
ja negribi bērnu,tad iesaku izsargāties,nevis priecāties,ka viņš Tevi izmanot (sajaucu,mīl) tik ļoti,ka jums ir sekss bez izsargāšanās.
24.04.2012 12:47 |

Reitings 1449
Luīze ,piedod,es tak naiva muļķe šito nesaprotu,
viss ir patiešām loģiski :D

jo vairāk centīsies jo labāk būs,tā,ja?
un galvenais turpini aizmirst un ignorēt,ka viņš ir baigais kretīns :D
24.04.2012 12:49 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Jācenšas abiem.
24.04.2012 12:50 |

Reitings 1449
ja Tev ir 23+ tad visi Zemes vīrieši dēļ tādām,kā Tu paliks par garīgiem kropļiem un invalīdiem,
jo galvenais ir ieskaidrot,ka esi sliktā,bonusā nāk sekss un cenšanās līdz vājprātam.
24.04.2012 12:51 |

Reitings 2660
curious

ja Tev ir 23+ tad visi Zemes vīrieši dēļ tādām,kā Tu paliks par garīgiem kropļiem un invalīdiem,
jo galvenais ir ieskaidrot,ka esi sliktā,bonusā nāk sekss un cenšanās līdz vājprātam.

:D :D skarbi, bet taisnība uz visiem 100%
24.04.2012 12:52 |

Reitings 4320
Spotlight, paldies par komentāru. Ko līdzīgu esmu teikusi, viņš atbildēja, ka nezina, ko grib, ka attiecības ir uzlabojušās, bet traucē atmiņas par bijušo. Un ja agrāk teica, ka nemīl, tagad pateica, ka nezina, vai var pateikt ka mīl . Jā jā, man jau tas liekas kā cerību stars :(
Vēl viņš saka, lai dodu laiku un kad teicu, ka esmu bez maz vai piespiedusi būt ar mani kopā, tad viņš teica, ka tā nav un ja viņš negribētu, tad nebūtu. Ai, es neko nesaprotu :(
24.04.2012 12:52 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Labrīt, Rīga! Tu aizmuguriski rakstījies un milinājies ar citu, viņš Tevi pameta, sagājās ar citu un skaidrā latviešu valodā pateica, ka nemīl un nezina, vai kādreiz vēl mīlēs. Kā izteikties vēl skaidrāk? Uzšaut pa aci un pateikt - atšujies un ļauj man pārdomāt visu?

Ne man spriest par to, kurš labs, kurš slikts, abi labi, bet, ibiorio, ja man skaidri un gaiši pateiktu, ka mani nemīl un to pierādītu arī attieksme, es arī droši vien kauktu kā, khm, suņu kārtas sieviete uz plosta, bet vismaz kaut kādas pašcieņas kripatas ir jāsaglabā. Es neesmu no stiprajām sievietēm, bet šis pat man liekas par traku. Un bez tām sajūtām, kuras Tev šobrīd ir, vēl neviens dzīvi nav nodzīvojis. Tā notiek tai lielo cilvēku pasaulē. :(
24.04.2012 12:54 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Un ko tu tādā gadijumā gribi no mums?
24.04.2012 12:58 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ja es būtu tavā situācijā (ko man gan diezgan grūti iedomāties), es noteikti vienkārši aizietu prom, jo tādu dzīvi nespētu iedomāties, tad nu ir vai nav, kāds tur vēl laiks vajadzīgs. Tas ir tāpat kā sākt dzīvot kopā ar svešinieku un gaidīt, kad sāksies rasties jūtas, būs vai nebūs.

Protams, būs ļoti grūti un sāpīgi, bet tu būsi laimīga ilgtermiņā un tici man, uz pasaules ir arī normāli vīrieši :)

Bet zinot arī tādas meitenes, kā tu, es esmu gandrīz vai pilnīgi droša, ka tu neko savā dzīvē nemainīsi, turpināsi cerēt, gaidīt, būt tik pat akla, un neredzēt, ka tevi izmanto.
24.04.2012 12:58 |

Reitings 4320
Un jūs visu dzīvi esat bijuši kopā ar cilvēkiem, kas skandina, ka jūs mīl? Tādu iespēju jūs nepieļaujat, ka cilvēks savās jūtās var apmaldīties un ir jādod laiks, lai saprastu ko jūt? Mani pārsteidz, ka ja pasaka, ka nemīl, tā ir traģēdija uzreiz.. Daudzi ir kopā, bet nesaka viens otram, ka mīl taču, ne? Jūtas mainās. Zinu no savas pieredzes.
24.04.2012 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits