Izmisums - kā tālāk dzīvot

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Sveikas! Ceru uz kādu padomu. Stāsts garš, bet centīšos īsumā uzrakstīt. Biju kopā ar puisi 5 gadus. Pēdējā gada laikā sākās rutīna, sāku skatīties riņķī uz citiem, likās, ka varu dabūt labāku..Kaut gan attiecībās bija problēmas, centos tās risināt, bet puisis nerunātājs un man arī pieriebās lūgties un vienai ko uzlabot. Jutos vientuļa. Gribēju ar kādu parunāt. Tā nu pavisam nejauši uzsāku saraksti ar citu. Sarakstījāmies 8 mēnešu garumā, internetā, bet nekas vairāk nebija. Nezināju ko iesākt, jutos slikti, bet centos to pārtraukt, jo nevēlējos krāpt savu puisi. Bet tad puisis mani pārsteidza un pameta mani pirmais, aizgāja pie citas. Arī es uzsāku attiecības ar šo puisi, ar ko sarakstījusies biju. Bet es nespēju, joprojām mīlēju bijušo un nekas labs nesanāca. Viņš gan mani vairs nemīlēja. Bet mana dzīve bija elle. Tā nu es izdarīju ko stulbu, aiz sava izmisuma. Es pametu uzsāktās attiecības un skrēju pakaļ bijušajam. Arī viņš bija izbeidzis jaunās attiecības, bet teica, ka ar mani neko vairs nevēlas, jo esmu viņu pārāk sāpinājusi, aiz muguras sarakstoties ar citu un viņš mani vairs nemīl. Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties :( Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku ). Vienkārši kaut kā aizgāja, ka paliku vienu nakti, vēl vienu, bija sekss..Varbūt viņš mani tikai izmantoja, bet man galvā tikai viens - es viņu mīlu un nespēju bez viņa. Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.. Nu jau pagājuši vairāki mēneši, bet bija strīds un viņš pateica, ka mani nemīl. Ka reizēm viss ir lieliski un viņš jūtas labi ar mani, bet tad to visu nobloķē atmiņas par to, kā mēs viens otru nodevām un bijām ar citiem.. Kā es braucu ar citu un mīlinājos mūsu kopīgajā mašīnā utt utt. Viņš ir noslēdzies, nav nevienas bučas pašlaik, nekā romantiska.. Tikai sekss reizēm ir, es jūtos tā, it kā mani izmantotu.. Kad saku, ka iešu prom, viņš neko nesaka. Saka ka nezina, vai kas sanāks un vai laiks palīdzēs un jūtas atgriezīsies.. Es nezinu ko man iesākt, jo šo visu stipri ietekmē arī tas, ka man jāatgriežas pie vecākiem, viena es dzīvot negribu, nekad neesmu dzīvojusi, bet ar vecākiem dzīve ir elle. Plus vēl es atceros, kāds murgs bija bez viņa, es visu laiku 2 mēnešu garumā raudāju, neēdu, pastrādāt nevarēju. Bet es jūtos pazemojoši palikt kopā šādās attiecībās, kur mani nemīl, izmanto seksam un pat nezinu, vai atgriezīsies viņa jūtas.. Es viņu ļoti mīlu un agrāk viņš mani nēsēja uz rokām un es darītu jebko, lai atgūtu viņa milestību, tikai nezinu kā.. Esmu tādā izmisumā, ka nespēju vairs. Iesakiet kaut ko. Zinu, ka teiksiet, kur mana pašapziņa, ka necienu sevi, ka jāiet prom, ja mani nemīl..bet ir tik grūti atkal atgriezties tajā bedrē, es nespēju :( Jo ir dienas, kad viss mums ir tik lieliski. Un tad man liekas, ka labāk lai ir lieliski bez mīlestības kaut vai, jo, ja aiziešu, katra diena man būs elle.
24.04.2012 11:40 |

Reitings 102
Reģ: 24.11.2010
Kārtējā drāma sado&mazo stilā. :-(
Lai cik tas nesāpētu, labākais un vienīgais risinājums - izsvītrot viņu no savs dzīves.
Viņš Tevi nemīl, neciena, pazemo .. nafig tāds divkājainais vajadzīgs!
Sāc mīlēt sevi!!!!!
24.04.2012 12:14 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
katrā ziņā veiksmi Tev...

zini, kkur izlasiju šito un man baigi iepatikās :Skaistums tā ir mīlestība acīs,
CIEŅA PRET SEVI un apkārtējiem,
Skaistums, tā ir spēja pasmaidīt par nedienām
un Pārkāpjot tām pāri doties laimes meklējumos

Neaizmirsti, ka mēs esam sievietes un mums ir jāciena un jāmīl sevi tā kā to nedarīs neviens cits..
Veiksmi... zini reizēm ir vnk jānomierinās, jāsavācās un lietas pašas nokārtosies...tici man Kāds Tur zina labāk ko tev vajaga ;)
24.04.2012 12:15 |

Reitings 4320
Laikam nevajadzēja šo diskusiju tagad veidot, es jau gaidīju tādas atbildes. Tagad sēžu un darbā pinkšķu. Stulbums. Bet jums taisnība. Bet vienalga, es nevēlos to elli atpakal, kad katru dienu jutos slikti, vientuļi. Tagad vismaz kaut 4 vai 5 dienas es jūtos labi nedēļā, tad jutos katru dienu drausmīgi.
24.04.2012 12:15 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
kamanella

ej cilvēkos, iepazīsties arc jauniem puišiem :) Un tici, man jutīsies vēl labak, nekā šitā sevi totāli nolīdzinot gar zemi.
24.04.2012 12:16 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Piespiest sevi mīlēt nevar, pirmkārt!
Otrkārt, arī man patīk, kad man skien pakaļ, bet es esmu sadiste un tiem skrējējiem lieku ciest, tā vienkārši bez pamatojuma!
Izdari secinājumus.
24.04.2012 12:17 |

Reitings 4320
Par tiem jauniem puišiem vēl ir tā, ka reizēm palasot kaut vai te, kādi ir tie puiši.. Viņš ir lielisks, un baidos, ka labāku varu arī neatrast. Viņš būtu lielisks tēvs un vīrs, viņam ir augsta atbildības sajūta, uz viņu vienmer var paļauties, nekādi tusiņi un uzdzīve viņam neinteresē, viņam ir daudz labākas intereses dzīvē un savi mērķi, un tas viss ir retajam 26 gadu vecumā. Un viņš par mani agrāk ir rupējies tā kā neviens cits. UN NEVARU SIRDIJ PAVĒLĒT. NEVARU. Mīlu es viņu. Un gribu ticēt, ka vienkārši esmu viņam nodarījusi pāri un aizbaidījusi viņa mīlestību, bet tā var atgriezties, vajadzīgs tikai laiks, lai viņam aizmirstas sāpes un tas, ko nodarīju viņam..
24.04.2012 12:22 |

Reitings 4320
becky, es nevienu negrasos piespiest sevi mīlēt..es gribu darīt visu iespējamo, lai viņa mīlestība dabīgi atgriežas pret mani
24.04.2012 12:23 |

Reitings 2660
Šķiet, ka Tev ieteikt ir tāpat kā sienai, jo Tu vinu ar visām četrām aizstāvi, cik viņš ir labs utt!! Nu c`moon, ko tad Tu te čīksti? Ej un krīti viņam ceļos, laizi un bučo kurpes! Tkai neraksti pēc tam, ka Tevi tkal pamet, ka esi stāvoklī un Tavs lieliskais bērna tēvs nočibējis uz visām debess pusēm!! Smieklīgi, bet man Tevis pat žēl sāk palikt, ka šitā ļauj ņirgāties par sevi!
24.04.2012 12:24 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
kampanella, bet tieši tas arī ir, ko sauc ar "piespiest mīlēt"! Lai cik banāli tas neskan, get a life!
24.04.2012 12:25 |

Reitings 4320
Luīze, ja tā būtu, viņš mani nepamestu, esmu pārliecināta :) Un ja jau runājam par šo tēmu - grūtniecība. Kad pēc šķiršanās pirmo reizi bija sekss, viņš baigi iespringa uz izsargāšanos un teica, ka nemīlēsies bez tās.. Bet tagad jau atkal mīlējamies bez izsargāšanās. Varbūt viņš nemaz tā nestreso, ka varu palikt stāvoklī.. Plus vēl viņš saka, lai dodu viņam laiku, ja vēlos, lai jūtas atgriežas un varbūt viņš pats cer, ka atgriezīsies. Kā arī viņš ta;cu pateica, ka neko sev nevar izdarīt, ka reizēm viss nobloķējas pret mani. Ka reizēm, kad mums viss ir labi, viņš jūtas labi, bet tad atkal atcerās to vsiu.. Tātad viņš ir par to domājis un nav tā, ka viņam viss būtu vienalga..
24.04.2012 12:28 |

Reitings 2660
aaaaaa, Tu pati lasi, ko Tu raksti? :D jo izskatās, ka nē, sākumā Tu bimbā,ka Tevi pamet, ka pret Tevi izturas kā pret draņķi, tad Tu raksti, cik viņš ir labs?! Goda vārds, ej un tagad zvani un krīti ceļos viņam un saki, ka mūžam būsi laba, lai tur vai kas :D :D
kur tādas rodas?!
24.04.2012 12:31 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Manas pirmās attiecības arī beidzās no rutīnas un no tā,ka es skatijos pāri horizontam, gribēju sasniegt to, ko jau tagd esmu sasniegusi, bet tad man puisis teica, ka es sēžu mākoņos un jādzīvo ir tagad. Attiecības beidzās smagi , es protams nemeklēju neko citu, bet man palīdzēja tas, ka aizgāju uz citu pilsētu mācīties. Mēs varējām mēnesi nekontaktēties, tad atkal zvans utt. Kad izdomājām, ka pamēgināsim, arī tur nekas nesanāca. Es biju milzīgā deprsijā, lkās ka nav nekā labāka par vinju. Kopā nsagājām, bet vinjs mni līdz galam nelaida vaļā. Un tad es pamazām kļuvu stiprāka, nāca vasara, s baudīju saulīti, pucējos, attīstijos.. Viņš iepazinās ar citu, līdz tā meitene palika stāvoklī. Un tas bija kronis visam, es sapratu, ka tagad viss patiesām ir cauri. Ir pagājuši četri gadi, un es esmu satikusi lieliskāko vīrieti, tagad liekas, ka gribētos pateiktes visumam, ka šis periods bija manā dzīvē. Tas ko es jūtu pret šo vīrieti ne tuvu nav tas, ko es saucu par mīlestību pret to pirmo. Ir tāda sajūta, ka šī ir mana pirmā mīlestība, ka viss kas notiek ar šo,ir pirmo reizi manā dzīvē. Tapēc, tici sev, tu vari dzīvot bez šo vīrieti, ja tu esi stipra, tu vari gāzt kalnus. Tavs pirmais solis jau ir apziņa, ka neesi laimīga.
24.04.2012 12:32 |

Reitings 4320
Luīze, dzīvē viss nav tikai melns un balts. Un arī mūsu attiecībās ir sliktās un labās puses. Viss nav slikti. Ir daudz laba. Un slikto daļēji pati esmu panākusi ar savu nodevību, sarakstoties ar citu. Bet ne visā viņu attaisnoju , zinu, gan savas, gan viņa kļūdas. Bet gribu normālu risinājumu mums abiem tālāk.
24.04.2012 12:34 |

Reitings 4320
Labella, paldies par tavu pieredzi :)
Mums ir kopā arī jāstrādā, līdz ar to no viņa netikšu pavisam vaļā jebkurā gadījumā :(
24.04.2012 12:35 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
ja mīlestība ir aizgājusi,tā 99% gadījumu neatgriežas..
arī,ja dara tā

"Es turpināju kā tāda muļķe skriet pakaļ un lūgties Līdz panācu, ka uzsākām atkal dzīvot kopā ( pirms tam dzīvojām kopā visu laiku )."

"Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.."
24.04.2012 12:36 |

Reitings 2660
aij, labi, manis pēc vari kaut katru dienu zvanīt un lūgties, bet tieši ar to Tu viņu atbaidi. Tu nedod par sevi ziņu pirmā, gaidi kad Tev dos viņš ziņu! Veiksmi|!
24.04.2012 12:37 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Tu domā,ka bērns būtu risinājums un noturētu jūs kopā?
patiešām vēlies vēl palikt viena ar bērniņu..
nu gadus 5 atpakaļ man arī tā likās,tagad es par to pasmejos un uzelpoju,ka man nav bērnu ar kaut kādiem ex :D
24.04.2012 12:38 |

Reitings 4320
curious, kas slikts tajā, ka

"Es ļoti centos, attiecības nedaudz uzlabojās it kā, mums ir jauns kopīgs hobijs, es izturos lieliskāk kā jebkad.."
24.04.2012 12:38 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Autorei - zini -pirms cep augšā kādu diskusiju, padomā kā tur īsti ir - tavs puisis ir labs vai slikts?
citādāk nevar saprast - tu viņu azistāvi vai vienkārši esi negudra sieviete...
24.04.2012 12:40 |

Reitings 4320
Luiīze, mēs dzīvojam kopā :D
24.04.2012 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits